Jouluista askartelua

Oih! Ne on täällä!!! Nimittäin joulukoristeet on saapuneet kauppoihin! Ihanaa!!!!
Olen NIIIIN jouluihminen henkeen ja vereen… Ensimmäistä kertaa pääsen kunnolla laittamaan joulun, kun vihdoin saan myös kuusen 🙂 Aiemmin, ei ole ollut tilaa, mutta nyt olen suunnitellut jokaisen nurkan täyteen jouluhässäkkää.

Ensimmäiset shoppailut Stockan ihanilla jouluhyllyillä on nyt tehty ja mukaan tarttui vaikka mitä! Kuusikin saapuu postissa parin viikon kuluttua ja luulen, että en todellakaan odota sen laittamista sinne aaton aattoon asti 😉 Sitä paitsi kuusesta saa nauttia niin vähän aikaa, joten olen päättänyt tehdä ihan omanlaisen perinteen 😀 Ja kyllä, mielestäni muovikuusi ja nimenomaan väriltään valkoinen on itselleni se oikea vaihtoehto. Saatte pian nähdä <3

IMG_2596.JPG

                         Tällaista askartelua tänään, tästä se lähtee 🙂

Ihan sievä ja kaunis koriste tuli pelkistä höyhenistä ja jouluisesta nauhasta, vai mitä…?
Hieman isomman styrokskranssin olisin toivonut löytäväni, kun alun perin suunnittelin koristeen takkaa somistamaan… nyt se jäi kuitenkin takan kokoon nähden liian pieneksi. Jossain vaiheessa tehtävä siis huomattavasti isompana, jos löydän jostain jonkin toisen pohjan. 🙂

IMG_2607.JPG

IMG_2600.JPG

                  Tässä ystäväni upeat tekeleet ripauksella bling blingiä 😉

IMG_2603.JPG

                  Ihanaa joulunodotusta lukijoilleni!!
                  Täällä yksi todella malttamaton mamma toivottelee 😉

PS. Blogini täytti puoli vuotta ja kun 50 lukijaa täynnä, niin käynnistän pienimuotoisen arvonnan. Huikea määrä tähän asti ollut käyntejä, (yli 14500) kiitos siitä <3 Jaksaa taas kirjoitella. Sanaa arvonnasta saa laittaa kiertämään… ohjeita ja kuvat palkinnosta tulossa tuota pikaa 🙂


5 kommenttia “Jouluista askartelua

  1. Hei. Ihanat kranssit teitte. Oiskohan jotain kuvaa vaiheista? Olisi kiva kokeilla askartelua itsekin. Onko tuo alin kivistä tehty? Aika vaikuttava. Mutta ihana tuo höyhenkranssi ja blong blingillä. Arvontaa odottelen.

  2. Jee! Joulun odottelu on kyllä ihanaa aikaa 🙂 Ja valkoinen kuusi kuullostaa upealta! Itse olen monena vuonna aikonut hankkia muovikuusen, mutta sitten kuitenkin päätynyt aitoon, joka varistaa neulasensa lattialle viikossa :/&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihania kransseja 🙂 Niin, ja onnittelut puolivuotiaalle blogille!

  3. En tiedä muistatko mutta mähän olen kans jouluhullu henkeen ja vereen ja vaadin kans jo että tänä vuonna meille tulee omaan kotiin kuusi. Aito, muita en huoli 😉 Käytiin just ostamassa uudet ikiomat ja ekat yhteiset joulupallot &amp;lt;3

  4. Kauniita joulukransseja! Onhan ihana tehdä jouluaskarteluja, joka joululle omia, vaikka olisi entisiäkin ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Komea määrä lukijoita, minäkin nyt…

  5. Kiitos Hanneleh! Valitettavasti ei siinä työn touhussa höyhenten lennellessä tajuttu valokuvata mitään työvaiheita. Pohjalla kuitenkin ihan siis styroksrengas ja kuumaliimalla kiinnitetty niin höyhenet, kivet, kuin timantit. Kivet löytyi ihan omalta kotipihalta ja ystäväni kranssista tuli kyllä mieletömän upea :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Iida Emilia: Niin odotellaan Joulua täälläkin.. ensimmäiset jouluvalot ja kynttelikötkin on nyt jo esillä… en malttanut enää 😉 Nyt vaan kuusta odottelen ja laitan sen todennäköisesti jo joulukuun alussa, jotta saan tarpeeksi ihailla :)&lt;br /&gt; &lt;br /&gt;Ihanaa Mari! Ja kyllä muistan ;)on se niin ihana hetki valita vihdoin vuosien odottelun jälkeen ensimmäiset kuusenpallot :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Vaahtera-Maria: Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Tulen jokin päivä vierailemaan sinunkin sivuillesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *