J´adore Riviéra Maison!

En vaan voi tätä paremmin kertoa, kun niin rakastan heidän sisustusjuttujaan ;P

DSC00826.JPG

Vasta hetki sitten sain tietää, että myös motarin varrella Nurmijärven kohdalla Myllykukossa on heillä liike. Tällaiset pöytätabletit tarttui mukaan tällä kertaa.

Olen muuten järkkäämässä ensi kuussa tupareita, joten en malta odottaa minkälaista kattausta taas näillä keksisin. Pitääpi alkaa jo nyt suunnittelemaan 😉 Sen verran voin myös muuten paljastaa, että pippaloiden teemana on sketsihahmot ;D Jokainen vieras siis luo itselleen oman hahmon Putouksen tyyliin! Hauska ilta taatusti luvassa 🙂

riviera.jpg
Hurrikaani tuikkulyhty on hankittu RM:lta aiemmin. Kimallekranssi löytyi Stockan jouluosastolta.

riviera.jpg+2.jpg

Edellisessä postauksessa kyselin teiltä, että mitä tähän 3-kerroksiseen vatiin laittaisin. Kiitos ihanista ideoistanne! Nyt asia ratkesi näin 😉 Mitäs tykkäätte? Sain oman “baaritiskin”… myöhemmin voi vaihdella tilalle taas sitten jotain muuta… Hauskalta näyttää kyllä tämäkin ja kauniit Iittalan viinilasit pääsevät nyt mielestäni oikeuksiinsa:)

DSC00817.JPG

baaritiski.jpg

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Itselläni tiedossa taas aromaterapiahierontaa, sekä ihania iltoja Greyn anatomia DVD:iden parissa ystävien kera 🙂 Kylläpä kuumeisesti niitä on postista odotettukin, kun saimme vasta vitoskauden päätökseen 😉 Nyt tykitetään putkeen kaudet 6 ja 7, ihanaa!
                                                        
                                                                -Suvi-

PS. Ilmoittautukaapa lukijoiksi, niin saadaan taas kiva arvonta käyntiin! 😉

2 kommenttia “J´adore Riviéra Maison!

  1. Riviera Maison on vain niin huippu! Muistan, kun meinasin seota, kun kuulin sen tulevan tänne Helsinkiin 😀 Onneksi niiden hintalaput estää minua roudaamasta kaikkea sieltä kotiin 😉 <br /><br />Aivan ihana teema tupareille!! Oikein mukavaa viikonloppua sinne 🙂

  2. Mahtavan näköinen toi kerrosvati, empä ois ite ihan heti keksiny moista ideaa! Mä oon kans ihan hullaantunut RM:n juttuihin!! Montaa hankintaa en oo tosin vielä raskinu tehä (ainokaiseni on Huutonetin kautta), enkä vielä ole päässy Oulussa sijaitsevaan liikkeeseen, jossa myyvät niitä. Sinne kun pitäis päästä yksin rauhassa kattelemaan ilman lapsia.. nyt ois vielä alemyynnit et houkuttelis kyllä kovasti mennä! Huomenna on naapurissa kauan odotetut Perfect Home-kutsut, niillä on samantapaisia tuotteita kun RM:lla, joten sieltä tarttuu varmasti jotain mukaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *