Luonnollinen pigmentointi

Oletteko törmänneet kestopigmentointeihin? Minä olen haaveillut niistä niin kauan kuin vain muistan. Kulmakarvat ja ylälinerit olleet suurimpana toiveena, mutta en ole aiemmin löytänyt tekijää jonka työn jäljestä olisin vakuuttunut. Nyt syksyllä minut kutsuttiin Facebookissa tykkäilemään Luonnollisen pigmentoinnin sivuista. Kun klikkasin itseni sivuille kunnolla tutustumaan, niin tajusin, että tässä se on! Vihdoin löytyi tekijä, joka todella ammattitaidolla toteuttaa haaveeni helpommista aamuista. Säästyy kyllä paljon aikaa, kun enää vain sipaisen meikkivoiteen ja puuterin kasvoille, sitten ei muuta kuin menoksi! Näin kolmen lapsen äippänä sitä ylimääräistä aikaa itsensä laittamiseen ei juuri ole ja ne ketkä minut tuntevat, niin tietävät, että haluan aina näyttää huolitellulta ja siistiltä. 

Luonnollisen pigmentoinnin ihanalla Veeralla on vuosien kokemus ja sitä kautta laaja ymmärrys, sekä osaaminen alasta. Onnistuneet työt ja erilaiset haasteet ovat antaneet hänelle syyn kehittyä entisestään. Veeran slogan “investoi itseesi, elä & iloitse” puri ainakin minuun! Laadukkaat värisävyt ja turvallinen neula – & puudutustekniikka takaavat ainutlaatuisesti 99% kivottoman silmäpigmentoinnin. Kulmakarvojen pigmentoinnissa hänellä on käytössään 4 erilaista tekniikkaa, jolloin jokaiselle saadaan yksilöllinen ja onnistunut lopputulos. Minulle laitettiin kulmat, ylälinerit, sekä nyt myös alalinerit. Veera sai minut vakuutettua, että katseeni tulee entistäkin intensiivisemmäksi alalinereiden kera. Ja täytyy sanoa, että hän oli kyllä aivan oikeasssa! Ruskeille silmilleni sopii ehdottomasti koko kattaus. Katseeni on nyt entistä syvempi ja voi vitsit kun olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Rakastan uusia silmärajauksia ja etenkin särmikkäitä kulmakarvojani. Ne ovat muuttaneet ilmettäni todennäköisesti eniten. Halusin hieman voimakkaamman sävyn ja kulmikkaammat, tarkkarajaiset linjat. Toisille sopivat pehmeämmät ja vaaleammat sävyt. Minä kiinnitän huomiota kokonaisuuteen, kun tukkakin on saamassa pian hieman tummempaa väritystä talveksi.

 

Pigmentointini tehtiin muutamassa erässä ja ylälinereita varten kävin poistattamassa reilu 5 vuotta putkeen olleet ripsienpidennykset. Kylläpä oli hetken aikaa sellainen kaljurottafiilis vain omilla ripsillä 🙂

Veikkaanpa, että teitä kiinnostaa tietää myös miltä silmien pigmentointi tuntui. Hassulta! Pelottavana en toimepidettä pitänyt. Kotihoito on tärkeä osa pigmentointia ja se pitääkin muistaa huolellisesti. Keittosuolaliuos ja vaseliini on hyvä ostaa jo etukäteen.

luonnollinen%20pigmentoini%2C%20kestopig

Ennen kuvassa minulla oli vielä ripset ja jälkeen kuvissa ripsettömyys näyttää tavallaan valjulta. Onneksi sain pigmentoinnit niin pääsin siitä kaljurottafiiliksestä nopeasti eroon. Ihanaa saada toki ripsienpidennykset takaisin, sillä olen ollut niillä niin kauan, että ne ovat osa minua. Huomaan että jotakin vielä puuttuu, vaikka aivan hyvin pärjäisin ilman niitäkin.

Kuvissa minulla ei ole muuta meikkiä kuin meikkivoide. Kauniisti tulee esille uudet kulmat ja silmien rajaukset. Eipä nämä kasvot enää kiireisessä arjessa kaipaa tuohon kuin hieman syvyyttä, eli aurinkopuuteria ja poskipunaa, ehkä huulikiiltoa kiva laittaa myös 🙂

 

luonnollinen%20pigmentoini%2C%20kestopig

 

Parasta Veeran palvelussa on mielestäni se, että hän takaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuuden. Jokaiselle asiakkaalle saadaan onnistunut lopputulos, kun työ viedään loppuun asti. Luonnollinen pigmentointi toteuttaa haaveittesi kulmat, sekä silmien ja huulten rajaukset. Täältä pääset katsomaan kuva-albumeita. Veera kehottaakin asiakkaita tulemaan omana itsenään, omien toiveitten ja näkemysten kanssa. Niistä luodaan yhdessä hänen ammattitaidollaan sinulle kasvoillesi onnistunut lopputulos, sellainen joka kertoo juuri sinusta. Täytyy todeta, että hänestä kyllä huomaa sen että rakastaa työtään ja tekee sitä suurella sydämellä! Nyt näin joulun alla en voi kuin suositella ilahduttamaan itseäsi tai läheisiäsi yksilöllisillä kestopigmentoinneilla. Hyvä joululahjavinkki esim. lahjakortin ostoon 😉 Hinnastoon ja kotihoito-ohjeisiin pääset täältä. Maksutapoina pankki- ja luottokortit, käteinen sekä osamaksu.

 

Olen niin innoissani ja onnessani omasta lopputuloksesta, ihanaaaaa <3

KIITOS Veera Nissi ja Luonnollinen pigmentointi! 

 

 

Kestopigmentoinnit toteutetaan Veeran yhteistyöhoitoloissa Helsingissä. Konsultaatiokäynti on täysin veloitukseton ja siinä käydään asiakkaan kanssa läpi tarve ja hinta-arvio. Asiakas saa myös ennen ja jälkeen kuvat sähköpostiin.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Luonnollinen pigmentoinnin kanssa.

 

+358458581544 veeranissi@outlook.com

12 kommenttia “Luonnollinen pigmentointi

 1. Hei!<br />
  Itseni on nyt pakko liputtaa tuon ensimmäisen, luonnollisen lookisi puolesta. Johtunee siitä, että minun mielestäni kulmasi ovat kovin tummat ja vahvat verrattuna muuhun vaaleuteesi. Kulmakarvoistahan sanotaan, että niiden tulisi olla vaaleilla yhden asteen tumemmat kuin hiukset, ja tummilla yhden asteen vaaleammat kuin hiukset. Pigmentointi on varmaan arjessa helppo, mutta siitä jää väkisinkin &quot;piirretyn&quot; näköinen, kova vaikutelma. Toki voi olla, että kulmasi tuosta tasoittuvat vielä?<br />
  No, itse liputan muutenkin luonnollista kauneutta ilman tekoripsiä, tekohiuksia, tekokynsiä, värjäyksiä ym. Laittaudun meikin, kynsilakan, korujen ja kampausten keinoin.<br />
  Vaikka olenkin nyt eri mieltä tässä asiassa, niin muuten kiitos kauniista blogista! Sitä on ilo seurata!

  1. Kulmat tottakai tasoittuvat vielä. Ja tuo jälkeen kuva näyttää sen takia ehkä katsojalle hieman hurjalta, kun pigmentoinnit on juuri tehty. Et kuitenkaan varmaan saanut hurjaa vaikutelmaa tuosta edellisen postauksen kuvasta missä minulla on Oma Koti Kullan Kallis lehti kädessä? Siinä on naamassa hieman muutakin meikkiä kuin vaalea meikkivoide, eikä piirrettyä vaikutelmaa tule.<br />
   <br />
   Minä naisena taas pidän kyllä niin rakennekynsistä, kuin ripsienpidennyksistä. Lisähiuksia minulla ei ole, eikä tule. Muutaman kerran olen hiustenpidennyksiä nuorempana testannut ja niistä oli mulle enemmän vaivaa kuin hyötyä. Onneksi on oma tukka paksu muutenkin :)<br />
   <br />
   Kiva kun seuraat! 😀

  1. Odotapa vaan, kun saan muutaman normaalikuvan itsestäni otettua. Epäilenpä, ettei tuota oloa liiasta luonnottomuudesta tule 😉

 2. Ihan mielettömän kauniit! Todella onnistunut lopputulos. Olispa mullakin varaa, pitää varmaan alkaa säästään. Lopputulos varmasti vieläkin upeampi kun saat ne ripset takas ja mielenkiinnolla odotan millainen sun tukasta tulee. Lupaathan laittaa sit lisää kuvia?

  1. Tukkaa on tosiaan tarkoitus hieman tummentaa ja siksi en kulmakarvojeni tummempaa pigmentointia pelästynytkään. Kuvia tulossa kunhan kerkiän. Kiitos! Olen todella onnellinen näistä pigmentoinneista. Kyllä on aamut ihania ja helppoja. Muutenkin peiliin katsoessani olen tyytyväisempi kuin aiemmin 🙂

 3. Hei Suvi! Minä komppaan paria kommentoijaa, minustakin luonnollisuus on nyt kaukana.. Kulmat varsinkin on todella silmiinpistävät ja kuvissa näyttää että kovinkin epäsymmetriset olisi? Minusta nuo rajaukset ja kulmat vanhentaa sinua, olet &quot;ennen&quot; kuvassa niin fressi ja kaunis 🙂 Sinulla on (kuvista päätellen) isohkot kauniit silmät, rajaukset saa ne näyttämään pienemmiltä ja suhrusimmilta. Ymmärrän kyllä näiden tuoman helppouden kiireisiin aamuihin 🙂 Älä ota kommenttiani loukkauksena, todellinen kauneus tulee kuitenkin sisältä päin 🙂

  1. Ei se mitään, ymmärrän että katsojalle kuvissa todella suuri muutos, etenkään kun ei muuta meikkiä vaalean peitevoiteen lisäksi ole. Peiliin katsoessani ei itselleni välity ollenkaan liian voimakas fiilis, kohta näette 🙂 Mulla on tapana aina jostain syystä nostaa tuota toista kulmakarvaa enemmän ja puhuessanikin huomaan, että se elää ihan omaa elämäänsä. Symmetriassa on :)<br />
   <br />
   Ei minua loukkaa ihmisten ajatukset ollenkaan, tiesin mitä halusin ja olen super tyytyväinen. Lisää fressejä kuvia tulossa. Nyt olen räpsässyt muutaman myös siellä punttisalilla, mistä ajattelin erillisen postauksen tehdä 🙂

 4. Itsellenikin ajankohtainen asia tämä kestopigmentointi. Aika on jo varattu. Kuvista ei oikein saa käsitystä silmien rajauksista, mutta silmät näyttävät kyllä hyviltä. Kulmakarvojen kaaressa oleva terävä kulma tekee valitettavasti mielestäni kasvoista oudot. Tummuus sinänsä ei minua häiritse. Sehän vaaleneekin pian pigmentoinnin jälkeen. Jokapäiväinen meikkaaminen on varmasti nyt helpompaa kuin koskaan. Sitä itsellenikin toivon.

  1. Kyllä, suosittelen! Helppoa niin arjessa kuin juhlassa. Ei tämä aivan näin tummana kestä kuin juuri laiton jälkeen. Pieni rupikin tästä karisee ensin päältä pois. Taidanpa laittaa pian uudet jälkeen kuvat jos nyt monet ihmiset kovin pelästyneet :)<br />
   <br />
   Kyllä on helppoa elämä. Kohta vielä volyymiripset takas ja sit on kaikki pärstässä &quot;valmista&quot;. Keskityn seuraavaksi tuohon kropan muovaamiseen siellä salilla 😀

 5. Hyvänen aika, näytät nyt ihan noidalta. Mihin katosi kaunis nuori nainen? No, jos rahaa on niin mitäs siitä, eipä ole minulta poissa.

  1. Huvittavia kommentteja välillä 🙂 Täällä ollaan, edelleen. Kuvassa juuri pigmentoinnit tehty. Katsopa uusinta treenipostausta. Nyt on silmät ja kulmat parantuneet enkä voisi olla tyytyväisempi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *