Itse tehdyt herkut joululahjoina

Heippa murut! Klo näyttää taas jo kaksi yöllä ja ajattelin pika pikaa laittaa teille kuvat mitä tänä jouluna tein lahjaksi itse. Heti kun ehdin, niin reilustikin kuvamateriaalia olisi tulossa aatostamme. Tällä kertaa olen etenkin keskittynyt joulukattauksiin ja kotimme joulutunnelman kuvaamiseen. Mainittakoon myös, että uusi, tuliterä sauna nyt korkattu ja löylyt oli loistavat! Jes! 😀 Eilinen päivä oli kaiken kaikkiaan tosi kiva, enkä ole enää ollenkaan niin pettynyt ns. lapsettomasta joulusta, kuin pelkäsin. Mukavasti se päivä meni näinkin ja ensi jouluna sitten on taas ne rakkaimmat täällä <3

Kommentteihinne vastaan viikonlopun aikana… pyydän taas nöyrästi anteeksi, kun en ole päässyt vastaamaan ns. reaaliajassa. Harmittaa tämä kiire, mutta niin kuin joku ihana lukijani jossain kohtaa kommentoikin että first things first <3 ja mikäänhän ei mene perheeni edelle, vaikka bloggaamista rakastan ja teitä lukijoita suuresti arvostankin <3

 

Nyt niihin lahjoihin…

1468602_10152067344523187_907193239_n.jp

 

1521997_10152067344658187_449432650_n.jp

Paholaisen hillot ja mallasleivät tuli taas itse väkästyä. On ne vaan niin hyviä ja kuuluu kyllä joka vuotiseen jouluperinteeseen. Ensin ei meinannut ehtiä tänä jouluna hilloja tekemään ja aattelin, että nyt tyydytään vain leipiin… kunnes ystäväni lahjanyssäkän saadessaan kyseli aivan panikoituneena, että missä hillo!? 😀 Se kuuluu myös heidän joka vuotiseen joulupöytään nykyään 😀 Noh “pakkohan” sitä oli sitten alkaa työstämään, kun noin kovasti rakas rakas ystävä sitä kaipasi <3 Olin otettu, eikä harmittanut yhtään! Ihanaa kun tuo paholaishillon puuttuminen lahjakassista tuli niin aidolla tunteella häneltä 😉 Rakkaudella sen sitten teinkin, vaikka kyllä piti valitettavasti todeta, että viime vuoden satsi maistui hieman paremmalta. Taisin käyttää tänä vuonna kiireessä hieman eri ohjetta…

1488057_10152067344773187_856146687_n.jp

Kyllä nämä kylmäsavustetut lohet ja siiat piti myös kuvaan saada, vaikka en niitä ole itse tehnytkään. Kalamies isäni (kuten viime postauksessa ehkä huomasittekin) ne savusti ja muutamille tuttavilleni myös minä sain näitä viedä <3 Kiitos isi! 🙂

 

Sellaisia herkkuja tänä vuonna ja ensi vuonna todennäköisesti samat systeemit. Pitää vain aloittaa aikaisemmin nuo valmistelut 😉

Äkkiä nukkumaan ja palataan! Kauniita unia myös muille yökukkujille ja ihanaa joulunjatkoa ihan kaikille <3

suvi1.jpg

 

Suvi / Suvisvilla - -

5 kommenttia “Itse tehdyt herkut joululahjoina

  1. Eipä voi muuta sanoa kuin että NAM! Ja olet kyllä reipas, en ymmärrä missä välissä olet kaiken ehtinyt! &hearts;

    1. 😀 Välillä mietin sitä itsekin… mutta yöaika on vähän niin kuin työaika. Toki omasta unesta kaikki on tietty pois. Niin kauan kuin jaksan niin ainakin yritän aina parhaani. Olenhan luonteeltani kait hieman sellainen suorittaja ja jonkinlaiseen täydellisyyteenkin pyrkivä (kuulemma) 😉 😉

  2. No kun…Se vaan tuli, oli kyllä niin aito järkytyksen ja pakokauhun tila siinä hetkessä!! :D:D Koska sun herkkuhillosi vaan kuuluu meidän joulupöytään ja äitikin kovasti iloitsi, kun bongasi hillopurkin aattona 😀 Kiitos muru, sun ei kyllä olisi tarvinnut yötä vasten alkaa keitteleen ❤ Vaikkakin ilolla me sitä maisteltiin 🙂 Ja saaristolaisleipäkin meni aattona kokonaan!! Kiitokset koko meidän lössiltä ❤ Nauttikaa näistä ihanista joulunpäivistä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *