Kos kutsuu

Aihan se on mielessä! LOMA!

Työn puolesta tulee paljon reissailtua, mutta nyt lähdetään vihdosta viimein oikeasti lomalle. Meinaan todennäköisesti maata viikon levynä auringossa! Sen verran on nyt painettu hommia, että vihdoin aika palkita itsensä. Toivottavasti ei tuu koko viikkoa vaan nukuttua, kun univelkaa on siunaantunut varmaan useiden kuukausien edestä. Ehkä mulla on sentään kirja kädessä ja joku ihanan eksoottinen coctail toisessa. Kossilla en ole aiemmin käynytkään, joten ihan kiva piipahtaa uudessa paikassa. Syksy varmaan meneekin kuin siivillä, sillä reissuja tulossa tämän jälkeen lisää. Tiedättekö sen tunteen kun tulee lomalta ja tarvitsee seuraavan loman lomalta palautumiseen 🙂 Nyt ei tarvitse murehtia, kun seuraavat on jo ovella.

Järkyttävä päänsärky iski vielä sopivasti nyt kun olis aika pakkailla. Kroppa varmaan huokaisi helpotuksesta kun nyt ei tarvitse enää pusertaa, vaan voi hetkeksi rauhoittua ja olla. Nyt on sellainen loma missä ei ole sen kummenpia suunnitelmia, ei aikatauluja, ei menoja. Sen kun ollaan vaan ja nautitaan täyshoidosta mitä luvassa.

 

Suomineitomaailmalla.jpg

Tämä suomineito lähtee nyt huilimaan ennen aamun lentoa 🙂

Jos haluat pysyä matkassa mukana, niin Instagram todennäköisesti päivittyy päivittäin.

 

Suomineitomaailmalla%201.jpg

 

Suvi / Suvisvilla - -

7 kommenttia “Kos kutsuu

  1. Nyt on rentoutusloma ja seuraavalla kerralla taas muksuja mukana. Ihania lomia nekin, tosin hyvin erilaisia kun muksut ainakin meillä on ihan super vilkkaita :D<br />
   Nyt nukutaan univelat pois ja nautitaan auringossa makoilusta. Kyllä tässä ehtii tehdä vaikka kuinka mahtavia reissuja tulevaisuudessa lastenkin kanssa &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos toivotuksista! 🙂

 1. Olisi kiva lukea sisustusjuttuja, teetkö niitä töitä enää ollenkaan?! Joskus oli ainakin blogissasi joitain projekteja joissa suunnittelit ja toteutit muutoksia taloihin/huoneisiin? Niitä ennen/jälkeen kuvia oli ihana katsella. Ja ottaa opikseen 🙂 viimeisin lienee se kauneushoitola/kampaamo ja joku hierontapaikka? Niistä tuli kyllä upeita.

  1. Kiitos! 🙂 Valitettavasti kaikki aika menee nykyisen duunin parissa ja olen lähes lopettanut sisustus suunnittelijan työt. Katsotaan josko joskus saan taas aikaa irroitettua, mutta tällä hetkellä mielenkiinto on muualla, enkä ole ottanut juuri kohteita vastaan. Eihän sitä toki tiedä jos jotain kiinnostavaa tulisi vastaan 😀 Kuuntelen aina itseäni sillä mikä hyvältä tuntuu 🙂

  2. Tällä hetkellä sisustelen muuten meidän uutta asuntoa 😉 Toki matkustelu näkyy blogissani lisääntyvässä määrin ja sillä tavalla hieman postausaiheet muuttaneet muotoaan.

  1. Itsekästä tai ei, mutta en voi yksinoikeudella pitää lapsia 24/7 kun isitkin on heille tärkeitä. Ens kuussa lähdetään mm. Karibian risteilylle, mihin nuorempi muksuista tulossa mukaan. Ja koko perheenreissuja luvassa myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *