DKNY. My loved one

Muistatteko kun viime keväänä etsin mustaa laukkua ja kovasti aprikoin, että Guess vai Mango? Sain Teiltä aivan mielettömästi kommentteja <3 Postaus löytyypi täältä. Nyt Fijin reissun jälkeen Amsterdamin kentällä ratkaisin pulman, kylläkin hieman eri tavalla kuin suunnittelin. Kauppojen hyllyillä ilottelivat kevään värit ja tummista värimalleista ei ollut tietoakaan. Jotenkin vain sitten luovuin minäkin kesän kunniaksi tuosta mustasta ja päädyin panostamaan tähän. 

veska.jpg

Ihana Donna Karan New York roikkuu nykyään käsipuolessani, aina. Jotenkin tykästyin aivan kamalasti juuri tähän malliin ja kuosiin. Mustaan laukkuun ei mielestäni kirjaimet yhtä hyvin edes sopiskaan. Ehkä syksyllä katselen sitten sen perään, mutta nyt kesän kuljen tällä beigen värisellä kaunottarella.

veska.1jpg.jpg

veska.2jpg.jpg

Kyseiseltä merkiltä löytyy paljon upeita, erilaisia laukkuja, suomessa ainakin Stockalla olen niitä ihaillut. Kyllä oli hyvä sijoitus ja nyt sain samalla myös mielenrauhan laukkuprobleeman osalta 🙂

veska.3jpg.jpg

Näin huoleton postaus tällä kertaa 🙂 Muistin kuitenkin lunastaa lupaukseni siitä, että kerron Teille mihin päädyin 😉

Mukavaa helatorstaita… näkyi muuten useimmat kaupat pitävän ovensa auki.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “DKNY. My loved one

 1. Waudee Supsuu, nätskä on 🙂 Itekin hankin juuri vähän samantyyppisen DKNYn ruskean laukun. Toosi nätti toi! Erdelle pusuja.

 2. Olet kovin merkkitietoinen sisustuksessa, vaatetuksessa ja asusteissa. Arvostat tyyliä ja laatua. Mitä merkkejä suosit lasten vaatteissa? Onko lastenvaatteissa hinnalla väliä? Minun ystäväni panostaa lastenvaatteisiin aivan hirveästi ja tunnistaa jo kaukaa lasten kalliit vaatteet ja kertoo minulle hinnat supsuttaen. Samalla tavalla varmaan merkkitietoinen tunnistaa toisen arvokkaan laukun… minulle taas merkit eivät sano mitään. Varmaan puolison onneksi!

  1. Erinille olen ostanut suurimman osan vaatteista käytettyinä, etenkin vauva-aikana. Nyt kun likka on isompi ja itse olen kiireisempi niin en enää ole ehtinyt kirppareilla juuri käymään. Lapsen vaatteet on siitä kivoja, kun ei ne juuri ehdi käytössä kulua. Niin nopeasti nuo pikkuiset kasvaa. En siis mitenkään älyttömästi tuhlaa lastenvaatteissa merkkeihin, koska en näe sinä samalla tavalla järkeä, kun esim. sisustuksessa tai asusteissa. Nykyään ostan suurimman osan murun vaatteista uutena kaupasta, mutta suosin kyllä ihan perus H&amp;M, Zaraa ja Stockan valikoimaa. Ulkohaalariin ja muihin isompiin hankintoihin panostan rahallisesti hieman enemmän. Tosin olen valmis ostamaan käytettynä myös niitä jos jostain kohdalle sopiva sattuu.<br />
   <br />
   Pidän kyllä merkeistä, koska niistä saa aina rahassa jonkin verran takaisin, jos joskus haluaa esim. myydä. &quot;Merkittömistä&quot; jutuista ei saa taas sitten oikeastaan mitään. Monesti olen huomannut merkkien olevan myös laadukkaampia käytössä. Myönnän kyllä pitäväni merkeistä, mutta ei ne ole minulle sitä mikä määrittelisi ihmisen elämän 🙂 Mielelläni silti merkkeihin panostan, mutta en juurikaan lastenvaatteissa. Tärkeämpää niissä minulle on vaatteiden mukavuus, ulkonäkö ja jonkinlainen söpöys, kuin itse merkki.

 3. Oioi! Tahtoo kans!&hearts; Ihana! Mulla ei oo vielä koskaan ollut yhtään merkkikäsilaukkua. Täytyypä puhua pukille tai vähentää sisustusostoksia.;)

  1. Kieltämättä on ollut ihanaa olla kaupungilla tuon laukun kanssa, koska pidän siitä niin paljon. On eri tunne kantaa DKNY:tä kuin jotain Hennesin alelaarista ostettua käsiveskaa, ei sille mitään voi ;)<br />
   <br />
   Muutamia kymppejä sivuun per kk niin jouluna sulla on melkein jo rahat kasassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *