Studio NDN ripsipidennykset

Iltaa! Nyt on Oslon reissulta kotiuduttu. Ai, että oli mukavaa ja virkistävää. Niin paljon uutta asiaa ja elämänvalmennuskoulutusta mahtavine kouluttajineen. Olen ihan liekeissä tulevasta vuodesta ja siitä mihin kaikkeen pystynkään, jos vain niin tahdon. Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi 😉

Yksi (materialistinen) unelma toteutui Oslon lentokentällä, kun näin jotain mitä ilman en voinut olla! Se vaan huusi minua ja tuntui, kuin yksinkertaisesti kuuluisi käsivarteeni. En mahtanut mitään…! Oma postauksensa tästä naisellisesta herkkupalasta tulossa.

 

 

Ennen työmatkaani kävin vihdoin ottamassa takaisin ripsienpidennykset, mistä pidin taukoa silmäpigmentointien laittamisen vuoksi. Kylläpä näitä räpsyttimiä jo ehdin kaivatakin. Nyt on niin sanotusti koko paketti kasassa ja aamuisin todella säästän monta minuuttia peilin edessä. Muuta minun ei enää tarvitse, kuin laittaa hieman meikkipuuteria ja poskipunaa. Luksusta sanon minä! Olen muutenkin joka paikasta aina pari minuuttia myöhässä. Lasten kanssa tuo lähteminen on usein enemmän kuin hankalaa, etenkin vielä näin talvisaikaan, kun puettavaa riittää. 

Ripsiteknikkona tiedän, että hyvää tekijää saa etsiä. Olen joskus nähnyt penkissäni jos jonkinlaisia hirvitys lukkihämppyripsiä, jotka ovat tulleet huutamaan minulta apua. Koska itse itselleen ei voi ripsienpidennyksiä laittaa, niin on tärkeää, että sen tekee osaava ammattilainen. Studio NDN:n jälkeä olin nähnyt aiemmin ja tiesin, että huolellista laatua olisi luvassa. Pirjo on lisäksi vielä aivan ihana ja lämmin ihminen, joten yhteinen sävel löytyikin samantien.

ripset%2C%20lashes%2C%20eye%2C%20eyes%2C

Ennen penkkiin istahtamistani olin laittanut kulmien kestopigmentoinnin ja silmien kestopigmentoinnin niin ylä, kuin ala luomeen. Hyvä pohja valmiina ripsille 🙂 Kuten huomaatte, niin look on jo todella luonnollinen, eikä ollenkaan niin tumma, kuin juuri laitettaessa. Edelleen olen super tyytyväinen näihin pigmentointeihin ja jos pitäisi, niin tekisin kaiken alusta uudelleen. Nyt kun tiedän kuinka huikea ero on ja kuinka helppoa itsellä on, niin ehdottomasti käyn vahvistamassa näitä sitten vuosien saatossa. Postauksen Luonnollisesta pigmentoinnista löydät täältä.

 

Ripsienpidennykset ennen pois ottamista olivat olleet minulla yhteensä 5 vuotta putkeen ilman ainuttakaan taukoa. Omien ripsien pituus ei ollut sama kuin mitä vuosia sitten, mutta hyvässä kunnossa olivat kuitenkin pysyneet. Pari kuukautta saivat nyt tässä välissä levähtää ja loppua kohden huomasin, että pituuttakin alkoi taas kasvaa. Ennen ja jälkeen kuvilla on kuitenkin melko suuri muutos, eikös vaan? Kummassakaan kuvassa minulla ei ole mitään meikkiä.

ripset%2C%20lashes%2C%20eye%2C%20eyes%2C

ripset%2C%20lashes%2C%20eye%2C%20eyes%2C

Kauniit, tuuheat, luonnolliset, siistit! I like <3

0,15 paksuus, C-kaarevuus, ja pituudet 9,11,13.

 

ripset%2C%20lashes%2C%20eye%2C%20eyes%2C

Uusi, luonnollinen minä. Suuren suuret kiitokset ihanalle Pirjolle! <3

 

ripset%2C%20lashes%2C%20eye%2C%20eyes%2C

 

Studio NDN sijaitsee Helsingin Töölössä, osoitteessa Mechelininkatu 23 B 00100 HKI. Ripsienpidennysten lisäksi tarjolla on sokerointeja, jalkahoitoja, imukuppihierontaa, intialaista päänahanhierontaa ja kulmien & ripsien värjäystä. 

Pirjo Mukalan saat kiinni numerosta 0405604649       FACEBOOK

Huom! Lukijoitani hemmotellaan; aikaa varatessasi muista kertoa koodi SUVISVILLA, jolloin saat uudet ripset 100€ hintaan (normaalisti 120€). Myös huoltoihin luvassa mahdollisia alennuksia, kysy lisää!

 *Postaus toteutettu yhteistyössä Studio NDN:n kanssa.

 

Nautinnollisia hoitoja 😉

Suvi

16 kommenttia “Studio NDN ripsipidennykset

  1. Ymmärrän mitä ajattelet: ei voi olla luonnollinen kun on erikseen tehty pigmentointi ja &quot;tekoripset&quot;. Luonnollinen olisi luonnollinen kun ei olisi tehty mitään &quot;toimenpiteitä&quot;. Ja minä taas ajattelen, että ihanan luonnollinen lopputulos. Näyttää kuin olisi laitettu ja huoliteltu, vaikka naamassa ei olisi meikin meikkiä 🙂

  2. Miisun kanssa samaa mieltä, kauniit ovat, mutta mielestäni luonnollisuus on kaukana. Varmasti helpottaa arkea ja on kätevä, muttei todellakaan luonnollinen look. On ihmisiä, jotka ovat oikeasti ilman pidennyksiä, pigmetointeja, värjäyksiä jne luonnonkauniita, se on mielestäni luonnollista lookkia.

  3. Tätä juuri tarkoitan, käsitämme sanan luonnollinen nyt eri tavalla tässä asiayhteydessä. Minä tarkoitan, että kukaan ei tietäisi olenko meikannut vai onko minulla pigmentoinnit jos ei sitä tietäisi, eli luonnolliselta näyttää 🙂 Totuus toki toinen, mutta meikitön luonnollisuus ei olekaan se mitä itse nyt hain takaa 😉

 1. Ripset on hyvät ja kauniit, rajauksista ja kulmakarvoista en tykkää, varsinkin alaluomen rajaukset on liian tuhdit. Kukin tavallaan ja makuja on monia.<br />
  <br />
  Edellä kommentoineelle Penalle: anna mennä vaan, kyllä miehellekin samat jutut voidaan tehdä!

  1. Nyt en osaa kyllä nimeä mainita, mutta Bauhaussista se hankittiin. Kannattaa mennä puhelimen kanssa ostoksille ja kuvasta kurkistella mikä laatta saattaisi olla kyseessä. Sen enempää neuvoa en osaa antaa. Toivottavasti löydät 🙂

 2. Luonnollisesta ei voida puhua jos kerran on &quot;tehtyä&quot;. Onneksi itselleni on suotu syntymälahjana tummat kulmat ja pitkät, tuuheat ripset. Eipä tarvi edes ripisvärejä allergisoimaan ja silmälaseja tahrimaan. Mutta jos on rahaa heittää ripsiin niin mikäs siinä, eipä ole muilta pois. Jotenkin vaan ihmetyttää eikö kolmen lapsen kanssa olisi joku muu asia tärkeämpää.

  1. Tuossa yllä perustelinkin jo miksi tätä sanaa ´luonnollinen´ oikein käytin. Tarkoitan sillä eri asiaa, kuin mitä sinä nyt.<br />
   Tuuheat ja omasta takaa tummat on minullakin, mutta kyllä ihan eri tavalla katseeseen saa intensiivisyyttä näin. Jotkut eivät tykkää ja jotkut eivät voi olla ilman 🙂 Aina pitää ollakin vastakohtia ja jokainen on oma persoonansa. Minulle tämä on itsensä hemmottelua, arjesta pakenemista, kun saan välillä panostaa itseeni lasten sijaan. Ei se minusta sen ihmeellisempää äitiä tee 🙂 Ripsiteknikkona olisi jopa hassua jos en itselläni pidennyksiä pitäisi. Kyllä se kuuluu asiaan, että itsekin saan nauttia ihanista, naisellisista &quot;hömpötyksistä&quot; (tuota tämä kait joillekin edustaa, eikä siinä mitään). 🙂

 3. Olitko perehtynyt 3D-pigmentointiin, ennen kun menit laittamaan kulmasi? Suosittelen lämpimästi, kun uusi pigmentointi tulee joskus ajankohtaiseksi. Sillä saa paljon luonnollisemman näköistä jälkeä, eikä kulmat näytä noin tatuoiduilta..

 4. Ihmettelen suuresti ihmisten tarvetta tulla jollain tapaa moittimaan tänne.. Tai.. En ehkä osaa ilmaista itseäni oikein. Tarkoitan vaan että ihmisiä on erilaisia ja mielipiteitä yhtä monta, mutta jos ei miellytä niin ei aina tartte sitä ulospäin sanoa. Itselle tuli osasta kommenteista elko ikävä fiilis, siksi pakko kommentoida. Ähh. Jokatapauksessa minusta olet kaunis nainen ja itsekin kyllä liputan pigmentoinnin ja pidennyksien puolesta! Ovat upeat! Peace !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *