Kuvatila loppui! Mitäs nyt!?

Varmaan olettekin monet törmänneet tähän samaan ongelmaan… Kuvatila taas kerran ilmoitti minulle loppumisestaan ja kuinka pitäisi uutta ostaa. Aikaisemmin olen säästynyt lisätilan ostamiselta kuvien pienentämisten takia ja siten, että en ole yhdistellyt kuvia yhteen. Nyt sekään ei enää kuitenkaan auttanut, vaan loppu tuli eteen totaalisesti!

Ratkaisin tämän homman nyt näin, kuten ehkä monet muutkin teistä… Blogiani kirjoittelee nyt kaksi Suvia, eli minä ja minä! Loin siis uuden profiilin itselleni bloggeriin, sillä en halunnut alkaa makselemaan kuukausittain lisätilasta. Kurjaa vain, että nyt oikealla olevassa esittelypalkissa on nimet Suvi ja senkin alla Suvi. Eli jos haluat katsoa, että kuka tätä profiilia kirjoittelee, niin pitää erikseen klikata nimen kohdissa. Osaako joku auttaa mua tässä??? Saiskos sen ensisijaisen profiili-infon siihen ihan normaalisti näkösälle ja sitten vaikka vaan se toinen nimenä siinä alapuolelle? Tai jotain!? :S

Kylläpä onkin pitkään ärsyttänyt kaikki vaiva, mitä kaikkea tässä onkin joutunut muokkaamaan aina, että olen saanut kuvia ylipäätään ladattua ja blogiani kirjoitettua. Nyt se on onneksi taas hetkeksi ohi 🙂 Toivotaan että kestäis uuden profiilin lisätila taas edes vuodeksi eteenpäin, sillä lopettamista tai uuden blogin perustamista en ole harkinnut 😉

Teille muille jotka painitte saman ongelman kanssa, niin tämä nyt ainakin sentään toimi… Ja olenkin juuri postaamassa Teille kuvat joulusomistus projektistani. JEEE!!! 🙂

                                                                 -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “Kuvatila loppui! Mitäs nyt!?

  1. Mun mielestä on outoa että kaikilla loppuu kuvatila samaan aikaan. Mulla loppui toissapäivänä ja parissa muussakin mun lukemassa blogissa on loppunut ihan samoina päivinä. Hämärää! Onkohan se edes oikeesti loppu vai tuleeko ilmoitukset vaan kaikille tyyliin kerran vuodessa..vai ladataanks me kaikki just saman verran kuvia?! ;D

  2. En tiedä, mutta ainakin olen kuullut, että kun lisäät blogiisi uuden kirjoittajan (eli itsesi) ja sitä kautta sitten lisäät kuvat.

  3. Kuvatila on tuntunut tosiaan loppuneen siellä sun täällä. Itsekin pähkäilen juuri saman asian kanssa. Ratkaisu ei ole Picassa, sillä blogger tallentaa kuvat juuri Picassaan ja juuri Picassan kiintiö on tullut täyteen :(<br /><br />Hämärä on tuo Google Drive, joka näyttäisi olevan täynnä vapaata tilaa kunhan vain keksisi kuinka sitä voisi käyttää…

  4. Apua, tänne postaukseen jäänyt jostain syystä mulla vastaamatta Teille kaikille :(<br /><br />On kyllä omituista, mutta toisaalta kone on ilmoittanut mulle näin jo pitkän aikaa…

  5. Juuri näin toiminkin ja sitten miinus puolena nyt oikean puolimmaisessa palkkireunassa lukee kaksi kertaa Suvi ja esittelyteksti on vasta siellä :/ Mutta pääasia, että kuvia saa taas ladattua 🙂

  6. Itsekään en ole mikään varsinainen ruudinkeksijä näissä hommissa ja kyllä on harmaita hiuksia kuvatilan loppuminen aiheuttanut useaan otteeseen. Onneksi asia ratkesi nyt edes jotenkin, vaikka en täysin tyytyväinen olekaan. Onkohan kukaan oikeasti koskaan OSTANUT sitä lisätilaa? Olis kiva kuulla, että onks siten pelittänyt ja kaikki sujunut muutenkin sääntöjen mukaan? Itse aina arastelen luottotietojeni laittamista ulkomaisille sivustoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *