Perhe & business-kuvaus

Voitin jostakin messuilta ilmaisen kuvauksen Lauttasaaressa sijaitsevaan Bla Bla Studiosiin. En meinannut millään löytää kuvaukselle kalenteristani aikaa, mutta onneksi sieltä sinnikkäästi soiteltiin minulle moneen otteeseen ja tarjottiin eri aikoja. Jos myyjä ei olisi ollut niin pedantti, olisi meillä jäänyt kuvaus tekemättä.

Bla Bla Studios oli mulle täysin vieras valokuvaamo ja täytyy sanoa että olin aivan super positiivisesti yllättynyt. Valokuvaaja oli mukava suomeen muuttanut brittimies. Hän oli erittäin taitava ja ammattimainen kaikin puolin. Viihdytti vielä upeasti myös meidän lapsia ja osasi kyllä saada heidän huomionsa. Tytöt oli kuvauksesta innoissaan ja poseerasivat onnellisena kameralle. Studio miljöö oli sopivan pelkistetty ja huomasimme heti, että nyt on kivoja kuvia tulossa. Päädyttiin ottamaan perhekuvien lisäksi meidän businesskuvat kun niitä aina työn kautta tarvitaan. 

Kysyimme muuten ihan mielenkiinnosta että mistä tuo heidän nimi juontuu, niin kuulemma eivät keksineet valokuvaamolleen nimeä. Aina sitten kutsuivat sitä toisilleen Bla Bla Studioksi kunnes päätyivät jättämään sen nimekseen 🙂 Hyviä valokuvia oli paljon ja olikin vaikea tehdä valintaa. Maksoimme loppupeleissä vain kuvista mitä otimme ja tässä saldo.

Päivä oli kaikinpuolin mukava ja lasten kanssa mentiin kuvausten jälkeen vielä syömään. Ravintolat alkavat olla aika tuttuja ja äitinä olenkin mielissäni kuinka hienosti he osaavat jo julkisissa paikoissa käyttäytyä. Meillä on muutenkin kerta viikkoon aina perhepäivä ja silloin touhutaan lasten kanssa, heidän ehdoillaan.

IMG_9847%202.jpg

 

IMG_9846.jpg

 

IMG_9848.jpg

 

IMG_9849.jpg

 

IMG_9851.jpg

 

IMG_9854.jpg

 

IMG_9853.jpg

 

IMG_9852.jpg

 

 

Tässä vielä muutamia suosikkeja koevedoksista mitä ei sitten kuitenkaan otettu.

FullSizeRender%203.jpg

 

FullSizeRender%204.jpg

 

FullSizeRender%205.jpg

 

FullSizeRender%206.jpg

 

Mukavaa viikonloppua kaikille <3

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Perhe & business-kuvaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *