Ylva Skarp kortit & meidän joulun viettoa

Mukavaa aatonaattoa!

ylva3.jpg

Ihanat, entiset  Hämeenlinnan ripsiasiakkaani muistivat minua näin joulun alla. (Tai eivät pelkästään minua, vaan myös Alessialle tuotiin ihania lahjoja). Sain sievän paketin, mistä löytyi kauniit Ylva Skarpin kortit valmiina kehystettäväksi. Kiitos E! Aivan ihana lahja ja etenkin sopii meille, kun en ole saanut aikaiseksi laittaa niihin RM kehyksiin vielä mitään <3

ylva.jpg

 

Tänne näitä kortteja olisi tarkoitus ainakin muutama kehystää 🙂 Laitan uutta kuvaa jahka saan ne seinälle.

ylva1.jpg

Takaisin Helsinkiin tullessamme Peter toi minulle taas ihanan kukkasen ja tulipa meille jo Hämeenlinnaan viestiäkin, et vaimo heti kotiin, kun täällä kuulemma kaivataan <3  😀 

ylva2.jpg

Nyt olemme vihdoin Alessian kanssa kotona ja täällä on täys meininki ja tohina kun yritän vielä viimeisiä nurkkia siivoilla ja kaupassakin pitäisi käydä. Olemme tänä jouluna ihan vain kotosalla, kun isommat lapset ovat toisilla vanhemmillaan. Sellainen iloinen ja odottavainen joulumieli on vielä hieman itselläni kadoksissa, kun on niin erilaista olla tänä jouluna ilman lapsia. Omasta mielestäni suurelta osin juuri ne lapset ovat ne ketkä sen aaton jännityksen ja joulun kotiin tuovat. Silmät tuikkien, malttamattomana tähystävät tonttuja, odottavat pukkia ja avaavat lahjoja. Nyt olemme vain miehen kanssa keskenään, mutta onhan meillä toki suloinen pikkuneiti <3 Huomenna olisi tarkoitus viettääkin nyt sitten sellaista “parisuhdejoulua”. Whatever that means 😉 Toisin sanoen on aika hieman hiljentyä ja vihdoin päästä nauttimaan yhteisestä ajasta kahden kesken. Tuo alakertaremontti ei juuri ole meille sellaista aikoihin sallinut, joten mikä olisikaan parempi päivä kuin jouluaatto kaivatulle kumppanille. Ainakin pistämme nyt pöydän koreaksi, korkkaamme tuliterän saunan, avaamme sukulaisilta ja ystäviltä tulleet lahjat ja nautimme toistemme seurasta. Ei hullumpaa! 

Mitä ihaninta, kauneinta ja tunnelmallisinta Joulua teille rakkaat lukijat! <3

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

9 kommenttia “Ylva Skarp kortit & meidän joulun viettoa

 1. Teidän joulu kuulostaa ihanan rennolta, vaikka isompia pirpanoita tuleekin varmasti kova ikävä. &hearts; nauttikaa toisistanne ja pienestä prinsessasta. &hearts;

 2. Suvi, Peter, Danito, Erin ja Alessia,<br />
  <br />
  Ihanaa ja rauhallista joulua sekä muistorikasta uutta vuotta 2014 ihan teille jokaiselle!<br />
  <br />
  Halauksin,<br />
  Milly &amp; co.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *