Valkoinen karttapallo

Heissan ja mukavia välipäiviä! Toivottavasti teidän Joulu sujui lämpimissä ja mukavissa tunnelmissa. Meidän perhe oli aattona vanhempieni luona Hämeenlinnassa. Melkoinen seikkailu oli moottoritiellä Helsingistä ajaessa, sillä lunta tuprutti sitä mukaan ettei eteen nähnyt. Useita autoja oli pysähdyksissä ja vain yksi kaista käytössä. Nähtiin monia matkalla monia kolareita, onneksi itse selvisimme ehjin nahoin perille. Hyvin perinteisesti meni meidän Joulu. Syötiin hyvin ja sitten pukki kävi kylässä. Oikein mukavaa oli niin meillä aikuisilla kuin lapsilla.

Joulupäivästä saakka on pikkuneiti ja isompi neiti ollut kuumeessa,sekä vatsataudissa. Melkoiseksi pyykkäämiseksi on mennyt nämä päivät ja kiirusta onkin pitänyt ihan kotosalla. Onneksi poitsu ja me vanhemmat emme ole vielä sairastuneet. Toivottavasti ei tällä kertaa edes osuis omalle kohdalle, muuten menee liian hankalaksi tämä arki lasten kanssa. Tuo kodinhoitohuoneessa odottava pyykkivuori ja lattialla rätin kanssa jatkuva konttailu tuntuu ihan tarpeeksi haastavalta. Montakohan konetta tuo mieheni on tässä parin päivän aikana pyörittänyt ja lisää tulee koko ajan.

Pyörittämisestä puheenollen, minä se taas olen pyöritellyt uutta, valkoista maapalloani 🙂 Olen ostoksestani aivan onnessani. Löysin tämän karttapallon itselleni joululahjaksi Zaran Homesta. Nyt hieman kismittää, kun huomasin sen tulleen alennukseen ja itse hankin sen juuri ennen Joulua. Olipa muuten nopea kuljetus, sillä pallo saapui vajaassa kahdessa päivässä ja suoraan DHL:n kuljettamana kotiovelle.

Varautukaa: erilaisia karttapalloasetelmia tulossa todennäköisesti p a l j o n ! Tämä on niin mieluinen <3

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

Nämä ihanat betoniset tuikkukipot ovat lahja ystävältä. Sopii meille täydellisesti!

 

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

karttapallo%2C%20maapallo%2C%20globe%2C%

 

Mitäs tykkäätte? Eikös olekin ihana? Seuraavat kuvat otan päivän valossa, enkä yöaikaan. Nyt ei muuta kuin matkakohteita tutkimaan. Kun emme tänä Jouluna mihinkään lähteneet (hieman oli haaveissa) niin maaliskuussa kun miehen seuraavat lomat koittaa, lähdemme varmasti! Mielellään johonkin kauas! 

 

Mukavaa loppuvuotta! Vuoden vaihtuminen lähestyy kovaa vauhtia ja meillä on ystävän järjestämät pirskeet tiedossa, ihanaa! Saadaan lapset hoitoon ja päästään juhlimaan Uutta Vuotta kerrankin aikuisessa seurassa. Viime vuonna olimme ihan vain kotosalla pienen nyyttimme kanssa. Ihanaa oli sekin, mutta nyt sitä yhteistä aikaa kaipaa taas aivan toisella tapaa. Yksi lapsi ei ole sama kuin kaksi, kaksi ei ole sama kuin kolme! Jos joku väittää, että siinä ne menee missä muutkin, niin ei mee! Kyllä on triplaten hommaa ja kaikki itsestään annettavana 😉 Sopivasti kahden vuoden välit ja kaikkien uhmat päällä yhtä aikaa. Ihana vuosi takana, vaikka innolla odotan myös tuota seuraavaa, kun lapset kasvaa ja tulee lisää järkeä päähän. (Kiva yöllinen vuodatus vielä tähän loppuun) 🙂 Hyvää yötä ja kauniita unia. Klo on nyt 2:35 ja varmaan tulee herätyksiä… huomenna oon entistäkin enemmän GooGoo, kuin tänään!

 

Suvi

PS. Instagram tilini päivittyy about reaaliajassa (klikkaa vaikka seuraamaan). Se on ihan eritavalla nopeaa ja helppoa ladata sinne pika pikaa yksi kuva aina jossain välissä, versus istahtaa koneelle ajan kanssa 😉 Kyllä te äidit tiedätte!

6 kommenttia “Valkoinen karttapallo

 1. Kaunis karttapallo! Mutta kieltämättä 7 kuvaa samasta mollukasta vie siitä jo kiinnostavuuden.<br />
  Toivottavasti siellä tauti on jo talttumassa, meillä myös sairastettiin joulunpyhinä, oksennettiin ja kuumeiltiin kunnolla, nyt näyttää helpottaneen.<br />
  <br />
  Hyvää vanhan vuoden loppua ja uuden alkua teille!

 2. Eikö! Hauskasti kirjoitettu tuo sun teksti 🙂 Nauroin ääneen! Itseni tuntien voin kertoa, että päivän valossa siitä tulee ainakin 10 kuvaa :D<br />
  <br />
  Hienoa jos nyt helpottanut! Mukavaa tätä vuotta teille kaikille.

 3. Voi ei en löydä tuota ihanaa karttapalloa mistään 🙁 tänään taas selatessani vanhoja sisustus inspis kuviani muistin pakkomielteeni valkoisesta karttapallosta.. Varsinkin tämä Zaran ihana.. Joko olen sokea tai se on jo loppu 🙁

  1. Tarvitsisin häihin valkoisen karttapallon vieraskirjaksi. Onko antaa vinkkejä, mistä vielä löytyisi samanlainen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *