Yläkerran kokoustila

Olemme aivan rakastuneita tähän Kalasatamaan! Olemme naureskelleet kuinka emme lähde täältä kulumallakaan 🙂 Tuo Isoisänsilta vaikuttaa suurelta osin viihtyvyyteen ja siihen että pääsemme päivittäin Mustikkamaalle kävelemään. 

Meidän asunto sijaitsee ylimmässä asuinkerroksessa ja sen yläpuolella vielä nämä toimistotilat. Täällä käyn aina välillä tekemässä töitä ja nautin näistä maisemista. Tilan käyttö kuuluu vain asukkaille ja tämän saakin varattua täysin yksityiskäyttöön. Myös suht iso sauna täältä löytyy ja mm. tupareiden aikaan hyödynsimmekin tilaa.

IMG_4798.jpg

IMG_4800.jpg

IMG_4802.jpg

IMG_4804.jpg

IMG_4809.jpg

IMG_4811.jpg

IMG_4815.jpg

Touhukasta torstaita jokaiselle!

Meillä on poikkeuksellisesti tänään perhepäivä, sillä viikonlopun olemme kiinni töiden parissa. Zinzinon event on tulossa ja olemme molemmat niin juonto, kuin puhehommissa. Innolla odotan taas! Kunnon energialataus tiedossa <3

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *