Nordic Collectionin ihastuttavat tekstiilit

Voih minua onnellista! 🙂 Olipa ihana saada mahdollisuus tehdĂ€ yhteistyötĂ€ kotimaisen Nordic Collectionin kanssa. Sain kunnian valita heidĂ€n upeasta mallistostaan muutamat tuotteet kotiimme. Kaikki tekstiilit on tehty kotimaisena alusta loppuun asti. Nordic collectionin oma verkkokauppa toimii osoitteessa www.kullanmurut.fi. Tuollapa muuten vasta ihania juttuja on…löytyy tapettia, tarroja ja vaikka mitĂ€!

Oli muuten aivan ÀlyttömÀn vaikea tehdÀ valintaa, kun kaikki heidÀn tekstiilinsÀ ovat niin suloisia, ettÀ olisin ollut valmis kotiuttamaan meille vaikka kaikki! Kovasti olisin tykÀnnyt Daniton huoneeseen nÀistÀ mustavalkoisista petivaatteista ja tyynyistÀ. Etenkin nuo stereotyynyt ja kamerat olisi olleet hauskat! Ihastuin myös pöllötyynyihin. Erinin huoneeseen minua houkutti kovasti etenkin Marokkotyynyt ja tÀhtipeitteet.

Alessialla nyt oli kuitenkin eniten tarvetta petivaatteille ja erityisesti pĂ€ivĂ€peitolle, joten hĂ€nen hyvĂ€kseen pÀÀtin tilanteen ratkaista. NĂ€mĂ€ alla olevat tuotteet nĂ€hdessĂ€ni tiesin, ettĂ€ ne on ainakin saatava! 😀

7.jpg

MitÀpÀ muutakaan pienelle prinsessalle! <3

9.jpg10.jpg4.jpg

TĂ€mĂ€ Little friend seeprahelistin on niin suloinen! Voin vaikka vannoa, ettĂ€ meidĂ€n neiti hymyili kun sai tĂ€mĂ€n kainaloonsa 😀

3.jpg

Muut ihanat Litlle friend -helistimet löydÀt tÀÀltÀ.

 

6.jpg

Valkoisen kanssa yhdistynyt pinkki tuo pienen vÀripilkun makkariimme.

1.jpg2.jpg8.jpg

KyllÀ kelpaa neidin nÀissÀ lakanoissa köllötellÀ. <3 Laadukasta jÀlkeÀ!

5.jpg

”Yrityksemme on saanut alkunsa rakkaudesta lapsiin, sisustukseen ja kĂ€sillĂ€ tekemisen ilosta. Tuotteemme syntyvĂ€t meidĂ€n oman innostuksemme seurauksena ja ne suunnitellaan ja valmistetaan kĂ€sityönĂ€ alusta loppuun. NĂ€emme lastenhuoneet kauniina ja mielikuvistusta herĂ€ttĂ€vinĂ€ tiloina. Tuotteemme syntyvĂ€t suomalaisten metsien keskellĂ€ ja luonto toimii meillĂ€ tĂ€rkeĂ€nĂ€ inspiroivana voimana. Mallistomme tarjoaa niin perinteisiĂ€ tyttöjen ja poikien lempiaiheita kuin myös moderneja graafisia kuoseja, joita me sekoitamme rohkeasti keskenÀÀn. Tavoitteenamme on luoda iloisia, vĂ€rikkĂ€itĂ€ ja yllĂ€ttĂ€viĂ€kin lastenhuoneen sisustustekstiilejĂ€, joista uskomme olevan asiakkaillemme iloa pitkĂ€ksi aikaa.

LöydÀt meiltÀ myös graafisia yhteensopivia tekstiilituotteita, joita voi hyvin kÀyttÀÀ niin lastenhuoneessa kuin myös muualla. Osa tuotteista, kuten laukut, meikkipussit ja helistimet soveltuvat erittÀin hyvin omaan kÀyttöön tai lahjaksi.

Olemme sopivasti lapsimielisiĂ€ ja meillĂ€ on onnea tehdĂ€ töitĂ€ rakkaan asian parissa sekĂ€ luoda omaa visiota vastaavia tuotteita. Saamme vaikutteita ja insipaariota kaikkialta. Pyrimme tekemÀÀn sellaisia tuotteita, jotka olisivat lapsille iloksi ja joissa aikuistenkin silmĂ€ lepĂ€isi”.

Teksti lainattu Nordic Collectionilta.

 

 Ihastuitko? VielĂ€ ehdit tehdĂ€ omat tilauksesi pukinkonttiin tÀÀltĂ€! 🙂

Facebookissa voit tykkÀillÀ tÀÀllÀ.

Kaunis kiitos Nordic Collectionille upeista tekstiileistÀ mitkÀ tulivat juuri sopivasti pikkuprinsessallemme kÀyttöön <3 KyllÀpÀ olikin kiva kotiutua vastasyntyneen neidin kanssa, kun nÀin ihanat lahjat odottivat postissa.

(Postaus toteutettu yhteistyössÀ Nordic Collectionin kanssa. PrinsessapÀivÀpeitto, TÀhtipussilakanat & Little friend helistin saatu yhteistyökampanjan kautta).

suvi1.jpg

10 kommenttia “Nordic Collectionin ihastuttavat tekstiilit

  1. Voi mikÀ ihana söpölÀinen siellÀ! &hearts; Onnea vielÀ kerran! Ja tosi kauniit tekstiilit.

  2. Niin suloinen Alessia, oikea pikku prinsessa! &hearts; Ja aivan ihanat valinnat, juuri sopivat pienelle neidille. &hearts;

    1. On ihana prinsessa pienessÀ pilviyökkÀrissÀÀn &hearts;<br />
      <br />
      HyvĂ€t valinnat, vaikkakin vaikeat, olisi tehnyt vielĂ€ mieleni vaikka mitĂ€ 🙂 PitÀÀ varmaan laittaa tilaukseen noita muita 😉

  3. SelvĂ€ hymy 🙂 ihana kuva prinsessasta! KyllĂ€ tuolla on mukava köllötellĂ€ uusissa lakanoissa 🙂

  4. Aivan ihana hymy :)) Mulla on NstÀ juuri aika samanlainen kuva. Hih!! <br />
    <br />
    Kivaa iltaa &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *