Pakkohankintana uusi lompakko

Voih! Minä sitten rakastin sitä entistä lompakkoani, jonka joskus olin teillekin kuvannut. Sattuipa vain Friis & Companylla olemaan niin onnetonta keinonahkaa, että pinta oli muutamien kuukausien aikana mennyt aivan repaleiseksi. Nahka suorastaan kuoriutui niin lompsan ulkoa kuin sisältä. Laukun pohjalla tuntuikin aina olevan jotakin mustaa “likaa”, minkä sitten tajusinkin irronneeksi nahaksi. Vein rahapussiani jopa suutarille ja kyselin, että josko jotain olisi tehtävissä. Kehoitti minua ostamaan uuden. Minäpä sitten tein työtä käskettyä ja tässä lopputulos. Toivottavasti on tällä kertaa yhtä kestävä käytössä kuin samanmerkkinen laukkuni on ollut. Nyt toivoisin pärjääväni samalla kukkarolla edes joitakin vuosia. Ainakin olen hankintaani tyytyväinen.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

lompsa.1jpg.jpglompsa.jpg

Näitä ostoshankinta postauksia tulossa nyt lähes perä perään muutamia, kun on pitänyt hankkia syksyksi kaikkea uutta. Vaatteita en ole ostanut lähes koko raskausaikana, (paitsi lapsille) joten nyt annoin itselleni luvan hieman tuhlailla 😉 Muita uusia hankintoja on Tory Burchin ballerinat ja nyt hakusessa myös uusi laukku Billi Bi saappaiden kaveriksi. Eilisissä häissäkin kuljin muuten samalla mekolla, kuin millä kävin pari kertaa juhlimassa Erinin ollessa masuasukkina. Olipa muuten todella kauniit ja tunnelmalliset häät puhumattakaan upeista tarjoiluista. Teen niistäkin postauksen jahka viimeisistä ripsityöpäivistä selvitty.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Suvi

5 kommenttia “Pakkohankintana uusi lompakko

 1. Ihana uusi lompakko, tuo varmasti kestää pitempään! ♥ Minua alkoi heti kiinnostaa Tory Burchit, kun ovat omalla himotuslistalla… 😀

  1. On kyllä ihana, hieman ehkä liian iso kun ei ihan jokaiseen pikkulaukkuun mahdu, mutta näillä mennään 😉 Toivottavasti on kestävä. <br />
   <br />
   Ne on mulla nyt postissa odottamassa hakijaansa &hearts;

 2. Ihana lompakko! Monesti olen samaa merkkiä Stockalla hypistellyt, mutten ole kuitenkaan raaskinut ostaa 🙂

  1. Kiitos, sieltähän minäkin sen hankin 😀 Hypistelin myös MK:n lompsia, mutta olivat vielä tätäkin isompia, niin hylkäsin sitten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *