Kotoilua

IMG_3439.JPG

Tammikuussa on hyvä aika aloittaa kotoilu kaiken joulukiireen jälkeen. Leppoisat nautinnot ovat terveellisiä uuden energian löytymiseksi. On ihanaa suoda itselleen aikaa olla tekemättä mitään, nauttia joutilaisuudesta ilman syyllisyyttä. Mielihyvää itselleen voi järjestää ihan pienin nautinnoin… niistä tulee arvokkaita aarteita raskaisiin, työntäyteisiin päiviin.

IMG_2349.JPG

Oli aika kaivaa lukemattomia lehtiä kaappien kätköistä ja vihdoin käpertyä sohvalle niitä selailemaan. Kevyt salaattiannos täydentää myös mukavaa sunnuntai-iltaa pikkumurun kanssa ♥ Hetken itsellänikin kädet vapaana, kun Erin harjoittelee ryömimistä ja viihtyy hienosti myös hyppykiikussa 🙂

IMG_3976.JPG

Tunnelman kotoiluun voi luoda myös lämpimillä tuikkujen valoilla. Lyhty olikin aivan ihastuttava löydös ja nyt se koristaa kodin paraatipaikkaa.

Olenko muuten jo maininnut hoidoistani aromaterapeutilla? Olen alkanut käymään nyt kuuriluontoisesti viikottain hemmottelussa, jossa tunnelmalla on tärkeä rooli. Rauhoittava musiikki ja hämärä huone antavat hyvän lisän aistinautinnolle. Erilaiset tuoksuvat öljyt lämmittävät iholla hierottaessa ja käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut ja raukea. Suosittelen! 😉

lyhty+x+2.jpg

Ostin muuten Riviéra Maisonilta jokin aikaa sitten tällaisen ihanan kolmikerroksisen tarjoilualustan. Nyt se nököttää keittiön pöydän kulmalla yksinään, kun en ole muutakaan paikkaa vielä keksinyt. Kysynkin nyt teiltä apua, että mitä tähän laittaisin?

IMG_3979.JPG

Nautinnollista sunnuntai-iltaa! Muistakaa, että arvontakin saattaisi pikkuhiljaa lähestyä… 😉
                                                                    -Suvi-

6 kommenttia “Kotoilua

  1. Kiva kerrosvati ja nam, salaatti näytti hyvältä! Mitäköhän siihen laittais, mullakin kaapissa vähän samanmoinen, muffinsseja & keksejä siinä on ollu tarjolla ja marenkia! 😀 Mukavaa sunnuntaita sinne pikkumurun kanssa!

  2. Justiisa sammaa lyhtyä tännään kaupassa ihhailin…Hetelmiä laittelisin kerrosvattiin, vinskuja ja nektariineja 🙂

  3. Katan itse aina kerrosvatiin sunnuntaibrunssin ja se onkin brunssipöydän yksi tärkein kattauselementti. Pohjalle laitan tuoreita sämpylöitä, suolaisia muffineita, kananmunia yms., keskitasolle erilaiset juustot, kinkut ja siivutetut vihannekset kauniisti aseteltuina (eli ns.suolaiset leivän päälliset) ja ylhäälle siivutettuja hedelmiä ja lajitelman marmeladeja minikipoissa. 🙂

  4. Kerrosvatiin voi laittaa itsetehtyjä cupcakeja, koruja ja oikeastaan mitä vaan. 🙂 söpöimmät ovat ehkä ne cupcaket.

  5. Ihania ideoita! Sunnuntaibrunssi kuulostaa muuten myös todella toteutuskelpoiselta idealta! <3 sitä on pakko joku kerta kokeilla. Vielä kun olis ihanat brunssivieraat 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *