Kodinhoitotila

11.jpg14.jpg3.jpg4.jpg10.jpg12.jpg1.jpg2.jpg6.jpg13.jpg8.jpg5.jpg7.jpg9.jpg

Pyykkipäivä. Montakohan koneellista olen taas pyörittänyt. Mistä tätä likapyykkiä oikein tulee!? Ihan kuin meillä asuisi 10 ihmistä 🙂 Onneksi on nyt kivat tilat missä pyykätä. Täällä ei ennen mitään vesipisteitä ollut ja kaikki uudistettiin nyt rempan aikana. Siivouskomero on tuo kuvissa näkyvä kaappi ja tosiaan edellisen siivouskomeron tilalle teimme viime postauksessa esiintyneen toimiston. Hauskat pyykinpesuainetta sisältävät purkit olen joskus hankkinut Suomen Tarjoustavaratalosta Hämeenlinnasta. Ihana Laundrytaulu on Walldesignilta saatu yhteistyökampanjan kautta ja täytyy sanoa, että heillä on paljon muutakin mukavaa, mitä välillä käyn himoitsemassa. Harmi, kun seinätilaa vaan ei enää oikein ole uusille hankinnoille. Ihanat ja monikäyttöiset Uashmaman pussukat ovat löytäneet tiensä meillekin, niitä taitaa peräti olla jo 7 kappaletta. Maison Bellen pesuaineita ei voi kuin suositella! Ne saavat koko asunnon tuoksumaan niin puhtaalta, raikkaalta ja ennen kaikkea hyvältä.

 

Ulkona on ihana aurinkoinen sää ja olis ihana sinnekin pyykkäykseltä ennättää. Eilen raivasimme terassia kaikista muuttorojuista (edelleen!!!). Pitänee pian laittaa myyjäiset pystyyn ja osa jutuista vaikka tänne bloginkin puolelle. Nyt meillä on aivan ihana pieni sohvaryhmä mihin istahtaa kahvikupposelle. Kivasti siinä tarkenee, kun on lasitettu tila ja aurinko porottaa sisään. 

 

Ihanaa päivää myös Teille!

 

Suvi

17 kommenttia “Kodinhoitotila

 1. Onpa hyvin organisoitu khh!kiva idea,että pyykkipulverin voikin laittaa esille lasiastiaan?ja tuo taulu on söpö.

  1. Kiitos! Joka nurkka hyödennetty kyllä tässäkin, eikä juuri ylimääräisiä neliöitä ole jätetty, vaan hyvin kompakti on ratkaisu.<br />
   <br />
   Taulu on ihana! Ihastuin tuohon tekstiin oitis ja meillä onkin tapana sitä toisillemme osoitella vuoron perään, kun olisi pyykkäyksen aika 😀 Hauskaa siispä myös 😉

 2. Onhan taas upea! Kuten koko asuntonnekin – hyvällä maulla, upeasti toteutettu remppa. <br />
  Parhaiten tehty ikinä näkemäni asunnon muutos Hyvää kevättä koko perheelle! <br />
  Sirpa

 3. Tyylikästä! &hearts; Aivan ihanat nuo pyykkipulveripurkit. Löytyispä jostain tollaset meillekin. Vaikka käytän kyllä nestemäistä pesuainetta.

  1. Kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Hyvinhän tuollainen onnistuisi nestemäisilläkin pesupurkeilla, kunhan vaan sopivat löytyy 😉

 4. Voi kun näyttää kivalta!! &hearts; Noita pesuainepurkkeja olen ihastellut ennenkin, todella kauniit! Mä tilasin viikolla itselleni ekat Maison Bellen tuotteet, innolla odotan et pääsen niiden kans puunaamaan paikkoja! 😀 Ihanaa viikkoa sulle Suvi! &hearts;

  1. Kiitos! Olen tykännyt myös ja kiva kun saa olla nätisti esillä, eikä että tarvis piilotella, kun kuitenkin tilaan olennaisesti kuuluvat.<br />
   <br />
   Nuo Maison Bellet on ihania! Meillä on niitä joka kerroksessa, jotta on aina suihkupullo valmiina kun tekee mieli joku juttu puunata :)<br />
   <br />
   Kiitos samoin Heli &hearts;

 5. Onpa kivan näköistä! Tykkään erityisesti noista pesuaine-purkeista. Minäkin käytän pelkästään nestemäistä pesuainetta ja omani on ollut jo vuosia lasisissa &quot;mummonmehu&quot;pulloissa joissa on vanhanaikainen korkkisysteemi. Toimii aika kivasti. 🙂

 6. Toi tasainen allas on muuten kaikista pahin vaihtoehto kodinhoitohuoneeseen. Meillä ei ole allasta khh:ssa ja vessan allas on tuollainen samanmoinen eikä siinä luutua kyllä pestä! Kaikki törky jää altaan reunoille lillumaan. Niin epäkäytännöllinen allas kuin mahdollista.

  1. Totta, hieman on hankala. Saimme tuon altaan ja allaskaapin niin hyvään hintaan poistomyynnistä, että ei oikeastaan haitannut tässä kohtaa. Joka tapauksessa huuhtelisin pyöreänkin altaan hyvin sen jälkeen jos olisin siinä luuttua pessyt, eli samalla tavalla tulee huuhdeltua tämäkin.

 7. Annan lukijana haasteen: etsi joku uusi blogi, jota et vielä ole lukenut ja jossa on sinua kiinnostavia juttuja! esittele se meille!

  1. Kiitos kivasta vinkistä 🙂 Minun todella pitäisikin, kun olen aivan pihalla tästä &quot;blogimaailmasta&quot;. En tiedä muista blogeista paljoakaan, kun en juuri ehdi seuraamaan. Toteutan kuitenkin toiveesi joku kerta mielelläni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *