Suvisvilla Oma Koti Kullan Kallis -lehdessä!

 

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1

Meinasi mennä purkka väärän kurkkuun kun kassajonossa seistessäni näin meidän olohuoneen kyseisen lehden kannessa!

 

Vieläkö muistatte kun ihanat Krista Keltanen ja Jonna Kivilahti kävivät kuvaamassa keväällä kotiamme, (KLIK)? Nyt se heidän tekemänsä juttu on vihdoin lehdessä. Perjantaina 28.11 ilmestyneessä Oma Koti Kullan Kallis numerossa on 11 sivua asiaa meidän kodistamme.

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg2

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg6

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg4

Sain jokin aika sitten sähköpostia, että kyseiseen lehteen on kuvat menossa, ajankohdasta ei tosin ollut puhetta. Yllätyksekseni bongasin lehden kuluneella viikolla kauppareissulla käydessäni. Sittemmin on lukijoiltakin tullut onneksi viestiä, että olenhan huomannut kotimme tuossa lehdessä, kun mitään ei ole blogiin tai instagramiin kuulunut. Nyt kuuluu!!! Kiitos ihanat kun kerroitte. Katsokaa!!! Hyvältä näyttää <3 Tekstikin on mukavaan sävyyn kirjoitettu. Paljon kerrotaan taustaa perheestämme ja kuinka nykyiseen sisustukseen on päädytty. Olen nostanut esille pari yhteistyökumppania, jotka ovat vaikuttaneet yksityiskohtien viimeistelyyn. Makuuhuoneessa ylellinen tunnelma syntyy muhkean sängynpäädyn ansioista. Kiitos Hämeenlinnalaisen Designpuodin Jari Pispalle super taidokkaasta työstä. Arvostan ihan suunnattomasti kuinka upeaa käsityötä Jari tekee päätyjen kanssa alusta loppuun saakka. On ollut kiva käydä myös katsomassa ihan paikan päällä niiden valmistumista. Toinen kenet halusin nostaa esille oli Primavista sisustuspinnoitteet. Ei tarvinnut lähteä repimään vanhoja laattoja irti keskikerroksen ja alakerran vessoista, sillä pojat hoitivat homman kotiin aivan ammattilaisten ottein. Teollisuuskäyttöön tehdyt pinnoitukset kestävät kovempaakin kulutusta ja kaikki kävi helposti. Kylppäritilat näyttävät aivan kuin uusilta nyt kun niiden vanhat laatat on raikastettu aivan uusin värisävyin! 

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1

Suvisvilla%2C%20omakotikullankallis.jpg1

Yksi juttu lehtiartikkelissa jäi ainoastaan harmittamaan. Saunastamme uupui kuva, vaikka siitä kirjoitettiin että ”Sauna rakennettiin suuresta takkahuoneesta lasiseinällä lohkaistuun tilaan. Kaikki saunassa käytetty puu on kierrätetty edellisen asukkaan kerrossängyistä”. Kuvaa saunasta ei tosin koko jutussa ole! Riippulauteet olisi mielestäni ollut ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmasta kuvauskohteista. Onkohan saunakuva jäänyt vahingossa pois, mene ja tiedä. Muutoin on todella kattavasti ja kauniisti kaikki esillä. Voi kun meillä olisi aina näin siistiä!!! Ilo ihan jo omallekin silmälle 😉 Suuri kiitos kaikille lehtijutussa mukanaolleille. Jos joku lehden kautta blogiini eksyy, niin saunakuvia löytyy ainakin täältä.

 

Vielä ehditte hakea kaupasta omanne! Seuraava numero ilmestyy vasta 29.1.2015. Muitakin ihania kohteita lehdestä juuri selailin. www.omakotilehti.fi Ei ollut joulunumero hinnalla pilattu, sillä vain 2,90€ oli joulutarjous kaupoissa. Pakko oli pari numeroa muistoksi itsellekin ostaa. Lähdenkin syventymään lehteen nyt ihan kunnolla. 

Kauniita unia teille <3

Suvi

 

9 kommenttia “Suvisvilla Oma Koti Kullan Kallis -lehdessä!

  1. Moikka, onko tuosta jossain enempi kerrottu, miten kerrossänky kierrätettiin saunassa? Meillä on menossa saunaremontti ja kaikki kierrätysvinkit on enemmän kuin tervetulleita 🙂

    1. Ei ole sen enempää kerrottu. Pitänee vielä miestäni tarkemmin haastatella. Vanhat parvisängynpuut höylättiin ja sahattiin sopiviksi saunaa varten. Uusiokäyttöä parhaimmillaan 🙂 Laskettiin, että reilun parin sadan euron säästö siitä tuli.

  2. Kun näin lehden kannen ajattelin, että herranen aika sehän on Suvin kotoa nääs tuo kansikuva.<br />
    Ja ei ole ainakaan hinnan kiro tuo lehti.

    1. Ihana! Samaa minäkin ajattelin ja edelleen naurattaa esim. rautatieasemalla kävellessä, missä on kioski keskellä kulkua. Joka kerta ohi mennessä silmät vaan seisahtaa tuohon meidän lehteen ja pistää kyllä saman olon, että &quot;herranen aika&quot;. 😀

  3. Tää oli niin WOW!!! Ja tuo kansi on aivan upea!! 🙂 Oli kyllä ihana fiilistellä lehtihyllyllä!!! Tosi upeat kuvat teiltä. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *