Pitkä, pakollinen hiljaisuus…

Onko joku jo kaivannut? 🙂 Itselläni on ollut kamala ikävä bloggailua. Pari viikkoa meni kiireessä ja nyt kun olisi viime viikolla ollut aikaa, niin tuli pakollinen postaustauko toimimattomien koneiden takia. Onneksi täällä taas ja itsellänikin niin huojentunut olo, kun vihdoin netti pelittää. Suvisvillan Facebookiin jo ilmoitinkin pahoitteluni, kun en ole reiluun viikkoon päässyt koko internetin ihmeelliseen maailmaan. Elisa viihde ja sen kautta tuleva nettiyhteys on ollut katki rikkinäisen modeemin vuoksi. Hiuksia olen jo päästäni repinyt, kun olisi niin paljon asioita tehtävänä ja hoidettava, alkaen ihan noista laskujen maksuista. Kyllä huomaa, että pinnaa on kiristellyt puolisollani kuin myös lapsilla, jotka olisivat tietysti halunneet nähdä lemppariohjelmiaan. Vikailmoitus viestit ja tuntien jonottamiset puhelimen päässä Elisalle ei ole ollut mikään piristysruike arjessa myöskään. Kyllä voikin olla eroa asiakaspalvelijoissa ja heidän ohjeissaan, että kuinka nyt pitäisi toimia, kun ei mikään toimi! Eipä siitä sen enempää, tulee puna poskille jo pelkästä ajatuksesta, sillä ottaa niin paljon päähän. Nyt on taas uusi modeemi asennettu (tarkalleen ottaen kolmas tässä uudessa asunnossa) ja toistaiseksi kaikki hyvin. Ihan tässä Pohjois-Helsingissä asutaan, mutta tuo lähellä oleva kehä tekee tästä ilmeisesti katvealueen ja siksi yhteydet ei riitä tms. (en ymmärrä näistä tekniikan asioista hölkäsenpöläystä, onneksi mies ymmärtää). Välillä vain tuntuu, että missä tahansa muualla onkin paremmat yhteydet kuin meillä. Tämä onkin ainoa miinuspuoli uudessa kodissa toistaiseksi, kun kehä itsessään ei meitä häiritse.

 

5.jpg

6.jpg

Valokuvia olen napsinut kotona tasaiseen tahtiin ja nyt pitäiskin siirtää ne kaikki tänne koneelle. Projekteja on kesken vaikka minkälaisia, niistä pian lisää. Remontin jälkeen se seuraava, suurin urakka on nyt myös alkanut, sillä pihamaalla olemme alkaneet mylläämään tulevan terassin takia. Ihanaa kun kesä on vihdoin tulossa ja saamme kunnolla tuon pihan käyttöön <3 Paljon kaikkea mielenkiintoista kuvamateriaalia siispä luvassa, pysykää kuulolla 🙂

Nyt alan valmistautumaan suihkuun menoon ja illalla suuntaan Kansallisteatterin Lavaklubille katsomaan Stand Up goes Music iltaa. Toisin sanoen, hauska ilta luvassa! Keksinkin jo, että mitähän laittaisin päälleni… ehkäpä vilautan asuni myös Teille 😉

 

Oikein ihanaa viikonloppua Teille! Lisää postauksia luvassa heti jo viikonloppuna! 

Suvi

 

 

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Pitkä, pakollinen hiljaisuus…

 1. Kiva kuulla Suvi sinusta 🙂 tosi rasittavaa, jos yhteys pätkii itsestä riippumattomista syistä! Meillä kaksikerroksinen talo ja langaton ei &quot;yllä&quot; yläkertaan, argh. Betonia liian paljon välissä. <br />
  On aina mukava huomata, että sinulta on tullut uusi postaus 🙂 kiva, kun jaksat jakaa arkeasi ja sisustusjuttujasi! <br />
  <br />
  Terassi ja pihajutut kiinnostavat kovasti. Itse pähkäilemme, teetämmekö katoksen terassin päälle vai lasitetaanko se. Neliöitä sen verran paljon, että hinta hirvittää… Toisaalta terassi koko päivän auringossa, joten kesän kuumuus täyslasitettuna mietityttää? Tällaisia ajatuksia täällä 🙂

  1. Kiitos SatuJii &hearts; Vähän jo pohdinkin, että ajatteleekohan joku, että on sattunut jotain yms. koska nyt on tullut niin paljon inhottavaa taukoa. Muutama kysely sähköpostiini tuli :)<br />
   <br />
   Ihana kuulla, että kiinnostaa. Piha on kanssa kyllä yksi suurimmista rahanviejistä. Lasitettu terassi on kyllä aivan ihana ja ainahan niissä on mahdollisuus avata laseja jos siltä tuntuu. Meillä ainaskin homma toimii, vaikka ei mikään uusi ja hieno lasitus olekaan. Tänäänkin nautiskelin lämpimästä terassista ilman tuulta. Sitten kun tuntui liian kuumalta (aurinko porottaa meille suoraan), niin avasin yhden ikkunoista. Ihana pieni kesäinen tuulenvire tuli iholle &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun jatkoa ja kiitos kommentistasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *