Minka Kuustosen leffakuvaukset meillä!

Heippa pitkästä aikaa! Taas se perussetti tähän näkymättämyyteen kerrottavana, eli perhe-elämä ja työt vieneet mennessään 🙂 Vielä joitakin blogikirppiksellä olleita tuotteita vapaina, joten pikaisesti viestiä mitä haluat.

 

Tänään ei olekaan ihan perusarkinen torstai. Meille tuli meinaan mielenkiintoinen pyyntö tuossa parisen viikkoa sitten kun Kuustosen Minka kyseli, voisiko meidän poreammeeseen tulla kuvaamaan yhden leffakohtauksen. Tottakai! Sehän sopii! Nyt he ovat parhaillaan täällä ja Minka se istuu tuolla meidän poreammeessa. Hauskaa on ollut seurata kuvausten etenemistä ja kuulla minkälainen elokuva kyseessä. Mielenkiintoista päästä näkemään lopputulos ja oma kylpyhuone mahdollisesti leffateatterissa. Elokuvan ohjaaja on Olli Ilpo Salonen ja ensi-ilta vuoden 2015 aikana. Leffa `Wendy and the Refugee Neverland` kertoo bändistä ja sen laulajan Krisun (Minka) eksistentiaalikriisistä. Tulen varmasti kertomaan tästä elokuvasta tulevaisuudessa vielä paljon lisää 🙂 Tässä tämän päivän otoksia kotoamme ja kiva kun saan jo heti teille lukijoille ilokseni niitä luvan kanssa jakaa.

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

minkakuustonen%2C%20wendy%20and%20the%20

 

 Kiitos ihana Minka ja koko kuvaustiimi <3

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Suvi

8 kommenttia “Minka Kuustosen leffakuvaukset meillä!

 1. Elokuvan teon seuraaminen on kyllä todella mielenkiintoista. Itse sain 3 päivää seurata kun omat lapset olivat avustajina Härmä-elokuvassa muutama vuosi sitten. Oli upeaa huomata miten kovanluokan näyttelijät ja ohjaajat sekä koko elokuvatiimi otti pienet jännittävät lapset huomioon niin ihanasti :)<br />
  <br />
  Ja vielä tänäkin päivänä lapset selittävät miten ovat puhelleet Mikon, Akun, Pamelan, Eeron, Tanelin jne. kanssa. <br />
  <br />
  Ehdottomasti pitää tuo leffa katsoa…ihan jo pelkästään sun kylppärin takia 🙂

 2. Päivität nykyään hirmuisen harvoin, käyn tosi usein katsomassa onko tullut uutta päivitystä kodista tms. mutta todella usein joudun pettymään, ehkä eksyn tänne vielä joskus seurailemaan, nyt saa kyttäys loppua 😀

 3. Komppaan Kaisaa, kiinnostus meni kun päivityksiä ei enää tule juuri lainkaan. Hyvää jatkoa elämääsi ja bisnesnaisen kiireisiin.

 4. Pidätkö vielä blogia?Tämä oli ensimmäinen blogi jota olen aikoinaan alkanut seuraamaan nyt tulee niin harvoin postauksia että ei varmaan enään tule seurattua.Kuntoilu projekti juttua odotellut ja sisustus hommia ym..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *