Nordic Collectionin ihastuttavat tekstiilit

Voih minua onnellista! ūüôā¬†Olipa ihana saada mahdollisuus tehd√§ yhteisty√∂t√§ kotimaisen¬†Nordic Collectionin kanssa. Sain kunnian valita heid√§n upeasta mallistostaan muutamat tuotteet kotiimme. Kaikki tekstiilit on tehty kotimaisena alusta loppuun asti.¬†Nordic collectionin oma verkkokauppa toimii osoitteessa¬†www.kullanmurut.fi.¬†Tuollapa muuten vasta ihania juttuja on…l√∂ytyy tapettia, tarroja ja vaikka mit√§!

Oli muuten aivan älyttömän vaikea tehdä valintaa, kun kaikki heidän tekstiilinsä ovat niin suloisia, että olisin ollut valmis kotiuttamaan meille vaikka kaikki! Kovasti olisin tykännyt Daniton huoneeseen näistä mustavalkoisista petivaatteista ja tyynyistä. Etenkin nuo stereotyynyt ja kamerat olisi olleet hauskat! Ihastuin myös pöllötyynyihin. Erinin huoneeseen minua houkutti kovasti etenkin Marokkotyynyt ja tähtipeitteet.

Alessialla nyt¬†oli kuitenkin eniten tarvetta petivaatteille ja erityisesti p√§iv√§peitolle, joten h√§nen hyv√§kseen p√§√§tin tilanteen ratkaista.¬†N√§m√§ alla olevat tuotteet n√§hdess√§ni tiesin, ett√§ ne on ainakin saatava! ūüėÄ

7.jpg

Mitäpä muutakaan pienelle prinsessalle! <3

9.jpg10.jpg4.jpg

T√§m√§ Little friend seeprahelistin on niin suloinen! Voin vaikka vannoa, ett√§ meid√§n neiti hymyili kun sai t√§m√§n kainaloonsa ūüėÄ

3.jpg

Muut ihanat Litlle friend -helistimet löydät täältä.

 

6.jpg

Valkoisen kanssa yhdistynyt pinkki tuo pienen väripilkun makkariimme.

1.jpg2.jpg8.jpg

Kyllä kelpaa neidin näissä lakanoissa köllötellä. <3 Laadukasta jälkeä!

5.jpg

“Yrityksemme on saanut alkunsa rakkaudesta lapsiin, sisustukseen ja k√§sill√§ tekemisen ilosta. Tuotteemme syntyv√§t meid√§n oman innostuksemme seurauksena ja ne suunnitellaan ja valmistetaan k√§sity√∂n√§ alusta loppuun. N√§emme lastenhuoneet kauniina ja mielikuvistusta her√§tt√§vin√§ tiloina. Tuotteemme syntyv√§t suomalaisten metsien keskell√§ ja luonto toimii meill√§ t√§rke√§n√§ inspiroivana voimana. Mallistomme tarjoaa niin perinteisi√§ tytt√∂jen ja poikien lempiaiheita kuin my√∂s moderneja graafisia kuoseja, joita me sekoitamme rohkeasti kesken√§√§n. Tavoitteenamme on luoda iloisia, v√§rikk√§it√§ ja yll√§tt√§vi√§kin lastenhuoneen sisustustekstiilej√§, joista uskomme olevan asiakkaillemme iloa pitk√§ksi aikaa.

Löydät meiltä myös graafisia yhteensopivia tekstiilituotteita, joita voi hyvin käyttää niin lastenhuoneessa kuin myös muualla. Osa tuotteista, kuten laukut, meikkipussit ja helistimet soveltuvat erittäin hyvin omaan käyttöön tai lahjaksi.

Olemme sopivasti lapsimielisi√§ ja meill√§ on onnea tehd√§ t√∂it√§ rakkaan asian parissa sek√§ luoda omaa visiota vastaavia tuotteita. Saamme vaikutteita ja insipaariota kaikkialta. Pyrimme tekem√§√§n sellaisia tuotteita, jotka olisivat lapsille iloksi ja joissa aikuistenkin silm√§ lep√§isi”.

Teksti lainattu Nordic Collectionilta.

 

¬†Ihastuitko? Viel√§ ehdit tehd√§ omat tilauksesi pukinkonttiin t√§√§lt√§! ūüôā

Facebookissa voit tykkäillä täällä.

Kaunis kiitos Nordic Collectionille upeista tekstiileistä mitkä tulivat juuri sopivasti pikkuprinsessallemme käyttöön <3 Kylläpä olikin kiva kotiutua vastasyntyneen neidin kanssa, kun näin ihanat lahjat odottivat postissa.

(Postaus toteutettu yhteistyössä Nordic Collectionin kanssa. Prinsessapäiväpeitto, Tähtipussilakanat & Little friend helistin saatu yhteistyökampanjan kautta).

suvi1.jpg

10 kommenttia “Nordic Collectionin ihastuttavat tekstiilit

 1. Voi mikä ihana söpöläinen siellä! &hearts; Onnea vielä kerran! Ja tosi kauniit tekstiilit.

 2. Niin suloinen Alessia, oikea pikku prinsessa! &hearts; Ja aivan ihanat valinnat, juuri sopivat pienelle neidille. &hearts;

  1. On ihana prinsessa pienessä pilviyökkärissään &hearts;<br />
   <br />
   Hyv√§t valinnat, vaikkakin vaikeat, olisi tehnyt viel√§ mieleni vaikka mit√§ ūüôā Pit√§√§ varmaan laittaa tilaukseen noita muita ūüėČ

 3. Selv√§ hymy ūüôā ihana kuva prinsessasta! Kyll√§ tuolla on mukava k√∂ll√∂tell√§ uusissa lakanoissa ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *