Uusi koti

Heippa!

Pikkuhiljaa löytää tavarat paikoilleen, vielä on paljon tekemistä ja suurin osa muuttokuormasta hakematta. Hieman haikealta tuntuu luovuttaa edellinen, rakas Pakilan koti uusille asukkaille. Tässä kämpässä osoitteemme on myös Helsingissä, mutta niin sanotusti välietapissa ollaan. Jos en ihan väärin muista niin 76 neliöinen kolmio tämä on, eli ihan kivasti mahdutaan. Katsotaan minne kaikkialle tiet vievät, ulkomaille ainakin. Ei välttämättä pysyvästi muuteta asumaan, mutta myöhemmin todennäköisesti tehdään töitä pidempiä pätkiä kerrallaan. Helsingin keskustastan kupeesta ja Aurinkolahden rannan tuntumasta pääasiallisesti omistusasuntoja katsellaan, tosin mitään kiirettä ei ole nyt mihinkään.

 

Napsin aamusella muutamia kuvia erilaisista kohdista ympäri asuntoa. Mitään kuvakokonaisuuksia en laajoista kulmista vielä laita, kun ei mikään ole valmista. Aika samalla tyylillä sisustus jatkuu, paljon on mustaa ja valkoista. Uutena piristysruiskeena on mukaan tullut kirkkaan keltaista ja lastenhuoneessa on enemmän väriä kuin koskaan aikaisemmin 🙂

 

lipasto,%20mustavalko,%20isokirjain,%20m

 

nurkkaus,%20kasvi,%20viherkasvi,%20sisus

 

 

home,%20newhome,%20olohuone,%20livingroo

 

 

library,%20kotikirjasto,%20kirjasto,%20h

 

 

library,%20kotikirjasto,%20kirjasto,%20h

 

 

hay,%20string,%20stringhylly,%20koti,%20

 

 

stringhylly,%20keltainenhylly,%20sring,%

 

 

olohuone,%20livingroom,%20keitti%C3%B6,%

 

 

vallila,%20bulevardi,%20helsinki,%20verh

 

Oma kotikahvila on ehkä ainoa kohta kodissa mikä on täysin valmis! 🙂 Keltainen yksityiskohta löytyy täältäkin.

keitti%C3%B6,%20olohuone,%20kahvipiste,%

 

 

kotikahvila,%20kahvipiste,%20luksuskahvi

 

 

keitti%C3%B6,%20silkkiverhot,%20paperbag

 

 

lastenhuone,%20kidsroom,%20tytt%C3%B6jen

 

Mini Eamesit oli pakko saada! Tämä lastensarja on kyllä niin söpö <3 Tytöt tykkää pöydän ääressä piirrellä.

v%C3%A4ri%C3%A4el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n,%2

 

 

v%C3%A4ri%C3%A4el%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n,%2

 

 

note,%20notetomyself,%20el%C3%A4m%C3%A4n

Tästä tämä arki alkaa taas asettumaan. Ihana, matkustelun täyteinen syksy tiedossa! Sisustuspuuhat laahaa nyt hieman perässä, kun ei meinaa aika riittää, mutta laittelen täällä paikkoja pikkuhiljaa. Välillä pitää vain hyväksyä, ettei kaikki tapahdu heti.

 

Ihanaa viikkoa!!

Suvi

13 kommenttia “Uusi koti

 1. Kivalta näyttää, kyllä sitä elämässä saa vähän väriäkin olla. 🙂 Niin montas henkeä teitä nyt asustelee tuolla?

  1. Kiitos, kiva kuulla :I Opettelen tähän värien kanssa elämiseen. Toistaiseksi olen tykännyt 😉 Ja väriä on vaatteisiinikin tullut enemmän. Neljä henkeä meitä täällä nyt majailee. Kokoonpanosta postausta tulossa, kunhan keksisin mitä sanoisin.

  1. Kiitos Marika! Kyllä tämä ihan kiva on. Hyvin menee vuosi tai kaksi jos ei mitään ihmeellistä tule vastaan. Ostin nuo Jollyroomista.

  1. Se mitä elämässäni on tapahtunut oli harkinnan tulos. Ja lapset etusijalla, vaikka ulkopuoliselle se ei siltä näytäkään. Kaikki jotka minut oikeasti tuntee, tietää miten asiat on.

 2. Näkeehän tuon jo kaukaa, että uusi ukko on taas kuvioissa. Eipä sinulla ennen ole kirjahyllyä ollut, eikä kirjavalikoimakaan sinun kirjoilta vaikuta. Elämäsi vaikuttaa Kaunareilta, joten turhaa sitä peittelet. Anna tulla vaan.

 3. Olen Sinuhen kanssa samaa mieltä. Muutamassa vuodessa kolmas mies, kolmas koti ja pari pientä lasta tuntuu hirmu kovalta vauhdilta. Ehkä rauhoittuminen ja aikuisten oikeesti sen miettiminen mitä elämältä haluaa voisi tehdä hyvää. Tuntuu aika itsekkäältä tavalta elää tuo sinun tapasi. Toivottavasti löydät joskus paikkasi ja rauhoitut eikä lapsistasi kasva juurettomia ja levottomia paikasta toiseen riepottamisen seurauksena.

 4. Työskentelen psyykkisesti huonosti voimien lasten parissa ja heidän kodeissaan vallitseva juureton, sekava elämäntilanne, jossa aikuiset vaihtuvat vähän väliä on montaa yhdistävä tekijä.<br />
  <br />
  Vanhempien unelmat toteutetaan liian usein lasten kustannuksella: harva alle kouluikäinen osaa sanoa että &quot;Äiti, mä haluaisin oman pysyvän kodin ja olla sun kanssa. Et lähtis aina jonnekin reissuun. En mä halua asua ulkomailla vaan omassa kodissa ja lähellä isiä.&quot;

  1. Suomessa on varmasti perheitä missä OIKEASTI lapset voi huonosti ja heistä pitää olla huolissaan. Säästä huolesi ja energiaksi heille, apua varmasti sillä saralla tarvitaan ja otetaan mielellään vastaan. Kiitos ja hyvää syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *