Uuden kodin pohjapiirros sepustuksien kera :)

Kaupat tehty!!! Nyt on uusi velkavankeus alkanut 😉 Ostimme tĂ€nÀÀn paritalon Pohjois-HelsingistĂ€, mukavalta lapsiperhealueelta. Avaimet saadaan viikon pÀÀstĂ€ perjantaina jonka jĂ€lkeen meillĂ€ on reilut neljĂ€ viikkoa aikaa rempata ja muuttaa ennen toisen kodin luovuttamista. Uusi koti on 125 m2 ja kolmessa kerroksessa. Hieman haastavaa ehkĂ€ lasten kanssa, mutta tĂ€hĂ€n taloon rakastuimme! Onneksi kerrosten tasovaihtelut on pienet, eli rappusia ei tarvitse kavuta aivan ylenpalttisesti. Kiva pÀÀstĂ€ muuttamaan jo pian, sillĂ€ ehdimme vielĂ€ mm. lasten kanssa nauttia syksystĂ€ ulkona, omalla pihalla 🙂

 

TĂ€ssĂ€ taloesitteestĂ€ napsaistu valokuva nykyisessĂ€ kuosissaan, toivottavasti siitĂ€ saa selkoa 🙂

1.jpg

Talo on periaatteessa aivan muuttovalmis ja edellinen perhe onkin tehnyt monenlaista remppaa. Hieman kuitenkin meinaamme itsekin remontoida. Suurin puute uudessa kodissa on se, ettei siellÀ ole saunaa. Entisen saunan tilalle on edellinen perhe rakentanut valtavan poreammeen. Sauna on kuitenkin mielestÀmme aivan ehdoton ja kuuluu osaksi suomalaisia koteja! Uusittu kylpyhuone oli tosin niin hyvÀssÀ kunnossa, ettemme raaski lÀhteÀ repimÀÀn sitÀ auki. Rakennamme siispÀ saunan aivan muualle. Uusi sauna tulee vanhan vaatehuoneen tilalle ja osaksi takkahuoneen puolelle. Koska tuleva sauna vie tilaa takkahuoneesta, niin vanha takka puretaan ja tilalle asennetaan uusi, paljon pienempi, siro takka. Kylpytilojen/takkahuoneen lattiaan asennetaan laatat.  LisÀksi asunnossa hiotaan vanhaa parkettia ja lattia maalataan valkoiseksi. Yhteen vessaan tehdÀÀn aikas mielenkiintoinen, uusi, innovatiivinen ratkaisu mistÀ teen teille oman, erillisen postauksen pian. LisÀksi perus maalaus- ja tapetointihommia riittÀÀ, ehkÀpÀ myös eteisessÀ jotakin tapahtuu.

PÀÀosin keittiö on kunnossa ja suurin osa vessoista, sekĂ€ pesutiloista. PieniĂ€ juttuja toki viilataan, kuten petsataan keittiötasoja, vaihdetaan vetimiÀ yms. Yksi mikĂ€ minua hieman harmittaa on tuo keittiön kulmahellaratkaisu. En yhtÀÀn pidĂ€ siitĂ€. Tuo mieleeni 90- luvun. Keittiö on kyllÀ uusittu pari vuotta sitten, joten nyt pitÀÀ vain oppia pitĂ€mÀÀn. EhkĂ€ sen joskus voi vaihtaa, mutta nyt ei vielĂ€ ole sen aika. Olohuoneesta pidĂ€n kovasti. KeskellĂ€ olohuonetta on sellaiset ihanat talon arkkitehtuuriin sopivat pylvÀÀt, mitkĂ€ hieman jakavat tilaa. Niihin pitÀÀ toteuttaa jokin kiva valaistus 😉

Helsingin suunnalla asunnot ovat niin tyyriitĂ€, ettei meillĂ€ ole mahdollisuutta siihen, ettĂ€ jokaisella lapsella olisi oma huone. NĂ€illĂ€ nĂ€kymin Erin tuleekin jakamaan huoneensa uuden tulokkaan kanssa ja Danito saa oman huoneen. Onneksi makkarit olivat kuitenkin melko tilavia, niin eiköhĂ€n tĂ€mĂ€kin homma ihan mukavasti ratkea 🙂

TÀssÀ sama pohjakuva pienten selostusten kanssa ja tuossa yritin teille hahmotella sitÀ  kohtaa mihin uusi sauna rakennetaan. Onneksi saimme tÀlle hankkeelle luvat, sillÀ muuten olisi todennÀköisesti asunnonkatselut jatkuneet.

2.jpgMiltĂ€ pohja vaikuttaa? Onko siinĂ€ potentiaalia? 🙂

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

24 kommenttia “Uuden kodin pohjapiirros sepustuksien kera :)

 1. Onneksi olkoon uudesta kodista! ♥ KyllĂ€ meillĂ€ nyt tapahtuu 😀 MĂ€ sain tĂ€nÀÀn viimeisetkin tavarat pois vanhasta kodista, jĂ€ljellĂ€ vain loppusiivoukseen tarvittavat vĂ€lineet. Huomenna aamupĂ€ivĂ€stĂ€ siivoamaan ja sitten suljenkin lopullisesti yksiöni oven. Ihanaa perjantai-illan jatkoa! 🙂

  1. Kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa varmasti kun kaikki ohi ja ihan kohta saa vain asettua aloilleen, katsella uutta kotia ja nauttia &hearts;<br />
   <br />
   Samoin! 🙂

 2. Onnea uuden kodin johdosta! Tietysti siinÀ on paljon potentiaallia &hearts; remppasuunnitelma kuullostaa hyvÀltÀ. Itse remontoimme viime syksynÀ vanhan talon (edellisen talon rakensimme itse) ja eihÀn siellÀ kaikki ratkaisut aivan olleet mieleeni. Mutta ajatuksella &quot;kaikkea ei voi saada ja kompromisseja joutuu tekemÀÀn&quot; olen oikein tyytyvÀinen nykyiseen kotiini. Teillekin tulee varmasti ihana koti, vaikka jotain ei niin omaan mieleen sinne jÀisikin. Odotan kovasti, ettÀ pÀÀsemme sitten myöhemmin nÀkemÀÀn kuvia kodistanne. TsemppiÀ remonttiin ja muuttoon sekÀ siihen tÀrkeimpÀÀn, masuasukin kasvattamiseen &hearts; <br />
  Ps. Kuullostaa siltÀ, ettÀ on tulossa tyttöjen huone ja pojan huone, hih!

  1. Kitos Satu! Mietimme mekin kovasti myös tuota vaihtoehtoa, ettĂ€ jos olisi ostanut huomattavasti halvemmalla jonkin ihan murjun ja rempannut siitĂ€ tĂ€ysin mieleisen. Toisaalta taas mies tekee 6 pĂ€ivĂ€istĂ€ työviikkoa ja kohta vauva tulossa niin pÀÀdyttiin sitten tĂ€hĂ€n ratkaisuun. HyvĂ€ nĂ€in! 😉 On siinĂ€ kova homma kun lĂ€htee kunnolla remppaamaan…<br />
   <br />
   Kaikkea ei todellakaan koskaan voi saada ja jostain pitÀÀ nimenomaan luopua/antaa periksi 🙂 TĂ€mĂ€ hella nyt on yksi niistĂ€… Samoin se, ettĂ€ makuuhuoneet eivĂ€t kaikki ole samassa kerroksessa. Toisaalta isompi poika jo kaipaakin omaa rauhaa, kun pikkusisko pilaa kaikki leikit 😉 Kohta kaksi on &quot;tuholaista&quot;. Saas nĂ€hdĂ€ pitÀÀkö veikkauksesi paikkansa, en varmaan vielĂ€ paljasta &hearts; PitÀÀhĂ€n sitĂ€ jotain yllĂ€tystĂ€ olla 😉

 3. Onnea uudesta kodista! Suunnitellut muutokset nĂ€yttÀÀ ja kuulostaa hyviltĂ€, varmasti saatte muokattua omannĂ€köisen ja ihanan kodin teille! 🙂

  1. Kiitos kovasti 🙂 EiköhĂ€n siitĂ€ vielĂ€ hyvĂ€ tule kun vauhtiin pÀÀstÀÀn 😉 Oma rakas perhehĂ€n sen kodin tunnun sitten lopulta viimekĂ€dessĂ€ luo &hearts;

 4. Hei, saisko kysyÀ miksi olette muutamassa pois HÀmeenlinnasta? TeillÀ oli tÀÀllÀ hieno koti ja lma piha, ja luonto kÀvelymatkan pÀÀssÀ on kyllÀ aivan upea, seillaista ei löydy HelsingissÀ . YmmrrÀn ettÀ siellÀ on enemmÀn töitÀ tarjolla, mutta sinulla oli tÀÀllÀkin asiakkaita. EikÀ teillÀ nÀyttÀÀ siltÀ ettÀ olisi rahapula<br />
  Entinen Helsingin asukas, nykyÀÀn asutaan Hml.ssÀ

  1. Ainahan sitÀ kysyÀ saa :)<br />
   <br />
   Olen kotoisin HÀmeenlinnasta ja koko elÀmÀni tÀhÀn mennessÀ on lÀhes tulkoon ollut siellÀ. Sinne jÀi loput perheestÀni, ystÀvistÀni ja tietenkin kaikki ihanat asiakkaat. &hearts; Entinen koti oli joskus rakas ja tÀrkeÀ, siihen liittyy niin hyviÀ, kuin huonoja muistoja. Erinin isÀn kanssa tuli avioero pian rakentamisen jÀlkeen ja tÀmÀ oli hyvinkin raskasta aikaa elÀmÀssÀni jÀÀdÀ yks kaks yllÀttÀen &quot;yksin&quot; pienen lapsen kanssa. YhteistÀ taivalta oli kuitenkin takana 11 vuotta :)<br />
   <br />
   Nyt minulla on uusi elĂ€mĂ€, uusi ihana mies, uusi perhe ja vielĂ€ uusi vauva tulossa. Kaikki on tapahtunut hyvinkin nopeasti, mutta en ole nĂ€hnyt syytĂ€ jarrutteluun 🙂 HĂ€meenlinnasta minun oli saatava etĂ€isyyttĂ€ ja vĂ€limatkaa, jotta kykenen taas &quot;elĂ€mÀÀn&quot;. HĂ€meenlinna omalta kohdaltani oli jo hyvinkin nĂ€hty ja HelsingillĂ€ tuntui olevan mitĂ€ tarjota. Ainahan sinne vanhaan kotikaupunkiin pÀÀsee ystĂ€viĂ€ ja perhettĂ€ moikkaamaan. Paljon on tullut myös uusia ystĂ€viĂ€ HelsingistĂ€, sekĂ€ tĂ€mĂ€ kaupunki on avannut minulle aivan toisenlaiset työkuviot. Joskus elĂ€mĂ€ssĂ€ pitÀÀ vain uskaltaa luottaa ja antaa mennĂ€. NĂ€in minĂ€ tein, enkĂ€ ole katunut sekuntiakaan. Jos olisin jÀÀnyt HĂ€meenlinnaan, niin en usko, ettĂ€ voisin olla kovin onnellinen. Se luku on elĂ€mĂ€ssĂ€ni jo eletty. Nyt on sivu kÀÀnnetty ja uudet tuulet puhaltaa &hearts; Nuoresta iĂ€stĂ€ni huolimatta olen ehtinyt melkoisesti 😉 Asioiden piti vain mennĂ€ nĂ€in, nĂ€in oli nĂ€köjÀÀn tarkoitettu. Niin minĂ€ uskon &hearts; ElĂ€mĂ€ tulee varmasti tulevaisuudessakin yllĂ€ttĂ€mÀÀn vielĂ€ monella tapaa. Sen verran kovan koulun kuitenkin kĂ€vin, ettĂ€ tiedĂ€n selviĂ€vĂ€ni lĂ€hes mistĂ€ tahansa mitĂ€ eteen tulee.

  2. MĂ€ en kyllĂ€ yhtÀÀn ihmettele, ettĂ€ halusit lĂ€hteĂ€ HĂ€meenlinnasta ku oit koko elĂ€mĂ€s tĂ€hĂ€n saakka tÀÀllĂ€ asunu! MĂ€ olen asunu vasta viis vuotta, mutta mielellĂ€ni siirtĂ€isin meidĂ€n kodin jonnekin muualle, jos se vaan olisi mahdollista 🙂

 5. Tulipas ihan kyyneleet silmiin kun luin tuon vastauksesi HĂ€meenlinnasta pois muuton syistĂ€. Ihanaa ettet jarrutellut, niin en tehnyt minĂ€kÀÀn, ja olen ensimmĂ€istĂ€ kertaa elĂ€mĂ€ssĂ€ni onnellisessa suhteessa. Onnea teille &hearts; Niin, ja hyvĂ€ltĂ€ vaikuttaa, ite tykkÀÀn just tollasista ei niin tavallisista pohjaratkaisuista 🙂

  1. Ihana Heli &hearts; Voi kyllĂ€ minĂ€kin olen elĂ€mĂ€ssĂ€ni kyynelehtinyt, Erinin vauva-aikoina etenkin. Se aika on oikeastaan sellaista aikaa, mitĂ€ en edes muista… Olen vain suorittanut (kirjoittanut jopa blogia, siitĂ€kÀÀn en muista) ja selviytynyt, hoitanut lapsen ja yrittĂ€nyt pitÀÀ huolta myös itsestĂ€ni. Ilman rakkaita ystĂ€viĂ€ni ja ilman lastani, sekĂ€ perheeni tukiverkkoa en tĂ€nĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ olisi tĂ€ssĂ€, pÀÀ pystyssĂ€, onnellisempi ja vahvempi kuin koskaan &hearts; <br />
   <br />
   Jonkin verran olen entisestĂ€ elĂ€mĂ€stĂ€ni blogiin kirjoittanut, mutta toisaalta olen halunnut pitÀÀ kiinni myös yksityisyydestĂ€ni. En toivo mitÀÀn vauvapalsta kirjoituksia, missĂ€ ruoditaan eroani, elĂ€mÀÀni tai saatika sitten lapseni elĂ€mÀÀ. Kaikki on ihanasti nyt ja hyvĂ€nmielen positiivissĂ€vytteinen blogi jatkuu edelleen (itse toivon, ettĂ€ tĂ€mĂ€ olisi se mielikuva mitĂ€ blogistani saa) 🙂 Monet postaukseni ovat ns. pintaa ja niistĂ€ olenkin saanut jonkin verran negatiivista kommenttia, ettĂ€ kuinka vain shoppailen ja kuinka olen pinnallinen, omahyvĂ€inen, itserakas Ă€iti jne. :/ Ainahan nĂ€itĂ€ ilkeitĂ€ arvostelijoita löytyy kun kuvittelevat blogini perusteella minut tuntevan. Silti, olen itse tietoisesti halunnut pitÀÀ blogini tĂ€llaisena, eikĂ€ ole tÀÀllĂ€ tarkoitus itkeĂ€ elĂ€mĂ€ni koukeroita. Jokaisella ihmisellĂ€ on elĂ€mĂ€ssĂ€ hyvÀÀ ja huonoa, ei tĂ€ydellistĂ€ ja pelkĂ€stÀÀn onnellista ruusuilla tanssimista ole kellÀÀn, vaikka ilmeisesti sellaisen kuvan blogistani vĂ€lillĂ€ saakin? PitĂ€isi varmaan tehdĂ€ erillinen valituspostaus siitĂ€ kuinka uusioperheen Ă€itinĂ€ olo on raskasta, kuinka molemmat lapset ovat hirvittĂ€vĂ€ssĂ€ uhmaiĂ€ssĂ€, kuinka mies on aina töissĂ€ ja kuinka minĂ€ olen niin vĂ€synyt, ja kiireinen ja elĂ€mÀÀni kyllĂ€stynyt, katkera ja vain shoppailen paikatakseni jotakin mitĂ€ minulta elĂ€mĂ€stĂ€ puuttuu. Se tekisi kait jotkut ihmiset tyytyvĂ€iseksi. Silti en voi niin sanoa, kun suurinosa noista asioista ei ole totta. Totta on vain se, ettĂ€ kyllĂ€… mies tekee pitkÀÀ pĂ€ivÀÀ ja totta… lapset ovat uhmassa. Se on normaalia! VĂ€lillĂ€ elĂ€mĂ€ on raskasta ja kiireistĂ€, mutta osaan sentÀÀn nauttia ja hakea arjesta hyviĂ€, iloisia asioita &hearts; En ota asioista stressiĂ€ 🙂 Nyt kun tuollainen kysymys elĂ€mĂ€stĂ€ni tuli, niin ajattelin, ettĂ€ vastataanpa sitten rehellisesti ;)<br />
   <br />
   Ja nyt tĂ€stĂ€ tulikin melkoinen vuodatus 😀 Mutta menköön 😉

  2. Niin ja IHANAA ettÀ olet uskaltanut, uskataminen kannattaa. Ei kannata jÀÀdÀ paikoilleen mÀrehtimÀÀn ja yksin katkeroitumaan. MeillÀ on vain yksi elÀmÀ &hearts;<br />
   <br />
   Ja kiitos, kyllĂ€ kodista varmasti ihana tulee &hearts; Se vain vaatii vĂ€hĂ€n rahallista panostusta ja taas sitĂ€ kuuluisaa shoppailua 😉

 6. 🙂 Vuodattaminen on joskus hyvĂ€ksi. Ja kuulostipa tutulta tuo vuodatus… kuin myös se, miten paljon ihmiset kuvittelevat tietĂ€vĂ€nsĂ€ toisen elĂ€mĂ€stĂ€ :)<br />
  &hearts;

 7. Ihanaa on se, ettĂ€ pÀÀsette kuitenkin ite muuttamaa kotia teiĂ€n nĂ€köiseksi! 🙂 Ja uus sauna, oih!!! ♄ MĂ€ niin haluisin singota katsomaan jo ennen remppakuvioita miltĂ€ siellĂ€ nĂ€yttÀÀ, I try!!! 🙂

  1. Tuu ihmeessĂ€ 🙂 Ja jos et kerkiĂ€, niinĂ€ ainakin mun pitÀÀ ottaa paljon kuvia ennen muutoksen, ettĂ€ sitten itsekin muistaa ja huomaa, et jotain saattaa olla tapahtunut 😉

 8. Tosi paljon onnea uuteen kotiin! Innolla odotan kuvia uudesta talostasi. Onhan se lapsien kannalta aivan ihana ratkaisu asua kauempana keskustasta luonnon keskellÀ.

  1. Kiitos 🙂 Oodtan innolla, ettĂ€ pÀÀsen niitĂ€ esittelemÀÀn. Jos meillĂ€ ei olisi lapsia, niin mielellĂ€ni asuisin Helsingin ydinkeskustassa. Lasten kanssa kuitenkin niin tĂ€rkeÀÀ on se oma piha, edes pienikin. Ja hyvĂ€ kun ei asuta kohta minkÀÀn ison tien varressa niin on sitten turvallisempaa kahden sĂ€ntĂ€ilevĂ€n villin kanssa 😉

 9. HĂ€meenlinna on pieni paikka, ja pienet ovat kuviot. Kaikki tuntevat kaikki ja tietĂ€vĂ€t muiden asiat jopa paremmin kuin omansa – tai ainakin luulevat niin! Itsekin sinut sieltĂ€ tiedĂ€n ja minulla on ollut sinusta tietynlainen mielikuva ulkoisen olemuksen ja muiden juttujen perusteella. Blogisi ansiosta olen huomannut, ettĂ€ taidatkin olla paljon sydĂ€mellisempi, syvĂ€llisempi ja aidompi ihminen kuin minkĂ€ vaikutelman olen joskus aiemmin saanut. EhkĂ€ ne ei niin mukavat elĂ€mĂ€nkokemuksetkin muokkaavat meitĂ€ kutakin.. Ja pistĂ€vĂ€t asiat oikeisiin jĂ€rjestyksiin. Tekee hyvÀÀ huomata omien mielikuvien ja olettamusten jostain ihmisestĂ€ olevan ihan pĂ€in honkia! <br />
  <br />
  Itse HÀmeenlinnasta jo vuosia sitten pois muuttaneena suosittelen sitÀ lÀmpimÀsti kaikille, isompi kaupunki tuo ihan erilaisia mahdollisuuksia. Usein on jopa helpompi hengittÀÀ. Ihanaa sinne on aina palata rakkaita moikkaamaan.. Ja yhtÀ ihana lÀhteÀ köröttelemÀÀn pois omaan uuteen kotiin ja elÀmÀÀn :)<br />
  <br />
  Kaikkea hyvÀÀ. ElÀmÀ on siitÀ ihanaa, ettÀ rankkojenkin aikojen jÀlkeen yleensÀ alkaa aurinko taas paistaa. Se meille kaikille suotakoon!

  1. Kiitos pitkĂ€aikainen lukija. Kommenttisi oli minulle todella mieluinen, sillĂ€ tiedĂ€n, ettĂ€ &quot;kaltaisiasi&quot; on varmasti useampia. (NiitĂ€ jotka hĂ€meenlinnassa minut tietÀÀ ja perustaa omat ajatuksensa ja mielipiteensĂ€ ulkoiseen olemukseen ja niihin muihin juttuhin, mitĂ€ ikinĂ€ ovatkaan…?) Ihanaa, ettĂ€ kommentoit ja ilahdutit mieltĂ€ni. Kiva kuulla, ettĂ€ bogistani on mahdollista saada myös sydĂ€mellisempi ja syvĂ€llisempi kuva minusta. Koen ettĂ€ nĂ€mĂ€ adjektiivit ovatkin voimakkaasti minua, sitĂ€ kuka olen ja kuinka ystĂ€vĂ€t minut tuntevat. Olen onnekas voidessani sanoa, ettĂ€ minulla on ihania, rakkaita ystĂ€viĂ€ paljon &hearts; Arvostan heistĂ€ jokaikistĂ€.<br />
   <br />
   On ihanaa olla uusissa ympyröissÀ, vaikka toki harmittaa kun tÀrkeimmÀt jÀi HÀmeenlinnaan. Tosin minulla on kiireinen arki ja perhe, joten aika vÀhÀn aikaa nÀhdÀ tai kÀydÀ missÀÀn. Nautinkin siitÀ, kun ystÀvÀt tulevat lapsiensa kanssa meille leikkimÀÀn. ArkipÀivÀ toisen aikuisen kansa jaettuna ei ole ollenkaan niin &quot;raskas&quot; kuin mitÀ se on yksin lasten kanssa :)<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Kaikkea hyvÀÀ myös sinulle &hearts; Ihanaa jos jatkat lukemista 🙂 Kommenttejakin on kiva saada, aina silloin kun ne ovat asiallisia 😉

 10. Monet blogikirjoittajat ovat enemmÀn avoimia, toiset ei. PidÀn sinun blogista, mutta samalla mietin olisko joille apua siitÀ jos kertoisit vaikka miksi olet eronnut, ei tarvitse edes erillistÀ postausta tehdÀ. Koska niin kuin sanoit pidÀt sellaisen blogin mikÀ sinulla on tÀllÀ hetkellÀ on, sinun oma valinta, ja arvostan sen. Olit rohkea ja siitÀ pitÀisi olla ylpeÀ, monet ei vaan ole.

  1. En viitsi eron syitÀ alkaa erittelemÀÀn tai toista ihmistÀ mustamaalaamaan. Sanottakoon vain nyt nÀin, ettÀ kaikki, koko ero tuli minulle aivan tÀysin puun takaa.<br />
   SiinÀ ei ole mitÀÀn salattavaa, ettÀ minun ja ex -mieheni vÀlit eivÀt ole mitkÀÀn parhaimmat. Siksi usein puhunkin ErinistÀ minun lapsenani, sillÀ en nÀe syytÀ siihen miksi pitÀisi enÀÀ puhua meistÀ, kun ei sellaista kÀsitettÀ ole. Me-muoto on vain tÀstÀ uudesta perheestÀni, missÀ Erin asuu ja suurimman osan ajastaan viettÀÀkin.<br />
   <br />
   Kiitos kannustuksesta &hearts; Olen ylpeĂ€ rohkeudestani. En jÀÀnyt pitkĂ€ksi aikaa tuleen makaamaan, vaikka useasti sanoinkin, ettĂ€ en enÀÀ ikinĂ€ ota itselleni mitÀÀn miestĂ€ 🙂 ElĂ€mme Erinin kanssa ihan vain kahden! Ja nĂ€in se elĂ€mĂ€ vaan taas pÀÀtti yllĂ€ttÀÀ kun tuli tuo yks ihana, joka vei jalat alta! &hearts; Juuri kun olin kasannut &quot;suojamuurin&quot; miehiĂ€ &quot;vastaan&quot; 😀 EipĂ€ voi kyllĂ€ koskaan tietÀÀ mitĂ€ kaikkea elĂ€mĂ€ssĂ€ on tarkoitettu tapahtuvaksi. Ja kyllĂ€ olemmekin monesti nykyisen mieheni kanssa miettineet, ettĂ€ mitĂ€ jos emme olisi tavanneet. KyllĂ€ olisi molemmilla elĂ€mĂ€t niin toisin! Ja tĂ€mĂ€ ihana, rakas masuasukkikaan ei olisi tuloillansa.. Kaikella on siispĂ€ tarkoituksensa &hearts;

 11. Onnea uuteen kottiin! &hearts; Ihan taatusti tullee mieleinen ja ihana koti ku pÀÀsette ite muokkaan :)<br />
  <br />
  Me muutettiin HelsingistĂ€ Turenki-Cityyn ku ei jaksanu ennÀÀ HelsinkiĂ€ 😀 mutta aika aikansa kutaki, tosin emmie nyt pÀÀkaupungista lĂ€htösin oo :)<br />
  Minusta tuntuu ettĂ€ kaikki omat &quot;kotikaupungit&quot; on sieltĂ€ syvĂ€ltĂ€ ja pieni piiri pyörii 😀 Niin minunki syntymĂ€kotikaupunki enkĂ€ sinne ennÀÀ halua, lĂ€hteny sieltĂ€ jo 20v sitte 🙂 <br />
  TÀmÀ nykynen paikkakunta taitaa olla jo 8. paikkakunta missÀ oon nyt mutta muuttoja on kyllÀ usiampi :)<br />
  TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ tuntuu hyvĂ€lle tÀÀlĂ€ &quot;isossa&quot; cityssĂ€ 😀 tiĂ€ sitte koska mieli muuttuu 😀 Onneksi Suomi kuitekki pitkĂ€ maa, löytyy asuinpaikkoja ja paljon :D<br />
  <br />
  Mutta ihanaa uutta ja rakkauentÀyteistÀ elÀmÀÀ teille &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *