Ihana tapettilöytö!

En juurikaan tapettia ollut kotiin etsimässä, mutta tämän K-Raudassa nähtyäni minun oli pakko se saada. Nyt yritänkin keksiä, että mihin tätä laittaisin. Eikös olekin hieno!? Mielestäni tyylikäs ja maskuliininen. Kuviointi on sama kuin sängynpäädyssämme, mutta “nahkaa”. Pinta näyttää todella elävältä ja sävyt ovat aivan kuin kodistamme 🙂

1010633_10152135928048187_2029147808_n.j1506688_10152135928253187_1518569973_n.j

Tällainen heräteostos tällä kertaa, hieman harvinaisempi kuin paita tai kengät 😉 Ristiäiset on viikon päästä ja sitä ennen tätä johonkin laitetaan. Viimeistään viikon päästä siispä postausta tulossa tapetin kohtalosta! 🙂 Nyt menee kiitettävästi nämä päivät kotia pyörittäessä ja hommia hoitaessa. Alakerrassa taas yksi tila valmistunut, esittelen sen teille myös pian!

 

Mukavaa viikonloppua!

Suvi

10 kommenttia “Ihana tapettilöytö!

 1. Tuosta tulee niin voimakkaasti tuo kohovaikutelma esiin, ainakin näin kuvien välityksellä! Hieno. Heti tuli sängynpääty siitä mieleen.

 2. Ompa kivan näköistä tapettia! Innolla odotan mihin päätätte sitä laittaa, ja miltä se tulee näyttämään seinällä! 🙂

 3. Malttamattomana odotan mihin tapetti päätyy :). Hieno se on! Kysyisin vielä että mitä materiaalia keittiönne tasot ovat? Huomasin että ne on käsitelty jollakin mutta eivät näytä puutasoilta. Näyttää kivalta!

  1. Hieman hankalaa, kun kaikki seinät on röpeliäisiä. Jos siis tapettia haluaisi laittaa niin aina tasoitettava ensin. Enköhän minä silti jotakin keksi.<br />
   <br />
   Ne on puutasot ja käsitelty valkoisiksi Zen-vahalla. Ihan Prismasta ostin. Ilme muuttui täysin! 🙂

 4. Tuo on aivan ihanaa! 🙂 Ei sattumoisin ollut muita värejä tarjolla? 😉 Haaveilen juurikin tuollaisesta mutta vaaleammasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *