ARPAJAISET!

Jes! Vihdoin se reilut 50 lukijaa täynnä ja on aika pitää pienimuotoinen arvonta 😀
Palkinnot olis tällä kertaa tämännäköiset 🙂

IMG_2639.JPG

Elikkä tarjolla olis siivousta piristävä tiskirätti tekstillä “Ainoa tapa levittää onnellisuutta on jakaa se jonkun kanssa”, sekä Villa Weisten sydän & Stockmannin jouluinen koriste ja Havin pikkutuikut.

Homma menee tällä kertaa näin;

Yhden arvan saat vastaamalla tähän postaukseen.

Kaksi arpaa saat jos olet lukijani, tai liityt sellaiseksi.

Kolmannen arvan voit saada jos laitat blogini sinun blogisivusi suosikkeihin.

Ja vielä peräti neljännen, jos mainitset blogissasi arpajaisistani.

MUISTA SIIS LAITTAA TÄHÄN POSTAUKSEEN, ETTÄ MONELLAKO ARVALLA OLET MUKANA, NIIN SAATTAA ONNI TODENNÄKÖISEMMIN POTKAISTA 🙂

Osallistumisaikaa on reilu viikko, sillä arvonta suoritetaan 11.11 perjantaina. 

Blogiemäntä on nyt hieman kiireinen tulevalla viikolla… 😉 Tänä viikonloppuna pidän naisille pikkutuhmat seksikutsut ja ensi viikolla tiedossa syntymäpäiviä, Viron reissu, sekä gaalailta iltapukujen, kampausten ja meikkien kera ;P Hauskaa! Katsotaan uskallanko laittaa kuvia tänne tämän viikonlopun teemajuhlista… mitä ootte mieltä?

                                                Onnea arpajaisiin!
                                                        -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

42 kommenttia “ARPAJAISET!

 1. Mukana arvonnassa 2 arvalla <3 <br />Ihana blogi Suvi, kerrassaan! Muistahan katsoa Kuorosota perjantaisin ja äänestää Tuusulaa ;D<br />-J-

 2. Minä olen kahdella äänellä mukana! Lukija ja kommentoija.. :)<br />Tulevasta viikonlopusta voisin sanoa paljonkin… ;D

 3. Torstaiaamua kammarista ja heti neljällä arvalla mukkaan ! Ja hauskoja kutsuja, semmottisillapa en ole ollukkaan, jos sitte täällä blogilandiassa pääsis osalliseksi 🙂

 4. Minä olen sitten mukana tiettävästi kolmella arvalla, kunhan löydän kohdan mistä lisätä sut mun blogiin… (oon yrittänyt sitä jo aikasemminkin :P)

 5. Kahdella arvalla ollaan mukana. 🙂 Ja ehdottomasti kuvia viikonlopun kemuista! 😀 Sulla onkin paljon ohjelmaa, mukavaa viikonloppua ja ensi viikkoa!

 6. Mukana arvonnassa kahdella! Lisäksi mua kiinnostaisi, että mistä oot hommannut seksiväline-esittelijän (olettaen että seksikutsuillasi on sellainen)? Ollaan joskus mietitty, että työporukalla pidettäis sellaset kutsut.

 7. Hyppään arvontaan mukaan kolmella arvalla!<br /><br />Sullahan onkin kovasti kaikkea mukavaa tiedossa siellä. Pikkutuhmat kutsut oliskin kivat yhdistää vaikka tyttöjen pikkujouluihin 😉 <br /><br />Laitahan kuvia sitten 🙂

 8. Tervetuloa uudet lukijat ja ihanaa, kun te vanhat olette menossa mukana ;)<br /><br />Täytyypi laittaa kutsuista kuvia… pienenä paljastuksena voin kertoa, että äsken tekemäni peniskakku on nyt jääkaapissa ;P heh! enpä olekaan sellaista ennen väsännyt… Esittelijä on ystäväni Tampereelta. Hän on vieläpä mies ja todella komea sellainen :)elikkä oikein hyvä nimenomaan naisten kutsuille ;D Yhteystietoja voin lähetellä, tai sitten voitte etsiä hänet facebookin kautta. Hakusanaksi vain Unisex.<br /><br />Munarikasta viikonloppua! 😉 (heti alkoi "härskit" jutut, kun kutsut lähestyy…)*innoissaan* ;D

 9. Löysin blogisi Lovviisan kammarin sivupalkin kautta. Minulle blogisi on uusi ihana blogituttavuus.<br /><br />Mukaan kolmella arvalla:)

 10. Nytpä löytyi uusi ihana blogi. Erityisesti sisustaminen kiinnostaa. Oletpa keksinyt/löytänyt mieleiset arpavoitot. Kahdella arvalla mukana.

 11. Hei, löysin kivan blogisi ja heti jäin mukaan roikkumaan kuin takiainen! 🙂 kiva tyyli, ihania kuvia, hyvää meininkiä! <br />Ehdottomasti kuvia kaikista riennoista, iltapuvuista, viron-reissusta ja penis-kakusta!<br /><br />Ja niin, heti lähdin neljällä arvalla mukaan kivaan arvontaasi! <br />munarikasta viikkoa,<br />Taina 😉

 12. Hei Suvi! En tiedä saako ulkomailla (itse asun ihan naapurimaassa Ruotsissa) asujat osallistua, mutta kommentoin nyt ainakin. Bongasin blogisi jonkun toisen blogin kautta. Olen ihan hurahtanut näihin sisustusaiheisiin blogeihin ja tämä sinunkaan ei tuottanut pettymystä. Selasin pikaisesti alusta loppuun ja tarttee sanoa, että sulla/teillä on aivan mieletön maku! En oo vielä koskaan nähnyt noin glamourista kotia kun teillä. Sisustustarrat/tekstit on upea lisä myös, kuin piste iin päällä. Ollaan suomalainen perhe, mutta matkustettu miehen työn perässä nyt pariin otteeseen. Ensin asuttiin Lontoossa ja nyt täällä Göteborgin liepeillä. Haaveilen myös unelmieni talosta, joku päivä, kun asetumme aloillemme. Kiitos tosiaan kauniista ja idearikkaasta blogistasi!!! (Yksi arpa 😉 )

 13. IHANAAAAA!!! Lisää uusia lukijoita ja arvontaan osallistujia! Ehdottomasti saa liittyä mukaan myös muualta maailmasta 🙂 Kiva kun olette tämän löytäneet… kiitos kuuluu suurimmaksi osaksi näille muille upeille bloggareille, jotka linkittäneet minun blogiani! 🙂 mitenpä muutenkaan tänne kukaan eksyisi ;)<br /><br />Täytyy sanoa, että nyt on taas niin todella sydäntä lämmittäviä kommentteja, että meinasi oikeasti tulla melkein tippa linssiin! Onhan tämä oma taloprojekti ja sisustaminen ylipäätään tärkeä asia itselleni ollut ja on kiva kuulla , että muutkin tykkäävät kuin minä. Usein mietin, että haaveissani olisikin suuntautua nimenomaan sisustusalalle, joten ihanaa lukea näin kannustavia kommentteja <3 KIITOS! Jaksaa taas blogia kirjoitella… Ehkäpä vielä jokin päivä toivottavasti toteutan haaveeni 😉

 14. Hei!<br />Löysin blogiisi Susannen blogin kautta:) Haluan tietysti arvontaan mukaan ja kahdella arvalla:)Olkoon onni myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *