Valkoista valkoista ja valkoista!

Nyt on sitten tĂ€llainen kausi 🙂 Kotona on onneksi paljon valkoista, mutta valitettavasti useat seinĂ€t ovat tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ tumman ruskeita ja minulla on jotenkin tullut ihan kamala kyllĂ€stymisreaktio juuri tumman ruskeaan 🙁 MistĂ€hĂ€n tĂ€mĂ€ johtuu? Ennen RAKASTIN tumman ruskeaa. Nyt haluan kaiken olevan valkoista! Huomaan tĂ€mĂ€n valkeuden kaipuun myös vaatteissa. Olen viime aikoina jostain syystĂ€ hypistellyt kaupoissa vain valkoisia vaatteita, etenkin ihania kauluspaitoja ja mekkoja. Zarasta teinkin viime viikolla muutaman mukavan löydön <3 Nyt paidat jo matkalaukussa, joten kuvaan ne Teille vaikka myöhemmin 😉

Viime viikolla tilasin Zalandosta valkoisena nĂ€mĂ€ bikinit. En malta odottaa, ettĂ€ saan ne ylleni hieman toisenlaisissa maisemissa ja lĂ€mpötiloissa lĂ€hinnĂ€ etenkin 😀

biksut.jpg

Haaveilen valkoisesta manttelitakasta ja pelkistetyistĂ€ valkoisista huonekaluista. JÀÀkaappikin saisi olla Smegin ihana valkoinen, vaikka eihĂ€n noissa rosterisissa mitÀÀn vikaa ole 😉 Materiahulluuskohtaus iskenyt… Taitaa mennĂ€ jo vĂ€hĂ€n liiallisuuksiin, I know :O

takka.jpg
pikarit5.jpg

pikarit3.jpg

FAB28RB.jpg

Taitaa olla ihan hyvĂ€ juttu lĂ€hteĂ€ lomailemaan vĂ€rikkÀÀseen afrikkaan, köyhÀÀn kehitysmaahan… josko toisin haaveisiini mukanani kohtuuden, sekĂ€ paljon vĂ€rejĂ€ 😉 Afrikkateemasta puheenollen afrikka on sisustuksessa kĂ€ytettynĂ€ rantautumassa nyt vihdoin myös suomeen. Onkin kiva olla ajan hermoilla ja kertoa Teille, ettĂ€ seuraava kĂ€ynnissĂ€ oleva sisustuskohteeni on saanut vaikutteita juurikin afrikasta 😉 Mielenkiinnolla odotan miten kohde valmistuu ja kuinka onnistun sisustustehtĂ€vĂ€ssĂ€ni. Nyt tĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ hieman jĂ€nnittÀÀ 🙂 TĂ€ytyykin Gambiassa vieraillessa pitÀÀ silmĂ€t auki kunnon inspiroitumisen varalta 😉

                                            VÀriÀ elÀmÀÀn, Suvisvilla! -Suvi-

2 kommenttia “Valkoista valkoista ja valkoista!

  1. Hitsin pitsit Suvi! Toihan oli ihan niinku mun suustani! Siis ekat viis ja puol riviĂ€ 🙂 NĂ€hdÀÀn illalla &amp;lt;3

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *