Kevätmessuille?

Ihanan raikkaat Kevätmessut on ensi viikolla Helsingin Messukeskuksessa 3-6.4.2014. Jos liput kiinnostavat, niin kerropa kommentteihin mikä onkaan parasta keväässä?

Kaksi pirteintä oivallusta voittaa itselleen ja neljälle ystävälleen liput ihanille messuille. Jaossa on 2 viiden lipun pakettia. Satojen näytteilleasettajien joukossa löytyy kaikille sisustuksesta kiinnostuneille varmasti jotakin 😉 Lisätietoja löytyy messujen omilta sivuilta.

Kevatmessut14_etusivu_705x450_2.jpg

 

Vastausaika päättyy tulevana lauantaina 29.3 klo 15, jonka jälkeen kerron ketkä liput saavat.

*Postaus & lippupaketit toteutettu yhteistyössä Kevätmessujen 2014 kanssa.

 

Minä ainakin ihan innolla odotan 🙂 Nähdään Messukeskuksessa!

Suvi
 

18 kommenttia “Kevätmessuille?

 1. Kesä on vielä edessä. Luonto herää (pääsee itsekin upottamaan sormet multaan), linnunlaulu ja valoisat aamut ja illat 🙂 -Nina

 2. Parasta kevässä on se kevään tuoksu,ihanat värit,pirteys,valoisuus 🙂 Ja se tunne kun tietää että kesä on lähellä tuloillaan 🙂

 3. Parasta keväässä on ehdottomasti aurinko ja valoisuus, ilmat lämpenevät ja puut ja luonto alkaa pikkuhiljaa vihertää! ♥ Kevät on ehdottomasti lempivuodenaikani.

 4. Kevään top 5:<br />
  <br />
  – Kun aikaisin aamulla herää lintujen viserrykseen ja ulkona valkenee uusi päivä<br />
  – Lasten pukeminen helpottuu ja ulos meneminen on ennemmin ilo kuin suru (itse ei ole läpimärkä hiestä kun pääsee pihalle asti)<br />
  – Jotakin vihreää pilkottaa jostakin =)<br />
  – Kostean maan tuoksu vaihtuu pölyn ja lämmön tuoksuksi<br />
  – Keväällä kaikki kiva on edessä

 5. Ehdottomasti valo! Rakastan kyllä oikeastaan kaikkea keväässä, lemppari vuodenaika. 🙂 Luonto herää eloon, muuttolinnut, lämpenevät ilmat. ❤

 6. Keväällä sistuskärpänen puree niin, että tuntuu. Valoisuus, luonnon puhkeaminen kukkaan ja jäiden lähtö järvestä on parasta!!! Ikkunanpesu ei niinkään innosta, mutta lopputulos palkitsee. Olisi ihanaa päästä messuille.

 7. Keväässä on parasta kun voi hakea moottoripyörän tallista ja ajella vaikka jätskille fiilistelemään lämpeneviä ilmoja ja tulevaa kesää. 🙂

 8. Varmaan edellä mainittu jo kaikki perus jutut eli valo, lämpö, lähestyvä kesä. Itsekin lapsiperheen äitinä lisään listaan vielä sen, että ihana kun ei tarvitse laittaa lapsille niin paljoa päälle kun menee ulos! 😀 ja ihana itsekin kaivella esiin kevättakit, vielä kun maa vähän lämpiäisi niin saisi balleriinat ja avokkaat käyttöön &hearts; pyöräilykausikin korkattiin hetki sitten, kunhan jätskikiskat saataisiin vielä katukuvaan niin avot!

 9. parasta keväässä on tietysti aurinko ja valoisuus ja kun tiet kuivuu ja saa vetää kaapista tennarit ja kevättakin päälle. Mutta kaikista parasta on kuitenkin se, kun saa nähdä miten oma pieni koira, joka ei talvella juuri paria minuuttia pidempää viihdy ulkona nauttii taas pitkän talven jälkeen ulkoilusta ja lenkkeilystä.

 10. Ehdottomasti vähentyneet vaatteet… Lapsiperheessä suurinta riemua on jättää välivaatteet ja paksut pakkasvaatteet pois. <br />
  Ja näin aikuiselle ihanat kevät uutuudet vaatekaupoissa, kevyitä, raikkaita värejä ja sitä keväistä- kesätunnelmaa. <br />
  Kevät on ihana!

 11. Voi että,miten hyvä ja kepeä olo tuntuu joka ikinen kevät..kuinka ihanan virkistävää on kuunnella aamuisin talitinttien laulua,kuinka ne ilmoittavat toisilleen olemassaolosta ja siitä, että perheelle pitäisi löytyä koti;onkohan se vanha tuttu talo vielä vapaana.<br />
  Muistan , kun lapset olivat vielä pieniä,kuinka ihana ja koskettava kirja oli &quot;Talitintin tornitalo&quot;,jota luin lapsille iltasatuna..niin ja lastenlapset kuuntelevat samaa kirjaa lumoutuneena mummin lukiessa sitä.<br />
  Kuinka onnellisia olemmekaan, kun saamme nauttia vuodenajoista, ja varsinkin keväästä, kun päivä pitenee ja tuntuu kuin ihmiset heräisivät talviunesta…<br />
  Aurinkoa ja rakkautta toivotellen kaikille &quot;Suvisvillan&quot; sivuilla vierailijoille.

 12. Parasta on kun luonto herää…ihmiset liikkuvat enemmän ja sisustuskuume iskee…puhtaiden ikkunoiden läpi on pakko tarkastella sisätilan tilannetta ja sitten vaan sudit heilumaan ja ideoita toteuttamaan!

 13. Kevätaamut ja kevätillat! Silloin huomaa vuorokaudessa ne lisääntyneet tunnit, kun valoa riittää aikaisesta heräämisestä myöhälle kotiin tuloon. Se on vaan niin ihanaa…lisättynä kevään tuoksulla. <br />
  <br />
  Oman kodin seinien sisäpuolella parasta on sen lisääntyneen valoisuuden lisäksi myös se miten kaikki kirkkaat värit oikein hehkuu, itse juuri piristin olohuoneen valkoista pöytää kevään värisillä Kivi-tuikkukipoilla ja laitoin talven värit kaappiin talteen 🙂 <br />
  <br />
  Energisyys ja innokkuus kaikkeen uuteen, keväällä jaksaa liikkua vielä enemmän ja mikä parasta, ulkona raittiissa kevätilmassa oleilu takaa varmasti makoisat yöunet. 🙂

 14. Parasta keväässä on lupaus kesästä, joka ei kuitenkaan ole ehtinyt vielä alkaa ja kaikki ihana on vasta edessä. Kevään juhlapyhät (pääsiäinen, vappu ja juhannuskin) ovat kyllä parhainta ehkä koko vuonna.

 15. Parasta keväässä on valoisuus ja luonnon &quot;uudelleen syntyminen&quot;. Koiran kanssa kevätsäässä lenkkeily ja koiran riemun seuraaminen, kun saa talven jälkeen kuopsuttaa taas multamaata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *