Päivän asu

Perästä kuuluu, taas kerran! Nyt onkin ollut harvinaisen pitkä bloggaustauko. Lähemmäs viikko taitaa kohta tulla edellisestä postauksestani. Mitenkään tarkoituksellisesti en ole ollut poissa koneen äärestä, mutta näin on vain päässyt käymään. Kerrankin en ole ottanut asiasta edes stressiä!  Are u still with me? :O Täällä minä olen ja tuijotan tuota pidentyvää listaa tekemättömistä postauksista. Pakkohan ei olisi niin sanotusti tehdä mitään, mutta tuossa näyttäisi olevan toista kymmentä postausta ”jonossa”, sellaista mitä haluisin toteuttaa.

Olen muuten täysin listaihmisiä. Ilman listojani en muistaisi yhtikäs mitään, löytäisinköhän edes omaa päätääni. Voi sitä onnentunnetta aina kun saan ruksata asioita ylitse! Ikävä kyllä listani ei silti lopu koskaan, sillä joka päivä siihen ilmestyy uusia asioita. Onko siellä ruudun toisella puolella listaihmisiä? Juuri tajusin, että Stockan Hulluilta Päiviltäkin on kohta kolme viikkoa, enkä ole vielä edes esitellyt ostoksiani. Täällä ne on, listassa…

Kaikkea uutta hauskaa on kuluneen viikon aikana elämääni tullut ja aikani onkin mennyt uusien ihmisten, sekä uusien haasteiden parissa. Pääsiäinen oli ja meni. Jotta vältän postausten tekemisen ”kahteen kertaan”, niin täältä voit kurkata, mitä ihanaan pääsiäiseeni kuului. Erin oli pupujahdissa ja minä Dommaribileissä, noin niin kuin lyhykäisyydessään 🙂 Instagramiani seuraamalla näkee hieman reaaliaikaisemmin kuulumiset myös.

 

Asupostauksen olen Teille luvannut toteuttaa jo pidemmän aikaa. Tässä olisikin nyt yksi. Kuvat on nappastu viime viikolla kauniissa kotikaupungissani Hämeenlinnassa. Kävimme muutaman ystävän kanssa nauttimassa skumpat ulkoterassilla. Harmi kun ei vapuksi ole luvattu samanlaista säätä.

asu.jpg

asu1.jpg

asu2.jpg

asu4.jpg

asu3.jpg

Toppi-Zara

Housut – Zara

Takki – H&M

Huivi – Zara

Kengät – Bianco

Laukku – Michel Kors

Kaulakoru – Zara

Rannekoru – Dyrberg Kern

 

 

Aurinkoa viikkoosi <3

Suvi

6 kommenttia “Päivän asu

 1. Ihanan pirteä postaus ja kuvat! Saisit laittaa useamminkin asupostauksia! &hearts; <br />
  Iloista vappuviikkoa! &hearts;

 2. Kaunis sinä!! &hearts; Täällä myös yks, joka listaa kaikki mahdolliset asiat. Kun asiat on paperilla, tuntuu et ne on paremmin hallittavissa! Eikä tietenkään satu niitä unohteluita. Kivaa viikkoa sinulle Suvi! &hearts;

 3. Heippa bloginaapurini!! &hearts;<br />
  <br />
  Ai, että olenko listaihmisiä? Blogini nimi kertonee kaiken! 🙂 Mä teen listan joka asiasta, enkä tulisi toimeen ilman niitä. Mies aina vitsailee, että mä unohdan itseni johonkin joku päivä…:)<br />
  <br />
  Kiva tuo mustavalkoinen huivi ja nude toppi:)

 4. Toi huivi ♥ ♥ Pääsiäisen aika oli niiiiiin ihana ♥ Kiitos teille ♥ Terkuin, toinen parturikampaaja ;D;D Niinkuin ei ikinä niillä meidän sekasotkuilla! Mutta hauska! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *