RM kehykset osa 2

Vieläkö muistatte nämä?

IMG_8459.JPG

Nyt vierelle on tullut kaksi kehystä lisää ja kokonaisuus täydentyy kyllä huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin 🙂

IMG_9168.JPG

Piti porata seinään muutamat ylimääräiset reiät kun ei kaikki poratut kohdat olleetkaan ihan pitäviä. Tämän jälkeen jouduimme kittaamaan, sekä maalaamaan… ja hups… väri olikin erisävyinen valkoinen (aika kellertävä/maalarinvalkoinen)!!! Hätäratkaisuna päädyimme sitten laikuista tähän neliöön, kun ei sillä hetkellä löytynyt oikeaa valkoista. Joskus täytyypi vetää siispä koko seinä uusiksi :/ Ihan en ole tyytyväinen näkemääni, mutta antaa nyt hetken olla… Onneksi kehykset ja ihana uusi jouluinen Stockalta hankittu bling bling rusetti rakastamine kenkineni kera piristää tämänkin pikkumokan ja pystyn jopa ignooraamaan koko homman 😉

IMG_9163.JPG

                                                     Tämä kuva on jotenkin ihana ♥

                          Tässä myös kuninkaallinen löydökseni makuuhuone valtakuntaamme 🙂

IMG_9170.JPG

Kattolampun kävin noutamassa Kodin Ykkösestä, kun yhtenä päivänä tuli kotiin mainos, missä oli etuseteli; kaikki valaisimet -40%. Sai kyllä minut Erinin kanssa taas liikenteeseen… (huomattavasti helpompi selittää myös miehelleni, miksi taas olen ostanut jotakin uutta).  Vaikka tosin jo tottunut siihen 😉

                                                                          -Suvi-

PS. Kauppakeskuksen joulusomistukset alkavat huomenna ja postauskin tulossa piakkoin! 😀

6 kommenttia “RM kehykset osa 2

  1. Ihanat nuo kehykset, sekä tuo rusetti. Voi vietävä kun teillä on kaunista…Et mitään alivuokralaisperhettä ottais nurkkiinne? =D<br /><br />Huomenna varmaankin tulee postia sinne suuntaan =) Kiitokseksi tulevista ihanuuksista <3

  2. Haha, multa on ennenkin kysytty, et adoptoisinko kotiini porukkaa 🙂 Mutta kyllähän tähän yksi alivuokralaisperhekin menis tonne kellariin ;)<br /><br />Kiitos kaunis, vaikka ei olisi tarvinnutkaan! ♥ Vieläkään en ole kotosalla, mutta illalla kyllä 😀

  3. Ai!? No mut hyvä! 🙂 Jes! Ehkä se ei sitten enää minuakaan niin paljon häiritse, jos noin on 😉 Kiitos viestistäsi ♥ <br /><br />*ei enää yhtään niin kiire maalata koko seinää* 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *