Anteeksi :)

Muutto on nyt suoritettu! Meillä ei nettiyhteydet uudessa asunnossa vieläkään pelitä ja niitä edelleen korjaillaan. Jotain isompaa vikaa on yhteydessä myös puhelimissa, kun ei aina ole kuuluvuuksia ja verkkoakaan tarjolla. Kyllä hieman meinaa hihat palaa ja kohta lyödään nyrkkiä pöytään tuon Elisan kanssa. Älkää kysykö asiasta enempää, kun en osaa selittää, en ole tekniikan perään. Yhtään. Mieheni on muuton, rempan ja töiden ohella ehtiessään yrittänyt asioita selvittää. Itseäni lähinnä kiinnostaa vain tietää, että koska oikeesti pääsis nettiin muullakin kuin puhelimen 3G verkolla!? Tästä syystä en ole kokonaiseen viikkoon päässyt postailemaan ja voi kuulkaa kun postattavaa olisi sitten niin paljon!! 😀 Muutama nurkkaus on uudessa kodissamme valmiina, vaikkakin täys kaaos täällä vielä vallitsee muualla. Sen voin paljastaa, että kyllä tästä ihana tulee <3 Nyt jo tuntuu ihan kodilta vaikka viikon päivät olemme täällä sotkun seassa asustelleet. Sitten kun netti saataisiin vihdoin toimimaan, niin mun pitää ottaa varmaan jokin kiri, että saan teille joka nurkan pian postailtua.

Kiitos muuten niille muutamalle huolestuneelle, ihanalle lukijalle jotka laitoitte sähköpostia… hengissä ollaan ja toistaiseksi jakautumattomana thank God! Joka aamu olen herännyt kiitollisena siitä, ettei lähtöä sairaalaan ole vielä tullut. Ei Hän olisi vielä valmis <3 Ainakin pari, kolme viikkoa yritän vielä tähdätä, et pysyisin yhdes koos 🙂 Ihana tietää, että on lukijoita, tuntemattomia sydämellisiä ihmisiä, jotka minua miettivät ja oikein odottavat postauksia. Toivotaan, että korjaaja tulis pian fixaan yhteydet ja saan jatkaa bloggaamista oikein kuvien kera. Just getting started meinaan! ;D

 

Haleja ja vielä kerran anteeks kun ei musta ole kuulunut, haluaisin kyllä 🙁 Nyt peukut pystyyn, että pääsen nopeasti esittelemään uutta, kaunista kotiamme <3 Ei tämä puhelimella kirjoittelu tänne oikein innosta. Montakohan kirjoitusvirhettä olen tästäkin tekstistä korjannut kun on niin pienet näppäimet!! Argh! Ei meikäläisen hermoille tarkoitettua touhua 😉

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

7 kommenttia “Anteeksi :)

 1. Ja pakko vielä kommentoida, että tuonkin tekstin kirjoittamisessa meni melkein 45 minuuttia näpytellessä ja pienestä näytöstä tihrustellessa :/ Huoh! Tekstinkirjoitustyökalu tekstien edessä ja siinä koita nyt sitten rullailla ees ja taas mitä on tullut kirjoiteltua.. Ärsyttävää. Ja nyt se hermokin sitten kait vähän niin kuin meni kun kerran jatkoin purkautumista teille 🙂 Onneks sain kait edes tuon selityksen aikaiseksi, eli joo, kiitos ja hei! :O

 2. Hei eikös se sun kapulas toimi mokkulana? Siis piuhalla koneeseen kiinni ja nettiin? Me tullaan Spärdelin kanssa sitten sunnuntaina 🙂 Ollaan yhteyksissä vielä siitä ajasta.

 3. Onnea vaan Elisan kanssa! Mulla meni hermo ko. firmaan kun Kaivarissa puhutut puhelut laskutettiin ULKOMAANPUHELUINA!!!! Kuulemma saattaa mennä siinä kohtaa viron verkkoon!<br />
  Kun sain pakettini loppuun vaihdoin samana päivänä operaattoria. Olsin ymmärtäny jos olisin puhunut laivassa ja aluevesiraja on siinä lähellä, mutta jos puhuu Hesassa niin kyllä sillon suomessa ollaan. Eipä tullut mieleen katsoa missä verkossa silloin oli…Älä huhki liikaa vaikka intoa olisikin. Vointisi on tärkeintä ennenkaikkea!

 4. Hienoa, että pieni on vielä jaksanut olla masussa. &hearts; <br />
  <br />
  Täällä on uudessa kodissa asuttu jo puolitoista kuukautta ja edelleen nettiyhteys on jotenkin viallinen ja netissä olen puhelimen nettiyhteydellä. Siis niin, että puhelimesta hotspotti päälle ja yhteys sillä langattomasti koneeseen. Vähän on hitaanlainen, josko ensi viikolla saisi hoidettua yhteydet Soneran kanssa kuntoon. 🙂

 5. Olen päivittäin seurannut blogiasi ja odotellut onko tullut mitään uutta ja tullut huoli kun ollut niin hiljaista. Kiva kuulla että vielä ollaan yhtenä kappaleena 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *