Kesäkynnet

Ensiksikin myöhäiset onnittelut kaikille ihanille äideille! Olen pahoillani, kun en ole päässyt päivittämään blogiani niin usein kuin toivoisin. Elämä heittelee ja kiirettä pitää. Kyllä huomaa, että on kesä tulossa, kun ripsiaikoja soitellaan entistäkin enemmän. Parhaimmillaan otan asiakkaita vastaan vielä ilta kymmeneltä, sillä haluan löytää kaikille aikaa 😀  Ehkäpä juuri tämä on myös työni suuri plussa. En tee duunia pelkästään niin sanotulla virka-ajalla, vaan minulle pääsee huollettavaksi iltaisinkin. Nyt paahdetaankin siis täysillä töitä kun niitä on ja nautitaan siitä. Ensi viikon perjantaina lähden taas viikon lomalle, joten huiliakin luvassa ja sitten taas jatketaan. Eli ei muuta kuin aikoja varaamaan 😉 www.suvisvilla.fi

Eilen pääsin irroittautumaan ripsipenkkini äärestä itse hemmoteltavaksi. Karkkikynnet vaihtui nyt kesäisiin liukuvärikynsiin. Näistä tuli taas aivan ihanat, kiitos Satu!

blogii.jpg

blogiin.jpg

Aurinkoista viikkoa! Muistakaapa, että täällä Hämeenlinnassa alkaa Tomaatteja tomaatteja Stand Up festarit ke-la. Ja tänäänhän se Euroviisujen ensimmäinen semifinaalikin starttaa, lätkämatsia unohtamatta, jes! Tälle illalle otankin asiakkaita vastaan vain ilta kahdeksaan saakka, jota saan sitten minäkin istua kököttää telkkarin ääressä 😀 Hihii!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

5 kommenttia “Kesäkynnet

    1. On iiiihanat! ja loistaa UV valossa. Mihinköhän reiveihin mun pitäis tästä näillä suunnata!? :D<br />
      <br />
      Mee pian ottaan kesäks ihanat kynnet &hearts;

  1. Uiuiui, miten karkit &hearts; Mä saan onneks kans huomenna uudet kynnet! Eilen illalla sai yks kynsi lisää kokea kovia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *