Joko tämä blogista lomailu alkais riittään!?

Moikka moi!!!

Anteeksi tämä  t o d e l l a  pitkäksi venähtänyt lomani 🙁 En osaa oikein sanoa, että mistä se on johtunut, paitsi kiireestä ja lomasta lasten & perheen kanssa. Myönnettäköön, että jonkinlainen blogiväsymys on ollut havaittavissa, sillä minua ei ollenkaan ole huvittanut kirjoittaa. Lähinnä olen nauttinut näistä helteistä ja muista uusista ulkosalla toteutettavista projekteista. En minä teitä unohtanut ole… postauslista kasvanut lähemmäs 50 eri aiheeseen mistä minulla olisi kuvamateriaalia & asiaa, nyt kun vaan saisin niitä teille postailtua. Melkoisella viiveellä on siispä jutunaiheita tulossa, mutta parempi kait myöhään kuin ei milloinkaan. Instagram tuntuu olevan se helpoin väylä mihin kuvia laitan ja aina vieläpä reaaliajassa. Sieltä voittekin uteliaimmat käydä kurkkimassa 🙂 Samoja aiheita, tosin isommassa mittakaavassa tarkoituksenani siirtää jossain vaiheessa myös tänne blogin puolelle. Ihan mielettömän ihania teemajuhlia ollut ja niistä suurimmat postaukset pian tulossa!

 

Paljon on elämääni tullut lisää uusia, ihania asioita, ostoksia & tapahtumia ja olenkin toteuttanut itseäni, sekä unelmiani oikein olan takaa.

Mitäs teidän kesään on kuulunut? Vieläkö olette ”linjoilla”?

10365767_10152456779758187_1530020212270

Suvi

15 kommenttia “Joko tämä blogista lomailu alkais riittään!?

 1. Onkin kylmän kesäkuun jälkeen ollut ihana hellekausi, joten ei ihme, että ei jaksa niin olla koneen ääressä. Teemajuhlat on kivoja, harmi että niitä vain harvoin on. Terassinne on upea!!

 2. Ihana Suvi! Blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani. Todella innolla odotan tulevia postauksiasi, päivittele rauhassa ja tallenna menneen kesän kauneus rauhassa syvälle sydämeesi. Olet iloisen ja helposti lähestyttävän oloinen. Blogisi tuottaa positiivista ja hyvää mieltä.

  1. Kiitos paljon, kauniisti kirjoitettu &hearts; Nyt on tullut elämään sellaisia uusia haasteita, joita haluan toteuttaa. Melkoinen riittämättömyyden tunne on ajoittain, kun en vaan ehdi kaikkea mitä haluaisin. Blogi on kuitenkin nyt enemmän harrastus kuin työ ja jostainhan se rahakin täytyy tehdä ;)<br />
   <br />
   Juuri tuota haluan ihmisille tarjotakin &hearts;

 3. Mistä olette ostaneet tuon erinin synttärikuvissa näkyvän ulkopöydän ja tuolit? Ja paljonko maksoivat?

 4. Moi. Totuuden nimissä mielenkiinto blogia kohtaan hiipuu, kun sitä ei päivitetä vähintään edes kerran viikossa. Kurjinta on kertoa, että päivityksiä on tulossa ja kommentteihin luvataan vastailla. Aika yleistä tuntuu olevan &quot;blogimaailmassa&quot;. On ihan ymmärrettävää, että elämää on elettävä oikeasti eikä blogin päivitys ole tärkeintä. Hyvää syksyä ja tsemppiä Suvi! &hearts;

 5. Nyt päivityksiä ja äkkiä! Mieluummin pikkupäivityksiä useammin kuin pitkä sepustus kerran kuussa. Täällä odotellaan jo kovasti alkaneen syksyn kuulumisia. 🙂

  1. Yritän 😀 Kiitos! Potkikaa vaan persuksille! Jos noin paljon postausta toivotaan, niin tehtävähän se on! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *