Kynnet kuin korut

kynnet1.jpg

kynnet+3.jpg

kynnet4.jpg

Voih, herranjestas kun mulla on nyt ihanat kynnet <3 Olen näihin aivan super ihastunut! Otan normaalisti aina  perus ranskikset, mutta nyt kynsien muotoilija ehdotti, että lähdetään vähän maalailemaan edes osaa kynsistä. Aiemmin olen kokeillut vain tippejä, mutta nyt uudessa paikassa käydessäni nämä ihanuudet tehtiin ProNails muoteilla. Täytyy sanoa, että tekijä oli kyllä viimeisen päälle pedantti, sanan hyvässä merkityksessä 😉 Odotan itsekin aina huolellista ja tarkkaa jälkeä, kun sama pilkunviilaaja asuu myös minussa 🙂

ProNails kynnet ovat nyt avajaistarjouksena 65€ ja otin ne Hämeenlinnan Studio Fenixissä. Lisätietoa löydät täältä http://www.kynsistudiofairytale.omatsivut.info/

                                                                             -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Kynnet kuin korut

  1. Olin itsekin aivan super positiivisesti yllättynyt upeasta lopputuloksesta 🙂 Ehdottomasti ihanimmat kynnet mitä mulla tähän asti ollu. Ja niin hyvin on kynnet myös kestänyt, ettei mitään kiirettä huoltoon, vaikka reissu takana! 🙂 Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *