Esittelyssä Kauneuskeskus BB

julkaistaan+1.jpg

                                                                BB = Brigitte Bardot

julkaistaan+2.jpg

                                           Mustaa, valkoista, kultaa, hopeaa ja bling blingiä…
                                              Niistä on täyden palvelun kauneuskeskus tehty!

julkaistaan+3.jpg

julkaistaan+4.jpg

julkaistaan+6.jpg

Missään muissa hemmoittelupaikoissa en ole nähnyt niin paljon yksityiskohtia kuin täällä. Niin kauniisti on kaikki purkit ja purnukat koristeltu ja paikkoja somisteltu aina vuodenaikojen mukaan ♥ Itselleni ainakin tällaisella on aina valtava merkitys mennessäni nauttimaan niin kauneudenhoito- kuin hierontapalveluista.

julkaistaan+7.jpg

julkaistaan+8.jpg

julkaistaan+9.jpg

julkaistaan+10.jpg

julkaistaan+11.jpg

julkaistaan+12.jpg

julkaistaan+13.jpg

julkaistaan+14.jpg

julkaistaan+15.jpg

Riihimäellä toimivan Kauneuskeskus BB:n laadukkuuden ja monipuolisuuden takaa mielestäni hyvä palvelu ja ihana, osaava, moniammatillinen henkilökunta.
Tiimiin kuuluu kosmetologeja, parturi-kampaajia, kynsiteknikko, ripsiteknikko, urheiluhieroja, osteopaatti ja hammashoitaja (en tiedä mainitsinko edes kaikkia ;)) Kaikkiin heidän palveluihinsa pääset tustumaan täältä http://bebeautiful.fi/index.php

Itse kävin eilen hammashoitajan luona hampaidenvalkaisussa. About tunnin kestävä valkaisu oli ihan miellyttävä kokemus maata pehmeällä pedillä muotit suussa lampun alla. Taisin muutamaan otteeseen jopa nukahtaa 🙂

julkaistaan+16.jpg

se+hampukuva.jpg

Tässä Teille lopputulos vähemmän täydellisestä hammasrivistöstäni, jaiks! (vähän nolottaa julkaista täällä omaa purukalustoa kaiken kansan nähtäville) ;)… En osaa arvioida kuinka hyvän kuvan kyseisestä ennen ja jälkeen kuvasta saa, mutta omasta mielestäni tulos on huomattava peiliin katsoessani! 😀 Olin valkaisun jälkeen oikein tyytyväinen ja kivointa oli etenkin se, kun tulos on näkyvillä heti. Zoom -valkaisu näköjään siis todellakin nopea, helppo tapa saada äkkiä pysyvä, valkoinen tulos vanhoihin värjäymiin. Itse olen ainakin kova juomaan teetä ja colajuomia… nyt oltava pari päivää juomatta, sillä vaikutus kuulemma vain syvenee vielä muutaman päivän. Ihana lähteä reissuun valkeimmin hampain 😉 Lisää Zoom -valkaisusta voit lukea täältä http://bebeautiful.fi/kuvaus.php?service=hampaidenvalkaisu Kauneuskeskus BB:n omilla sivuilla parempia kuvia valkaisuista, kuin minun itse ottamani!
Nyt tarjouksessa tammi-helmikuun ZOOM -HAMPAIDENVALKAISU HAMMASHOITAJAN TEKEMÄNÄ 300 € (norm. 450 €) – ALENNUS 150 EUROA!

Seuraavaksi haaveilen lääkinnällisistä Velasmooth hoidoista 🙂 Harmi, etten ehtinyt niihin ennen matkaa… Ovat meinaan tarjouksessa myös! http://bebeautiful.fi/kuvaus.php?service=velasmooth

Oikein tyytyväisin mielin voin suositella käymään heidän nettisivuillaan valitsemassa mitä palvelua Sinä haluat ja ei muuta kuin aikaa varailemaan! 🙂 Facebookissa päivittyy usein ihania kuvia ja erilaisia arvontoja, joissa palkintoina niin laadukkaita hoitoja, kuin kauneustuotteita. Käy tykkäämässä täältä https://www.facebook.com/pages/Kauneuskeskus-BB/118381834866016?ref=ts&fref=ts


                                                         Postaus toteutettu yhteistyössä Kauneuskeskus BB:n kanssa.

                                                                             -Suvi-

8 kommenttia “Esittelyssä Kauneuskeskus BB

  1. Hampaissa huomaa kyllä eron!Wau!<br />Tyylikkään näköinen kaunekuskeskus.<br /><br />Ihanaa matkaa!:)

  2. Ompa kaunis tuo kauneussalonki. Tuolla varmasti saa samalla sielunhoitoa kun katselee noita kauneuksia hoitojen lomassa.

  3. Tässä kuvassa eron huomaa hieman huonosti verrattuna livenä näkemääni, mutta ei mahda mitään 😉 Itsestä vaikea ottaa lähikuvaa 🙂 Kauneuskeskus todellakin on tyylikäs ja erittäin suosittu <3<br /><br />Kiitos paljon Niina! <3 Kyllä tässä kovasti odotan ja matkalaukunkin kaivoin jo esille. Vihdoin ansaittua lomaaaaaa!!! 😀

  4. Hampaat näyttävät hyviltä 🙂 mutta hinta on aika hulppea. Kotikaupungissani hammaslääkärin tekemä vastaava valkaisu maksaa n.250e! kauneushoitola on hieno, mutta ehkä vähän liian rönsyilevä omaan makuun…. ilmeisesti Helsingissä?

  5. Kiitos ja tosiaan niin kuin sanoin, niin kuvasta sitä ei kunnolla edes eroa huomaa. Minäkin olen aiemmin maksanut hammaslääkärissä tehdyistä valkaisuista… en tiedä mitä käyttävät, mutta vain max. asteen tai kahden ero on tullut vaalennukseen, eli juuri ei ole edes eroa aiempaan huomannut. Ne rahat menneet siis hukkaan, siksi tässäkin kohdassa laatuun kannattaa panostaa (sanonta "köyhän ei kannata ostaa halpaa" pätee varmaan tähänkin) 🙂 Ja nythän heillä tuo 300€ tarjous meneillään. Tämä kauneushoitola sijaitsee Riihimäellä.

  6. Samaa mieltä 🙂 He ovat todellakin ymmärtäneet panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen, tunnelman luomiseen ja noihin lukemattomiin pieniin, ihaniin yksityiskohtiin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *