Pieniä ihanuuksia

Harmittaa kun blogissani ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään… enkä ole itsekään liiemmin ehtinyt touhuamaan. Kyllä onkin pienen vauvan kanssa arki kiireistä! Onneksi on sentään nettikaupat ja ihanat sisustusliikkeet missä olen taas hieman asioinut. Pitäähän pikkuprinsessakin opettaa vaunulenkeillä shoppailemaan jo hyvissä ajoin 😉 Tässä ihania hankintoja mitä taas saan vaihdella pöytiin, kattauksiin ja seinälle 🙂

IMG_1440.JPG

IMG_1407.JPG
Tämä meni lahjaksi naapureille 🙂
IMG_1441.JPGIMG_1442.JPG
                                                                                                  ♥ 
IMG_1458.JPG
IMG_1456.JPG
IMG_1457.JPG
IMG_1470.JPG
Entisessä kämpässämme oli paljon kultaista ja nyt jostain syystä olen vaihtanut hopeaan 😉 Suklaarasia makoisine sisältöineen on ihana lahja ystävältä 🙂 
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Se olisi huomenna meidän 3v. hääpäivä ja ristiäisetkin lähestyy… Parempi ruveta saamaan taas yhtä sun toista aikaiseksi 😉

6 kommenttia “Pieniä ihanuuksia

  1. Ihana koti teillä. Mistä olet hommannut yhdessä kuvassa näkyvät yöpöydät? Itse etsin yöpöytiä. Ja myös mistä to tekstitarra keittiössä on ostettu? Onko se yläoveen kiinnitetty? Hauska idea!

  2. Moikka! Kiitos paljon mukavista kommenteista. Aina kiva kuulla, mitä ihmiset ovat mieltä. Itse saattaa väillä tulla hieman "sokeaksi" omille projekteilleen 😉 <br /><br />Yöpöydät oli löytö Jyskistä 🙂 Keittiön yläkaapin tarra on muistaakseni Sateenkaarentaa nimisestä nettikaupasta ja paljon löytyy hienoja ja erilaisia useista muistakin sisustusnetikaupoista… Kannattaa surffailla ;D Näin kotiäitinä harrastan paljon nettishoppailua ja aina on tavarat tulleet perille niin kuin pitänytkin 🙂

  3. Tämä meni heti suosikki sisustusblogien joukkoon. Monia ideoita! Jos saisit huone kerrallaan otettua kuvia jne. ja jos keittiöstä saisi kokonaiskuvaa niin olisi kiva, samoin kylpyhuone, olohuone jne..<br />Mistä nuo purkit pesuaineille on? ja myös nuo "kukkaruukut" sinkkiset missä kyljessä kruunu. Ihania tavaroita teillä!

  4. Kiva kuulla! Huonekerrallaan otettuja kuvia ehdottomasti tulossa… toivottavasti vieläpä pian. Pikkuhiljaa on tulossa valmista tännekin, vaikka pikkuviimeistelyjä vielä riittääkin. Kun vaan saisin aikaiseksi laittaa kuvat blogiin asti 😉 Erin tuntuu vievän kaiken ajan, kun on sellainen sylivauva <3<br /><br />Sinkkiset kukkaruukut on Lyhtytalon ja pesuainepurkit niinkin edullisesta paikasta bongattu, kuin Suomen tarjoustavaratalo. Kaiken kauniin ei tarvitse aina olla kallista, vaikka tiettyihin asioihin kannattaakin mielestäni panostaa 😉

  5. Kiitos vastauksesta! Tuo lyhtytalo ilmeisesti vain yrittäjille ja kauppiaille? Ainakin nettisivuista päätellen. Mutta Suomen tarjoustalo on ainakin meille hyvän matkan päässä ja voisi joskus piipahtaa. =)

  6. Useat sisustusliikkeet myyvät Lyhtytalon tuotteita. Sinkkiruukut löysin yhdiltä markkinoilta :)<br />Muutama pesuainepurkki näkyi vielä paikalla olevan kun viimeksi kävin kurkkaamassa 🙂 Itse hajoitin jo yhden ja hain sitten heti uuden tilalle kun tykkään niistä kanssa aivan älyttömästi. Ja on ehdottomasti arvokkaamman näköiset, kuin mitä onkaan ;)<br /><br />Ja olen samaa mieltä… Isla nimi on aivan ihana! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *