Äitienpäivänä

Aamu alkoi rakkaani Äitienpäivätoivotuksilla ja aamiaisella sänkyyn <3 Ihana mies, kun muistaa jo masuasukin äitiä 🙂 Tänään onkin laskettuun aikaan tasan kaksi kuukautta, kun likan ennustettu tulevan 8.7.

Muuten juhlittiin ihanan aurinkoisissa tunnelmissa ja säässä. Kahviteltiin sukulaisten kera vanhempieni grillikatoksessa ja minä sain leikkimökkiprojektin aluilleen. Nyt on onniteltu äitiä, mummua ja anoppia 🙂

Ruusuja omalle äidille…                                                 ja ehdottomasti korttikin oli tehtävä 🙂

P1140357.JPG
P1140350.JPG 
Mummua muistettiin itsetehdyin kortein
P1140369.JPG

…samoin myös anoppia. Kortissa hieman kuviteltua symboliikkaa, sillä ylimmät kukkaset edustavat kaikkia hänen neljää lastaan. Kirkkaat kukkaset poikia ja vaaleanpunainen tyttöä. Alimpana on meidän tuleva, heille myös vasta ensimmäinen lapsenlapsi, joka sitten kohta liittyy joukkoon. Näin “suurta ajattelua” sitten tältä päivältä 😉
P1140370.JPG
Oikein ihanaa ja hyvää Äitienpäivää vielä kaikille upeille äideille <3
Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *