Metallinhohtoa keittiöstä

pikarit.jpg

pikarit1.jpg

pikarit2.jpg

Tällä hetkellä on sellainen vaihe kotona, että on todella vaikea sisustaa siten kuin haluaisi. Erin on 1,5 vuotta, ehtii ja kiipee joka paikkaan. Ihanassa, mutta haasteellisessa iässä likka on 😉 Kaikki esineet on nostettava ylös, mitään ei voi jättää pöydälle. Varmasti tuttu juttu jokaisessa lapsiperheessä? Nyt on siis meillä sisustuspuuhat hetken tauolla, kunnes muru hieman tuosta kasvaa. Onneksi olen kuitenkin niin onnellisessa asemassa, että saan sisustaa toisten kodeissa <3 Tällä hetkelläkin menossa aivan ihana projekti, josta kuulette aivan varmasti lisää myöhemmin… Tuleva matka hieman pitkittää nyt aikataulujani kohteen valmiiksi saamisessa 😉

Aikatauluista pääsemmekin alla olevaan kuvaan. Meillä oli ennen joulua käytössä sellainen muovinen munakello, mikä meni hetki sitten rikki. Nyt tilalle löysin Chez Mauriuksesta Zassenhausen metallisen ajastimen, mitä saa ostettua myös kaikissa herkullisissakin väreissä. Meille sopi nyt tämä perus teräksinen, mutta kyllä kuolasin noiden karkkivärien perään myös 😉

pikarit6.jpg
Näiden söpöyksien lisäksi oli kaupan myös perusvärit musta, valkoinen, ruskea, beige jne. Chez Mauriuksen löydät täältä http://www.chezmarius.fi/ 
Mukavaa päivää kaikille! Minä täällä kilpailen tänäänkin kellon kanssa, kun olisi niin paljon tekemistä…
-Suvi-

10 kommenttia “Metallinhohtoa keittiöstä

  1. Meillä ihan sama homma, poika on 1,2kk kohta eikä mitään koriste-juttuja voi laittaa käsien ulottuville..joka paikkaan sekin kurottelee! 😀 pitää tosiaan pitää pientä breikkiä joistakin hankinnoista kotiin…mutta eipähän nuo kauan pikkusia ole, eiköhän me vielä keretä sisustella mooonta vuotta 🙂

  2. Olet ihan oikeassa 🙂 Ehkä tekee nyt ihan hyvääkin olla hetki tekemättä mitään hankintoja, ehtiihän sitä… nautitaan nyt tästä ajasta, kun noi pikkuset on niin ihania 😉 &amp;lt;3

  3. Tuo oranssi kello houkuttelisi kyllä. 🙂 Minulla on jo keväinen mieli ja odottelen parhaillaan H&amp;amp;M tilausta saapuvaksi. Sieltä olisi tulossa oransseja ja keltaisia tyynynpällisiä. :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa päivää koko perheelle! &amp;lt;3

  4. Ihanalta kuulostaa ja kiva kun olet löytänyt nyt kevään värejä raikastukseksi 🙂 Itselläni menossa puolestaan jokseenkin vain valkoinen vaihe, ainakin vielä. Ehkä tuo Afrikka muuttaa asiaa 😉 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Samoin Teille &amp;lt;3

  5. Kevät…oih, sitä odotellaan malttamattomana… Vielä en keväisiä verhoja vaihda, talviverhoilla mennään vielä vähän aikaa =)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meillä ei otettu kummankaan lapsen aikana mitään pois hyllyiltä tms. Kaikki pidettiin paikoillaan. Eikä koskaan rikkoutunut mitään =D Meillä oli joskus vauvakokoontuminen ja ihmettelivät kovasti miten saan tavarat pysymään ehjinä kun on 2 pientä. Vuosia jälkeenpäin näin yhden niistä äideistä ja oli kuulemma nähnyt painajaisia jälkeenpäin kun meillä kaikki oli paikoillaan =D Mun motiivina oli kielto, kielto ja kielto…ja vielä kerran kielto…muutaman kerran kun jaksoi kieltää niin siinä se! Otin riskin että jotain voi hajota, mutta kyllä kannatti. Koskaan ei ole mitään heiltä hajonnut ja kylässäkään ei ole tarvinnut jännittää koskeeko jonnekin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja voin vaan sanoa, että meillä on ollut kyllä 2 riiviötä muuten kyllä =D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  6. Juu kyllä tammikuu tuntuu vielä jokseenkin niin talviselta. Minä varmaan innostun kunnolla vasta maaliskuussa ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Toi on mahtava juttu, jos oot saanut kaikki esineet pidettyä pöydillä 🙂 Ja just se, että lapset ovat oppineet olla koskematta.&lt;br /&gt;Itse musta tuntuu, että meidän päivät koostuu pelkästeen &amp;quot;ei&amp;quot; sanoista jo muutenkin, kun Erin todella niin kerkeäväinen ja tekee kyllä kaikki maailman temput, vaikka tietääkin olevan kiellettyjä. Nyt on alkanut kova kitinä ja uhma, kun yrittää saada sillä periksi, vaikka ei onnistukaan. Olen ehkä ajatellut säästää lähinnä itseäni, ettei tarvitse olla koko ajan kieltämässä ja rehellisesti sanottuna mun kipot ja kupit on mulle niin tärkeitä 😉 &amp;lt;3 hih! Oon vähän höpsö I know ;D Toivotaan, että pysyvät ehjänä kun uskallan siirtää ne taas ylähyllyiltä joskus alas 😉

  7. Mä oon niin ihastunu noihin sun kynttilä&amp;quot;kippoihin&amp;quot;. Mä niitä huokailin tässä ja poika kysyi…paljonko noihin mahtuu mehua? =D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Luuli niitä mehulaseiksi =D Niin, eihän meillä ole noin upeita astioita ettei hän voinut tietää ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tsemppiä uhmailuun…&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja aah, niin ihanaa kun ollaan menossa kohti kesää &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihastuttavaa Gambian matkaa!

  8. Ihana poika 😀 Kylläpä oliskin tyylikkäät lasit jos olis tuollaiset pienemmässä koossa &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos, välillä tuntuu, et revin hiuksia päästä, mutta kun kaiken ynnää yhteen, niin ihanaahan tämä on, niitä muutamia hetkiä lukuunottamatta ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos paljon Heli! &amp;lt;3 Mitä muuten Teidän perheelle kuuluu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *