Kimalleräpsyt

Tänään on ollut laiska päivä. Olen tehnyt yhdet ripset ja siihenpä sitten jääkin tämän päivän touhuilut. Nyt vaan ollaan kerrankin koko perhe koossa ja nautitaan.

r%C3%A4psyt2.jpg

r%C3%A4psyt.jpg

r%C3%A4psyt1.jpg

Tuliks mageet? Mun mielestä nuo glitterit on aikas hauska piriste jos haluaa jotain extraa 🙂 Hyvin olis sopinut vaikka vappuripsiksi 😀 Samoin nyt kesän korvilla monet tykkää ujuttaa räpsyjen sekaan hieman väritehosteripsiä myös. Huomaa muuten että on kesä tulossa kun mulla alkaa ajat täyttymään. Jos siis haluat Suvisvillasta itsellesi ripset, niin otathan ajoissa yhteyttä 😀

http://www.suvisvilla.fi

 

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Suvi

 

8 kommenttia “Kimalleräpsyt

 1. uuh-la-laa!! Mä niin haluisin ripset, mut jotenkin en tiedä jaksanko sit käydä aina huoltamassa!! Hmm…kauan sulla menee, kun laitat ekat??<br />
  <br />
  🙂

  1. Sulla on kyllä omatkin aivan upeat, vaikka toki aina ripsienpidennysten puolesta puhunkin 😉 Ensimmäisten tekemiseen varaan pari/kolme tuntia. Lopputulos riippuu tottakai aina asiakkaan omien ripsien määrästä, että kauanko kestää, mutta kyllä se pari tuntia on aikas sellainen perusaika uusien ripsien tekemiselle. Tosin sitten löytyy niitä asiakkaita kenellä on omat ripset ihan megatuuheat ja useammassa kerroksessa… niiden laittamisessa menee aikaa, mutta lopputulos sitäkin upeampi 😉

 2. Tekisi niin kovasti mieli tommosia ripsiä! Miten ne toimii silmälasien kanssa? Noitahan on eri pituisia. Mietin että pökkivätkö linsseihin.:D Olis ihana laittaa tommoset jos ja kun tämä laihdutusprojekti onnistuu.;) Palkinto itselle.&hearts; Makeet noi kimalteetkin!

  1. Moikka! <br />
   <br />
   Monella asiakkaallani on silmälasit, eli hienosti toimii 🙂 Mittaan vaan silmän ja lasien etäisyyden ja laitetaan ripsikuitujen pituudet silloin sen mukaan. Ripsiä on saatavilla kaiken mittaisia :)<br />
   <br />
   Hyvältä palkinnolta kuulostaa ja epäilen, että sisustuspuoleltakin sulla saattaa olla ajatuksia millä lähteä itseään hemmottelemaan laihdutusprojektin jälkeen 😉 Paljon tsemppiä projektiin &hearts;

  2. Kiitos tiedoista! :)<br />
   <br />
   Palkintoja keksii aina! 😉 Ripsiinkin saattais jäädä koukkuun.:) Ja sit vielä hiustenpidennykset olis kivat jajaja… Juuri jouduin pätkäistä polkaksi hiustenlähdön takia.=P Näitä ihania raskauden ja imetyksen sivuvaikutuksia.<br />
   <br />
   Kivaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää!&hearts;

 3. Voiks noille ripsille olla allerginen, onko ne testattu esim. hartsin ym. suhteen? Hartsiahan on useissa liimoissa ja esim. kynsilakoissa ja ripsiväreissä. Kuka korvaa jos silmät muurautuu umpeen?

  1. Ripsille voi olla allerginen. Noin 1/100 ihmisestä saa jonkinlaisia allergisia reaktioita. Olen kuullut muutamasta tapauksesta missä silmät kutisseet tai turvonneet. Siinä tilanteessa allergialääke esim. Zyrtec kannattaa napata ja voi hyvin mennä oireet ohi sillä. Jos tuntuu oireet pahentuvan niin ripset poistettava tekijällä. Jos sekään ei auta, tai tilanne olisi jotenkin paha, niin tottakai sitten hakeuduttava ensiapuun (ei varmastikaan kovin yleistä). Itselläni ei ole vielä yhtäkään allergista asiakasta kohdalle sattunut, kuka olisi kertonut mistään kutinoista tai turpoamisista yms. Monesti sellaiset ihmiset, jotka ovat allergisia muillekin meikille/ihonhoitotuotteille, on ehkä ne potentiaalisimmat asiakkaat, jotka voivat olla allergisia myös ripsiliimalle. Jos allergiaa epäilee jo ennen ripsien ottoa, niin iholle voidaan samaisella liimalla tehdä allergiatesti ja katsoa reagoiko se. Jokaisella vastuullisella yrittäjällä pitää olla hyvä vakuutus kaikkiin tilanteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *