Höyhenkranssi

Lisää joulukoristeita 🙂

Laitoin ihanan kranssin kiinni tuohon olohuoneen krumeluuripeiliin, takan yläpuolelle. Hetken ihmeteltyäni totetesin, että jotakin hommasta puuttuu. Erin katseli parhaillaan telkkarista Muumeja, jossa Pikkumyy teki itselleen luistimet… tästä sainkin idean, että jossainhan minulla on nämä ihanat luistimet, mitkä viime jouluna roikkui siinä ikkunanpokassa. Pitkän kaivamisen jälkeen ne löytyi 😀 Tässä lopputulos <3

ol5.jpgol10.jpgol6.jpg

ol25.jpgol24.jpgol23.jpg

Jotenkin suloinen, eikös vaan? 🙂

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

9 kommenttia “Höyhenkranssi

 1. Meillä ovat valkoiset höyhenkrassit koristaneet ovia viime joulusta asti. Ensin niiden piti roikkua pääsiäiseen, mutta sitten niistä ei enää osannut luopua :-)<br />
  Ihanaa illanjatkoa!

 2. Tosi söpöt! Mullakin kävi niin että viime jouluinen höyhenkranssi roikkuu vieläkin uunin päällä… Ihanan näköistä teillä muutenkin, tosi kaunista ja tyylikästä mutta samalla kodikasta. Olet kyllä taitava sisustaja. Tuskin maltan odottaa kuvia sieltä teidän saunasta, jos sen nyt yleensä haluat muille jakaa! Meilläkin piti olla saunaremontti viime kesänä mutta meidän kesämökki paloi ja sotki samalla kaikki suunnitelmat. Ehkä joskus myöhemmin, voisin ehkä saada jotain vinkkejä teiltä..

  1. Voi kiitos Saila, ihanasti sanottu &hearts; Merkitsee minulle paljon kuulla näin lämmintä palautetta kohdistettuna vieläpä suoraan minulle.<br />
   <br />
   Saunassa on ja alakerrassa ylipäätään on nyt enemmän menty miehen ehdoilla, mutta hyvä niin 🙂 Sisustus ja pinnat on melko maskuliiniset 😉 Tottakai pitää teille sitten paljastella kun saatais vielä valmiiksikin. Ollut kyllä kova homma, mutta ollaan jo sentään voiton puolella.<br />
   <br />
   Todella kurja kuulla tuosta kesämökistä 🙁 Toivottavasti mitään aivan korvaamatonta ei mennyt mukana. Ihanaa jos voin olla avuksi 🙂

 3. LeneBjerren luistimet vois kans olla sen kranssin aika makeet. Jotenkin se peili on silmiini liian iso kuvassa suhteessa takkaan, luonnossa ei ehkä ole niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *