Galeries Lafayette – Maailman upein ostoskeskus

Postikortti lasikattojen keskeltä

 

 

 

 

 

Olo kuin kuninkaallisella palatsissaan! Satumaista! Miten voi ostoskeskus olla näin upea! Jos et ole vielä täällä käynyt, niin KÄY! Mulla loppui tuolla sanat kesken, tuijotin vaan miten kaunista kauttaaltaan. Lasikaton alla korkeuksissa on lasikäytävä. Sinne pääsee ilmaiseksi tepastelemaan ja ottamaan kuvia. Ostokset jäi tekemättä, sillä tämä meni nyt ihan nähtävyydestä. Olen kuitenkin kuullut, että täällä saattaa tehdä hyviä löytöjä. Shoppailu ei ollut kuitenkaan itselläni mielessä tällä kertaa, sillä halusin ehtiä kahdessa päivässä näkemään niin paljon kuin mahdollista. Onneksi olin laittanut Lafayetten listalleni <3

Suvi

Galeries Lafayette – Maailman upein ostoskeskus” kommentit

  1. Sain kommentin hameestani, ja jostakin syystä se on nyt poistunut. Sinä ihana joka kysyit, niin tämä tyllimekko on ostettu sellaisesta kaupasta kuin Kotirouva. Näin mekon ikkunassa ja rakastuin. Sen jälkeen näitä mekkoja ei ole enää ollut, sillä olen käynyt useamman kerran kyselemässä 🙁 Toivottavasti löydät jostakin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *