Blogiyhteistyö Palorannan kanssa

JEEEE! Nyt ne kotiutui. Paikkaa ei vielä ole, mutta näitä Henry Massonnetin suunnittelemia klassikko Tam Tam POP whiteja olen pitkään haaveillut. Lastenhuoneisiin ne on matkalla, jahka sellaiset saataisiin. Katsotaan toimittaako tulevaisuudessa tuolin vai pöydän virkaa 🙂

tamtam.jpgtamtam1.jpgtamtam2.jpg

Erin oppi heti avaamaan kannen ja piilotti jo minun vanhat My Little Ponyt Tam Tamiin. Hyvin toimii siispä myös säilytyspiilopaikkana 😉

Vaikeaa oli Palorannan kaikista ihanista tuotteista valita. Tai oikeastaan Tam Tam oli kyllä selkeä valinta, mutta värien kanssa pohdiskelin pitkään, kun olisin halunnut meille ne kaikki! Kylläpä muuten osaakin olla herkullisia värejä tarjolla… Tulevaisuuden asuntoamme suunnitellessani päädyin nyt kauniiseen, varmaan ja ajattomaan valkoiseen. Jostain syystä olen nyt alkanut haaveilemaan vain valkoisesta asunnosta, siis KOKOVALKOISESTA! En tiedä mitä minulle on oikeastaan tapahtunut (jonkinlainen “puhdistautusmisriitti” varmaan elämässä menossa), mutta laittaisin kotini valkoiseksi pintamateriaaleiltaan aivan lattiasta kattoon. Hieman värejä vain tekstiileihin ja that´s it! Vielä puoli vuotta sitten haaveilin mustasta showroom tyylisestä makkarista, mutta nyt siinäkin taas mieli muuttunut. 

Paljon on tullut asuntoilmoituksia selailtua, mutta edelleen odotan omani myymistä. Ei ihan paras aika tämä kesä ole myyntihommissa… hiljaista on välittäjän mukaan ollut kaikilla.

 

Tam Tamien lisäksi sain valita vielä yhden pientuotteen. Eero Aarnion Ponyt sitten lopulta veivät sydämeni.

tamtam3.jpgtamtam4.jpgtamtam5.jpg

Ihanat Ponyt hyppii siispä Tam Tamin lisäksi täälläkin. Onkohan näistä tulossa meidän perheeseen uusi hitti? 🙂 Omassa lapsuudessani muistan leikkineeni enemmän poneilla kuin nukeilla. 

Daniton kanssa tuli tänään leivottua suklaakaurakeksejä. Olipa muuten makoisia!

 

Suuren suuret KIITOKSET Palorannalle ihanista tuotteista ja blogiyhteistyöstä! 

Suvi

16 kommenttia “Blogiyhteistyö Palorannan kanssa

 1. En tiennytkään, että Tam Tameissa on kansi. Kätevää! Näissä blogeissa on hyvää se, että näkee mitä kaikkea on tarjolla ja minkälaisessa käytössä voi pitää

  1. En minäkään tiennyt 🙂 Niin tarkkaa en ollut aiemmin ottanut selvää, vaikka näistä olin aina tykännyt. Nyt vaan odotan sitä tilaa mihin nämä saan aseteltua. Piiiiiitkältä tuntuu kun olen niin malttamaton :/

  1. Ei ole omaan kotiini tarvetta keksiä omaperäisempää. Haluan oman uuden kotini hyvin päinvastaisena kuin aiemmin. Kaipaan valoa, rauhaa ja ajattomuutta. Muiden koteihin voin toteutella kivoja, omaperäisempiä ideoita, onneksi 😉

 2. Hyvät valinnat teit!:) Meillä on nuo valkoiset Tamit yöpöytinä aikuisten makkarissa.:)) Toivottavasti asunto menee pian kaupaksi.

  1. Sanoppa muuta Jemina! Odotan kuin kuuta nousevaa :)<br />
   <br />
   Uskon minäkin, että nuo palvelee hyvin lastenhuoneissa ja varmasti näyttää kivalta teidän makkarissakin &hearts;

  1. Ilman tätä blogiyhteistyötä en tiedä olisinko saanut aikaiseksi hankkia, vaikka niitä aina sillä silmällä katselinkin. Ihanat ne on, joten ihan mahtava juttu 😀

 3. :):) mä en ole KERTAAKAAN katunut mun TamTam ostosta!!! Se on niin paras ja monikäyttöinen, että!! <br />
  <br />
  Kivat ostokset!! Mullakin on toi Pony tarjotin. Otanko mukaan ni ollaa samikset ;P ?

 4. Täysvalkoinen koti kolmen pienen lapsen kanssa. Joko raskausajan hulluutta tai sitten uhkarohkeaa… valkosuklaakeksejä heti!

  1. Voi olla osaksi molempia 😀 Nyt kun tämä villitys vaan on, niin pakkohan se on testata. Valkoinen on helppo väri onneksi peittää jos siltä tuntuu. Meillä on nytkin ollut koko ajan valkoiset nojatuolit ja sohva. Lapset syövät valkoisen pöydän ääressä, eikä ruokien kanssa mennä muualle. Kaikki istuinkankaat on pestävissä ja kloritella lähtee. Korkeakiiltoisista huonekaluista kaiken olen saanut pois Vimillä. So far so good, katsotaan kuinka käy… Jos ja kun ikinä päästään ees muuttaan, niin mistäs sitä tietää mikä villitys mulla kohta taas on päällänsä. Onneksi pääsen purkamaan kauan pidättämääni sisustusintoani syksyn aikana muutamaan uuteen sisustuskohteeseen jos ei muuta ;)<br />
   <br />
   Kun uusi koti löytyy, niin sitten ei pidättele mikään 😀

 5. Ei ois ikinä uskonut että päällä on kansi! 😀 Vähänkös kiva! 🙂 Nuo valkoiset on kyllä varma valinta, pysyvät aina käytössä, vaikka sisustusmaku vaihtelis, ja vaihteleehan se. 🙂 Tuntuu että nyt tekisi kotiin ihan eri valintoja kuin vuosi sitten. Ihanaa on se, että pääset/te kohta uutta kotia laittamaan, kivaa!! ♡ Toivottavasti talo saataisiin pian kaupaksi. 🙂 Ihanaa loppuviikkoa! ♡

  1. Joo, niin on. Sinne on hauska piilotella kaikkee salajemmaan ;)<br />
   <br />
   On se jännä miten mieli muuttuu kaikessa. Aikansa näköjään kutakin. Valkoisesta ajattelen tällä hetkellä vain, että ehkä siihen ei heti kyllästyisi ja seiniä jaksaisi tuijotella kauemminkin. Jos ei jaksa niin maalia pintaan. Ikean sohvakalustoon saa helposti ostettua uudet eriväriset päälliset. Valkoista lattiaa ja kattoa ei toki hevillä lähdetä muuttamaan, mutta en usko että olis edes tarvis 🙂 Entiseen lempiväriini tumman ruskeaan on tällä hetkellä ihan täys överit ja sitä väriä ei ainakaan enää tule kodissamme näkymään. Uusi elämä, uudet värit, puhdas pöytä. Jokin tällainen ajatus minulla kait nyt mieltymyksissäni on taustalla ;)<br />
   <br />
   Samoin sulle &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *