Kiitos <3

Tässä kohtaa ei tunnu oikealta tehdä heti uutta blogipostausta edellisen jälkeen, vaan ensin haluan tulla sanomaan, että kiitos! Kiitos kaikista kauniista sanoista ja välittämisestä edellisen, aika arkaluontoisenkin postaukseni suhteen! Olen saanut yhteensä satoja viestejä niin Facebookin kuin Instagramin puolelta, sekä joitakin myös täältä blogin kautta. Ihmiset ovat avautuneet omista kokemuksistaan ja kertoneet, mitä kaikkea heillä on keskenmenoissa sattunut. Kuinka yleistä tämä onkaan! Oma postaukseni on tuonut valtavasti vertaistukea niin minulle kuin lukijoilleni. Koen tärkeänä, että asiasta puhutaan ja useiden ihmisten kanssa kokemuksemme onkin tuoneet meitä lähemmäs toisiamme. Olen onnekas ja etuoikeutettu, kun minulla on näin ihania ja hyväsydämisiä ihmisiä ympärillä. Kiitos kun olette!! Arvostan jokaikisen tykkäystä, kommenttia, yksityisviestiä ja puhelua.

Nyt on aika ottaa omaa rauhaa, omaa lomaa. Instagramistani voi seurata meidän seikkailuita, kun tällä kertaa on suunta kohti Balia <3 Kyseessä itseasiassa edustamamme firman kustantama työmatka, mutta hetki saadaan rauhoittua ennen sitä.

 

Suvi

 

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi.Mainos päättyy

 

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *