Olen Habitaressa lauantaina!

Jos haluat tulla moikkaamaan, niin nyt tulevana lauantaina minut löytää messuilemasta klo 11-16. Olisi ihanaa, jos te rakkaat lukijat tulisitte rohkeasti vetämään hihasta. Olisi kiva päästä jutskailemaan ja näkemään, että keitä ihania ihmisiä täällä blogissani käy <3 Meidät CASAn bloggarit löydät täältä AHEAD areenan upeista puitteista.

1240401_534197723320573_1403394523_n.jpg

Kuva lainattu Habitaren Facebooksivuilta

Jonkinlainen juontopesti on nyt käsittääkseni meidän CASAlaisten keskuudesta napsahtanut minulle, joten mikki kädessä minut tullaan kait näkemään ja kuulemaan. Jännää!!! Nähdään siispä lauantaina! Muut päivät minulla meneekin taas uudella asunnolla ja siksi en voi päivystää messuilla kuin tuolloin. Nyt pääsen oikeasti hommiin, sillä Erin lähtee hämeenlinnaan muutamiksi päiviksi hoitoon 🙂 Huh helpotus! En ole voinut pikkumurun kanssa tällä viikolla edes käydä asunnolla, kun siellä on lautaa ja terävää naulaa ympäriinsä. Koko ajan tapahtuu ja olisi niin mielenkiintoista päästä taas näkemään ja kuvailemaan edistystä myös teille 😀

suvi1.jpg

2 kommenttia “Olen Habitaressa lauantaina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *