Villipuutarha & asuntoasiaa

Huomenta! Vietimme mieheni kanssa eilen oikein ihanan aamun, sillä käytimme vihdoin ystävältä saadut lahjakortit Villipuutarhan luksusaamiaiseen. Itse en aiemmin ollut moisesta paikasta kuullut, kunnes joitakin kuukausia takaperin ajelin kerran Kalliossa ratikan kyydissä ja huomasin kyseisen paikan. Villipuutarha on sekä myymälä & kahvila, käsittääkseni kaikki mitä näkyy on myynnissä. Täytyypä todeta, että oikein oli viehättävä paikka, eikä ollenkaan hullumpi aamiainen. Onneksi teimme pöytävarauksen etukäteen, sillä muuten olisimme jääneet ilman. Viikonloppuihin kuuluu kaksi kattausta ja ne ovat aina kuulemma täynnä. Osa viehätystä on juurikin paikan pieni, söpö olemus, joten en ihmettele.

 

En malttanut olla kuvaamatta. Jo lahjakortitkin oli kauniit! Kiitos rakas Charlotta <3

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

8.jpg

10.jpg

9.jpg

6.jpg

5.jpg

7.jpg

11.jpg

12.jpg

Miltä vaikutti Villipuutarha? 🙂 Oletteko käyneet?

 

Tänään ohjelmassa asuntonäytöissä juoksemista. Meillä on tiedossa peräti seitsemän eri näyttöä! 😀 Olemme ottaneet asuntoasioissa käyttöön niin sanotusti plan b:n (en paljasta vielä mitä tarkoittaa) mutta nyt näyttääpi siltä, että tulemme kuin tulemmekin pääsemään syksyllä uuteen asuntoon. Kovasti nyt siis koti hakusessa. Lähinnä Pohjois-Helsingistä etsimme jonkinlaista paritaloa. Kaikki taitaa vain olla melkeimpä rakennettu 70 – 80 -luvuilla ja remppaa pitääpi siis tehdä oikein urakalla. Valmiiksi rempattuihin asuntoihin ei oikein meinaa budjetti tämän kokoiselle perheelle riittää ja olen aika tarkka siitä minkälaisen kodin haluan. On se vaan kiva päästä itse suunnittelemaan keittiöt ja kylppärit, niin tuntuu ainakin omalta. Taitaapi olla melko kiire syksy siispä edessä jos kaikki hyvin menee ja jos mukava, kohtuuhintainen asunto löytyy. Nyt vihdoin tuntuu siltä, että aina asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Asuntohaaveilu on muuten ihanaaaaaa!!! Ihan fiiliksissä ollaan jo monta päivää oikotien kohteita selailtu. Kohta aika tehdä haaveista totta 😉

 

Mukavaa päivää Teille! 

Suvi

8 kommenttia “Villipuutarha & asuntoasiaa

 1. Oiii ompas ihanan näköinen paikka! Ehdottomasti lisään mun to do- listalle seuraavalle Helsingin reissulle käynnin tuolla! 🙂

  1. Hyvin hyvin.. Katsotaan.. Eiköhän tässä joskus parin kuukauden sisään tule viimeistään tapahtumaan 😉 Yritän pysyä housuissani, niin en viitsi edes ajatella, että josko jo vaikka hieman aikaisemminkin 😀 Mutta mistäs näistä tietää. Vaikka kiva asunto löytyisi, niin eihän se sitä tarkoita, että me välttämättä sitä saatais. Yritetään toki kyllä 😉

 2. Tiedätkö, minkä hintainen luksusaamiainen oli? Mitä siihen kuului? Poikkeaako paljon hotelliaamiaisesta. Onko enemmän brunssi kuin aamiainen? Noutopöytä vai yksilöllinen tarjotin? Olen justiinsa loppuviikosta menossa Helsinkiin ja kiinnostaa, onko se hintansa väärtti. <br />
  Onnea vaan kodinetsintään. Uusi asunto on kuin mies, kolahtaa heti ja tietää kun oikean löytää!

  1. Taisi olla 20 €. Hintaan kuului kahvi/tee, jogurtti, alkoholiton skumppamehu, tuoreet kroisantit, leivät sekä joko liha tai kasvistapaslautanen. Kaikki tuotiin kauniisti pöytään. Minä tykkäsin! 🙂 <br />
   <br />
   Kiitos, toivotaan, että kaikki sujuu hyvin. Peukut ja varpaat ristissä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *