16 kommenttia “Siivouskomerosta kotitoimistoksi

 1. Vau, kivasti toteutettu ja ihan huippumuutos! Tuollainen olisi itsellekin tarpeellinen. :)<br />
  <br />
  Aurinkoista perjantaita! &hearts;

  1. Kiitos! Siivouskaappi on nyt erikseen ja toimistoa ei ollut (tietokoneelle paikkaa lähinnä), niin päädyttiin tällaiseen ratkaisuun 🙂

 2. No onpa tosi kätevä pieni koppero! 🙂 Hyvää pienen tilan hyötykäyttöä, en minäkään haluaisi pöytäkonetta ihmisten ilmoille 🙂

  1. Kyllä on, juuri sopiva tarpeisiimme 🙂 <br />
   <br />
   Pöytäkone ostettiin juuri tätä toimistoa varten nyt kun ei tarvitse enää läppäriä pöydillä pyöritellä ja on hyvä, että löytyy jokin kiinteä paikka. Läppäri on sitten erikseen jos joskus haluaa muualla jotain katsella ja näkeehän padistakin tarvittaessa.

  1. Askosta hankittu baarijakkara, mikä on samaa sarjaa pöydän tuolien kanssa. (Recor merkkinen muistaakseni). Ostin tuon aikoinaan samaan aikaan keittiön tuolien kanssa, mutta lasten syöttötuoli syrjäytti yhden ylimääräisen paikan.

  1. Kiitos. Takaseinä on vinyylikorkkilattiaa, mutta nostimme sen seinälle. Tilassa käytettiin jämät mitä jäi Daniton huoneesta yli 🙂 Onneksi mulla on kekseliäis mies, kaikki kunnia ideasta tällä kertaa kyllä hänelle! &hearts;

 3. Tosi kiva ja kompakti ratkaisu. Saanko kysyä mistä tuo tuoli on hankittu? Meidän työpiste kaipaa juuri tuon tyyppistä tuolia!

 4. Ethän vaan maalannut aitoa tammimosaiikkiparketti-lattiaa…siinä tapauksessa se on maalin jälkeen arvoton. No, onneksi kyseessä pieni tila…

  1. Olemme maalanneet koko huushollin, eikä ole lattiaa arvottomaksi tehnyt, vaan päinvastoin. Mosaiikkiparketti ei juuri ole enää minkään arvoista, vaikka on toki joskus ollut. Nyt se on lähinnä pois muodista ja talon arvo nousi lattian maalamisella. Mielellämme me asumme meidän näköisessä talossa, kuin että pitäisimme jotakin vain siksi että se on &quot;arvokas&quot;. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *