Jouluiset pähkinäpuunoksat

ol17.jpg

Joulua tulee, pikkuhiljaa. Nyt on Erinin kanssa koristeltu nurkassa kököttävät pähkinäpuunoksat. Puut tosin siirtyvät joulukuun ensimäisenä johonkin muualle, sillä kuusi tulee tuohon tyhjään tilaan, kun ei sille parempaakaan paikkaa ole. Tuossa se on ainakin niin sanotusti paraatipaikalla ja näkyy koko huoneistossa <3 Nyt vielä keksittävä, että mihin nämä oksat siirrän 🙂 Ovat hieman liikaa tuossa nurkassa yhtäaikaisesti, vaikka hyvin mahtuisivatkin.

ol21.jpg

Näin kurjasti on aina välillä kun ei saa johtoja piiloon. Onneksi pienenä hämäyksenä niihin ei niin paljoa kiinnitä nyt huomiota, kun kaunis lasimaljakko ja puunosat keräävät katseen. Tämän takia nuo risut alunperinkin tuon paikkansa löysivät 😉

 

ol15.jpg

ol2.jpg

Tästä tämä joulu lähtee, huomenna luvassa toinen koristepostaus 😉

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “Jouluiset pähkinäpuunoksat

    1. Juu nämä on käteviä ja niitä tuntuu olevan paljonkin erilaisia. Meillä olis tarvetta varmaan jokaiseen huoneeseen, mutta enpä ole saanut aikaiseksi hankkia. Kiitos tosin muistutuksesta 😀 Ehkä juuri tuo nurkka pärjää jopa ilmankin, kun ei tuota johtoa nää, ellei kurkkimalla kurki 😉 Muihin huoneisiin pitäisi laittaa kyllä tilausta menemään…

    1. Ostin juuri vasta yhden lisää Kodin Ykkösestä ja maksoikohan 5€ oksa. Nuo pidemmät toki enemmän. Tuo harmaa, pitkä oli miehelläni valmiina tavatessamme ja siksi noita on nyt kahdessa eri värissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *