Kurkistus pintaan…

Kimalletta ja hohdetta laattavalinnoissa 🙂
P1130090.JPG
WC:n lattia
P1130084.JPG
Eteisen & keittiön lattia

P1130080.JPG
Kylpyhuoneen & pukeutumishuoneen lattia

P1120286.JPG
Kylpyhuoneen seinÀ
P1140333.JPGJo valmiiksi laatoitettua vessaa
P1140339.JPG
Yksi pukeutumishuoneen seinÀmateriaaleista

Talon julkisivu.
Piti tehdĂ€ muutamia kokeiluja, jotta saatiin ulkomaalin vĂ€ri valittua… Kaikista tummin, ikkunan alla oleva harmaa on nyt sitten tulevan talon vĂ€ri 🙂
P1140341.JPG

Pakko myöntÀÀ, ettĂ€ olen aikas innoissani nĂ€istĂ€ kaakeleista ja muistakin materiaali- ja vĂ€rivalinnoista. TĂ€ytyy olla miehelleni kiitollinen, ettĂ€ olen itse saanut tehdĂ€ kaikki valinnat. Voin vain kuvitella, ettĂ€ kuinkahan haastavaa ja aikaa vievÀÀ olisi ollut yhdessĂ€ tehdĂ€ pÀÀtöksiĂ€, jos toinenkin olisi halunnut mielipiteensĂ€ kuuluviin. Monet ”taistelut” olisi todennĂ€köisesti kĂ€yty, sillĂ€ minĂ€hĂ€n en tĂ€llaisissa asioissa tunnetusti juuri periksi anna 😉 Onneksi mieheni kuulemma valintoihin oikein tyytyvĂ€inen 🙂

Suvi / Suvisvilla - -

10 kommenttia “Kurkistus pintaan…

  1. Heippa! Kiva kun kĂ€vit kirjautumassa lukijakseni, niin löysin tĂ€mĂ€n ihanan blogisi 🙂 Paljon kaikkea ihanaa…tĂ€htitapetit ja mahtavat kaakelit. JÀÀn todella mielenkiinnolla seurailemaan talonne valmistumista ja sisustelujasi :)<br /><br />Ihanaa Ă€itienpĂ€ivĂ€ viikonloppua maha-asukin Ă€ipĂ€lle! 🙂

  2. Kiitos paljon! Ihana saada kannustavaa kommenttia, kun kaikki vielĂ€ bloggauksen maailmassa itselleni tĂ€ysin uutta. Kovasti odotan tulevaa kesÀÀ, kun kaikki tosiaan kohta vihdoinkin valmista raksalla ja pÀÀsen kunnolla itse asiaan, eli sisustukseen 😉 Ja jĂ€nnittĂ€vĂ€t ajat edessĂ€ muutenkin kun tĂ€mĂ€ tyttönen tÀÀltĂ€ sitten ulos pujahtamassa. <br /><br />Ihanaa ja aurinkoista ÄitienpĂ€ivÀÀ myös sulle 🙂

  3. Saat olla onnellinen, kun miehesi antaa sinun tehdĂ€ valinnat. MeillĂ€ vÀÀnnetÀÀn jokaisen tapetin ja kaakelin kanssa. Vaikka oltais samaa mieltĂ€, niin vĂ€hĂ€n pitÀÀ vÀÀntÀÀ silti. 😉

  4. Ihan totta Jenni! KyllĂ€ on nyt huomattavsti nĂ€in helpompaa. Ja kun mies rakentaa taloa itse, niin sÀÀstyypĂ€hĂ€n nyt ainakin edes joltain, kun ei tarvitse hĂ€nen enÀÀ pinta ja sisustusjuttuja miettiĂ€ ;)Voin vain kuvitella, ettĂ€ mitĂ€ valintoja hĂ€n tekisi!!! :P<br /><br />PĂ€m: Tuli muuten mieleeni, ettĂ€ tĂ€ytyypĂ€ suositella ihanaa blogiasi myös ystĂ€vĂ€lleni, joka harrastaa myös chihuja 😀

  5. hih, kiitti! 🙂 Onko ystĂ€vĂ€llĂ€si blogia?<br /><br />Ihanaa Ă€itienpĂ€ivĂ€nillan jatkoa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

  6. Vau, mitĂ€ materiaalivalintoja! Janne kertoikin ettĂ€ teillĂ€ on tosi hienoja yksityiskohtia tulevassa kodissa, kun oli viime viikolla kĂ€ynyt teidĂ€n raksalla. Pakko pÀÀstĂ€ kyllĂ€ itsekin kurkkimaan. 😀

  7. Kiitos 🙂 Tervetuloa kurkkimaan. Ensi kuussa olisi kyllĂ€ tarkoitus pÀÀstĂ€ jo vihdoin muuttamaankin…

  8. mitÀ materiaalia tuo pukeutumishuoneen seinÀ on? laattaa, tapettia? meil ois remppaa ja olen ettiny seinÀlle tuollaista, mutta mitÀ se on ja mistÀ saa? jos nopean vastauksen jaksat antaa ni onnellinen oisin!

    1. Kiva kuulla! Se on lattialle tarkoitettua laminaattia. Hyvin sopi myös seinĂ€lle. Tuohon aikaan sitĂ€ löysin vain yhdestĂ€ pienliikkeestĂ€, mutta juuri katselin, ettĂ€ nyt sitĂ€ on tullut myös Bauhausiin 🙂 Ei muuta kuin hakemaan, ollut tosi kiva 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *