Yö heipat!

LÄMMIN KIITOS IHANISTA KOMMENTEISTANNE EDELLISEEN POSTAUKSEEN <3 Eipä ole tarvinnut harmitella, että tuli tuokin synnytyskokemus jaettua, kun on niin ihania ja kannustavia viestejä Teiltä tullut. Kiitos <3 Hieman ollut kiirettä, mutta pyrin viikonlopun aikana viimeistään vastaamaan kaikkiin kommentteihinne! 🙂 Nyt tulin ihan nopeasti vaan tekemään pikapostauksen, kun kello on jo taas vaikka mitä.

 

pp1.jpgpp2.jpgpp.jpgpp3.jpg

Tällaista keittiössä…

Nyt on kaikki loputkin joulukoristeet, pallot ja valot kaivettu esiin, kaikki olisi valmiina laitettavaksi. Minulla on vain suuri ongelma 🙁 En löydä kuusen jalkaa mistään!! Pari päivää sitä on tässä haeskeltu ja on ilmeisesti totaalisen hukassa muuton jäljiltä. Kuusi rötköttää valmiiksi tuossa lattialla ja nyt pitää pikaisesti keksiä jokin varasuunnitelma, jotta meillä ylipäätään olisi kuusi tänä jouluna.  Kyllä ketuttaa kun lapsetkin odottaa, että saamme tuon valkoisen puun pystytettyä ja koristeltua.

Alessian kanssa käytiin tänään neuvolassa. Hyvin on neiti kasvanut kun 200g tullut painoa lisää kotiutumisen jälkeen… kuulemma 80g kin olisi riittänyt 🙂 Eiköhän hänestä vielä potra tyttö siispä tule, ainakin ahkerasti roikkuu tissillä.  Tällaista täällä, nyt pika pikaa nukkumaan 🙂 Palailen paremmin asiaan pian!

 

Kauniita unia! <3

suvi1.jpg

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi.Mainos päättyy

 

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “Yö heipat!

  1. Mä en kyllä oo mikään kuusenjalkaexpertti, mutta mietin tässä pysyiskö se pystyssä, jos laittaisit sen johonkin kivaan astiaan, sinne kiviä ja vaikka hiekkaa… Öitä! 🙂

    1. Tämä olisi ollut se todennäköisin ratkaisu, kun kuusi on niin painava! Säilytysongelma olisi tosin tullut kun joulu ohi 😉

  2. Mä ehdotan kanssa jotain isoa kippoa, jossa kivia painona, eiköhän kuusi sillä pysy pystyssä! :)<br />
    Kivat nuo muottivalot. :)<br />
    <br />
    Ihanaa lauantaita! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *