Suvisvilla Instagramissa <3

Voih, miten ihana keksintö onkaan tuo Instagram!  Ihmisillä ja ihanilla rakkailla ystävilläni on täällä toinen toistaan kauniimpia valokuvia heidän elämästään <3 <3 Täältä näkee minunkin sisustustarinat, kaiken yhtäaikaa 🙂 Tässä Teille muutama kuvaesimerkki parhaimmista muistoistani <3

51309f6cc98c7e29700000a9.jpg

51309f6fc98c7ed20a000043.jpg

51309f78c98c7e29700000ae.jpg

51309f7cc98c7e823c00000d.jpg

51309f81c98c7ed20a000048.jpg

Tervetuloa seuraamaan nyt siis Suvisvillaa vielä myös täällä Instagramin puolella. Olen koonnut nähtäville parhaimmat sisustuskuvani ja kohteeni inspiroivine yksityiskohtineen. Koko ajan ilmestyy lisää sitä mukaan mitä huominen tuo tullessaan 😉 Puhelimella löydätte minut hakusanalla suvisvilla. Kiva jos tykkäätte 😀 Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Suvi

10 kommenttia “Suvisvilla Instagramissa <3

 1. Sie olit niin kaunis raskaana! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ihana masu ja mikä ihana prinsessa sieltä masusta sitten syntyi ja kasvoi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua koko perheelle! &hearts; &hearts;

  1. Kiitos Miia! &hearts; Tuossa vaiheessa ehkä vielä näytti siltä, mutta juuri ystävieni kanssa naureskeltiin raskauskuviani kun olin viimeisilläni. Olin niin turvoksissa ja pöhöttynyt ihan kauttaaltaan! Kaikkea muuta kuin kaunista, ei mua olis edes tunnistanut 😉 Kivat 18 kg lisät ja turvotukset siihen päälle :O<br />
   <br />
   Kyllä sieltä maailman ihanin likka sitten putkahti &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa myös sinne Teille kaikille &hearts;

 2. Kävin heti tutkimassa tuolla Instagramissa…Ihan vierasta touhua minulle.<br />
  <br />
  Mutta ah mitä ihania kuvia!!! Muistan kun ihastuin blogiisi jo kun odotit tytärtäsi =) Sen jälkeen olen elämääsi seurannut blogissasi tiiviisti. <br />
  <br />
  Mukavaa lauantain jatkoa &hearts; Täällä päin suomea on hurja lumipyry, luulin jo että kevät olisi koittanut, mutta lunta on tullut 3 tunnissa kohta 15senttiä…Huh!<br />

  1. Kiitos Heli! &hearts; Anteeksi kun olen vastaamassa viesteihinne vasta nyt. Ollut kyllä melkoisen kiire härdelliviikonloppu taas. <br />
   <br />
   Itse olin ihan pihalla myös tuossa instagramissa alkuun, muta taas kun lähti vaan tutustumaan ja opettelemaan, niin aivan uusi, ihana, kaunis maailma aukesi &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa kun olet viihtynyt mukana matkassa ja toivotavasti viihdyt vastedeskin. Eiköhän tässä ole vielä edessä päin vaikka ja mitä 😉 Tulevaisuus voi välillä kyllä yllättää… 🙂 Kiva kuulla myös Teidän perheenne kuulumisia &hearts;<br />
   <br />
   Samat lumipyryt oli täällä ja minäkin ajelin taas tuota Hämeenlinna Helsinki väliä. Melkoisen pelottavat kelit ja ei kyllä näy kevätä mailla halmeilla… Onneksi lomareissu parin viikon päässä enää. Sieltä kun palaamme, niin varmasti jo ihan erinäköistä ulkosalla ;D

  2. Viihdyn varmasti &hearts; Rakastan ihania kuviasi ja tekstejäsi. Näistä blogeista saan voimaa….välillä kun kivut on kovat ja yöunet niiden takia jääneet vähäiseksi niin nämä minun lempparini luettuani jaksaa taas hymyillä :)) Vaikka en koskaan sinua tai OKV:n Miiaa ole henkilökohtaisesti nähnyt, täytyy sanoa että ilman teidän ihanan herkullisia kuvia ja tekstejä ei päivääni kukaan muu piristäisi :D<br />
   <br />
   Täällä tupruttaa taas lunta =( <br />
   <br />
   Oih, laittele sitten paljon kuvia taas lomareissulta 🙂 Ihanaa käydä näin blogin lukemisen välityksellä ulkomailla lomalla :D<br />
   <br />

  3. Oih! Jopa tekstejä? 😀 hah 😀 Tekstit ei todellakaan ole vahvin puoleni 😉 silti olen päättynyt blogia KIRJOITTAA 😀 Toivottavasti kehitystä tapahtuu pikku hiljaa… Koen olevani paljon parempi suullisesti ;)<br />
   <br />
   Todella kurjaa kuulla, että aina vain jatkuu nuo sinun kivut 🙁 Olisi ihana kuulla hyviä uutisia siitä, että olisit parenemaan päin &hearts; &hearts; &hearts; Nostan kyllä hattua aina niin iloiselle ja elinvoimaiselle elämänasenteellesi &hearts; Minä saan samalla tavalla voimaa ja haaveita ihanista ja kauniista blogeista. Minulta tosin puuttuu vain se aika niiden lukemiselle ja sitten usein otan osan edes yönistani yms. jotta tunnit riittäisi. Toki olen tällaisen yrittäjäelämän valinnut, enkä kyllä kadu tai valita. Missä muussakaan työssä olisi näin paljon &quot;lomia&quot; jotta voi matkustella ja totetuttaa omia haaveitaan. Eiköhän Fijiltä Teille ole kauniita kuvia taas luvassa. Paratiisi &hearts; &hearts; Taitaa olla meilläkin ihan once in a lifetime reissu tulossa, ellei joku lottovoitto osuis kohdalle (en tosin lottoa) 😉

 3. Paljon kirjaimellisesti makeita kuvia! 🙂 Kiva löytää ideoita baby showereihin, ja vielä kaksin kappalein! 🙂 Olemme ystävällemme järjestämässä parin kuukauden kuluttua juhlia ja teemana vaaleanpunainen unelma, tyttö tulossa. Todella kiva idea laittaa nuo cake popsit lautasten päälle! Minkälainen paperi niissä on suojana ja mistä sitä saa? Pitäisi kohta alkaa etsimään tarvikkeita, että voisimme toteuttaa ikimuistoiset juhlat ystävällemme. 🙂

  1. Kuulostaa ihanalta! Juhlien järjestäminen rakkaalle ystävälle on parasta! &hearts; Ihana kun pidit kuvistani ja kiva jos saatte niistä ideoita, se on tarkoituskin 🙂 Papereita ja tarvikkeita ystäväni ostanut ainakin Happy Mondaysta ja itse olen joskus tilannut Juhlamaailmasta. Ne kannattaa käydä kunnolla tsekkaamassa, niin varmasti koristeet kunnossa 😉

 4. Tällainen oli minulle ainakin ihan uusi keksintö! Onpa näpsäkkä tapa arkistoida kuvia yhteen paikkaan! Kai se olisi aika itsekin siirtyä opettelemaan uutta, mutta tuollaiset uudet ohjelmat aina pelottavat ja vievät aikaa opetella. Odotan jo postaustasi noista viimeisimmistä juhlistasi, näytti kivalta kokonaisuudelta!

  1. Kiitos &hearts; Tuo Instagram on kyllä todella näpsäkkä 😀 Inhoan aina kaiken uuden opettelua, mutta sitten kun siihen vain ottaa oman aikansa ja ryhtyy hommiin, niin helppoahan nuo on käyttää 🙂 Ei muuta kuin omaa Instagramia perustamaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *