”Korkeat korot keksi tyttö jota aina suudeltiin otsalle”

What can I say… I LOVE SHOES!

keng%C3%A4t7.jpgkeng%C3%A4t5.jpgkeng%C3%A4t4.jpgkeng%C3%A4t10.jpgkeng%C3%A4t8.jpgkeng%C3%A4t1.jpgkeng%C3%A4t2.jpgkeng%C3%A4t3.jpgkeng%C3%A4t9.jpgkeng%C3%A4t6.jpg

Tässä ei ole suinkaan kaikki… vaan ne kauneimmat ja samalla myös ehkä epämukavimmat 😉 

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi tämän pukeutumisnurkkaukseni teille kuvannut. Nyt hieman siivoilin hyllyjä ja vihdoin asensin nuo ledivalot tuonne taakse. Ihan toisella tavalla tuleekin nyt kengät ja laukut esille. Voi kumpa noita korkoja pääsisi enemmän käyttämään, toki ne sisustuselementtinäkin menevät, mutta silti 😉

 

Aina minä muuten kiroan näitä kuvieni laatua, kun otan edelleen kaikki postauskuvat puhelimella. Näistäkin kuvista taas erityisesti erottuu tuo sameus 🙁 Järkkäreistä en tiedä mitään, enkä osaisi sellaista edes hankkia. Pitäisikin saada kokeiluun muutamia kameroita, että voisi päättää millainen pitäisi hommata. Ehdotuksia? 

 

Hyvää NAISTENPÄIVÄÄ kaikille Teille upeille kaunottarille!

Minuakin muistettiin jo tulppaanikimpulla, eikä suudelmakaan jäänyt vain otsalle <3

Suvi

17 kommenttia “”Korkeat korot keksi tyttö jota aina suudeltiin otsalle”

 1. Siis en löydä sanoja. Rakastan tuota sinun nurkkaustasi!! Niin ihanan naisellista ♥ <br />
  <br />
  Tuosta kamera asiasta. Mulla on sama järkkäri ollut vuodesta 2010 ja niin todellakin tarvitsisin uuden! Mutta en tiiä yhtään mikä se pitäisi olla? Canonissa pysyisin, mutta mistä sen uuden katselun aloittaisi?

  1. Kiitos, niin minäkin &hearts;<br />
   <br />
   Sama probleema täällä. Pitää pitää silmät ja korvat auki, jos sattuisi eteen joku mistä aloittaa 🙂

 2. Iloista naistenpäivää sullekin! Korkkareita on ikävä täälläkin… Pahus, kun tuo jalka meni muuttumaan toisen raskauden jälkeen (en uskonut moiseen, mutta niinpä sitten kävikin), joten osa ihanuuksista on nyt tosiaan vaan koristeena. No, nyt on hyvä syy ostaa uusia, eikä isäntäkään voi 'kieltää'… 😉

  1. Voi kiitos, samoin!<br />
   <br />
   Aina löytyy hyviä syitä uusiin kenkäostoksiin &hearts;<br />
   Eihän noista monetkaan ole kävelyyn tarkoitettuja, mutta kyllä niillä aina yhden illan menee, kun kauneuden eteen on valmis vähän kärsimään. 😉

 3. Nyt menee yli hilseen, mä en käsitä miks kaupan esittelyhyllyltä näyttävä kenkä- ja laukkukokoelma on makuuhuoneen nurkassa? Kenelle sä noita haluat esitellä oikein valojen kera? Onko teillä miehen ja lastenkin asusteet näyttävästi esillä? Sun kannattais alkaa somistajaksi, noi on kyllä nätisti aseteltu mutta en ikinä laittais makuuhuoneeseen moista härveliä.

  1. Ja minä taas en käsitä miksipä ei. Ihana naisellinen nurkkaus on ollut ainakin minun haaveeni jo pidemmän aikaa, kun ei pukeutumishuoneelle ollut mahdollisuutta tilan puitteissa. Korkkarit on kauniita ja siitä on helppo valkata hyllyltä sopivat kun tilaisuuksia tulee. Kaapissa olevat korkkarit jäävät minulla ainakin helposti unohduksiin ja välillä teenkin löytöjä omista kätköistä 🙂 Ja kyllä, teen somistajan työtä sisustussuunnittelun ohella myös 😉

 4. Hieno idea tämä, että kengät ja laukut voivat myös olla kotona sisustuselementtinä. Katsottiin tyttären kanssa näitä sinun kuvia yhdessä. Hän kun rakastaa kenkiä ja laukkuja. Onko hylly Ikeasta? Sain muuten idean, että meidän vanha soittimen istuin voidaan päällistää uudelleen ja jalat maalata, saisi samantyyppisen tuolin kuin sinun tuo hopeinen penkki. Vielä kun löytäisi jostain noin ihanaa kiiltävää kangasta…<br />
  Kuvasi ovat ihan katsottavia vaikka ei hienolla järkkärillä ole otettukaan. Omakin kamera on vioittunut jotenkin, kuvat ovat pimeitä ja rakeisia. <br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.madeinkoti.blogspot.fi&quot; target="_blank">http://www.madeinkoti.blogspot.fi</a&gt;

  1. Kiitos, minäkin tykkään ja olen sitä mieltä, että kyllä naisella saa naisellinen nurkkaus olla myös ihan sisustusmielessä, vaikkakin käytössähän nuo kengät myös välillä ovat, kun vain juhlia on ;)<br />
   <br />
   Hylly on Ikeasta, ei ollut kallis 🙂 Penkki ostettu pari vuotta takaperin Homeberrystä Riihimäeltä.<br />
   <br />
   Tämä kuvaushomma on itselläni varmaan ihan ikuisuuskysymys. Paljon saan aikaiseksi, mutta uusien laitteiden opiskelu ei kiinnosta, ei sitten yhtään. Inhoan ja suorastaan kammoksun kaikkea uutta tekniikkaa. Joskus ammattikorkeassa tätä tutkintoa opiskellessani olen valokuvauskurssit suorittanut, mutta niistäkin on aikaa jo niin kauan, että pää lyö tyhjää 😉

 5. Kamera-asiasta: Sen sijaan, että testailet satunnaisesti eri kameroita, suosittelen marssimaan liikkeeseen, jossa on useamman erilaisen merkin edustus. Kerrot toiveesi ja annat myyjän hoitaa loput 🙂 Listaa vaikka ihan paperille, millaisia asioita kamerassa arvostaisit, millaisia kuvia otat (sinulla ainakin esim. sisustus ja lapset) ja lähdet reiluati kokeilemaan, mikä istuu käteen. Isojen merkkien ihan kaikki nykypäivän laitteet on niin hyvälaatuisia, että käsituntuma vaikuttaa mielestäni kaikista eniten. Järkkäriä toki pidetään nykypäivän blogistandardina, mutta ei sellaista isoa kamerakittiä ole välttämätöntä kantaa mukana saadakseen hyviä kuvia. Kurkkaa vaikka Fiilistelijän pilvilinnojen Rimma, joka kuvasi maailmanympärysmatkansa huikeat kuvat minijärkkärillä. Minulla on ammattilaisjärkkäri, ja silti kannan usein mukana pokkaria, kun se mahtuu paremmin mukaan.<br />
  <br />
  Kameramaailma on mielenkiintoinen, ja paras kamera on aina se kamera, joka on matkassa mukana kuvaustilanteen sattuessa kohdalle 🙂

  1. Kiitos vinkeistä, olet varmasti oikeassa! Jokin pikkupokkari sopisi minullekin 😉 Ja veikkaampa että automaattiasetus olisi se käytetyin toiminto 😉 En minäkään mitään isoa mohloa ole valmis laukussa kantamaan ja kamera minulla on oltava mukana aina.<br />
   <br />
   Ihanaa viikonjatkoa! 🙂

 6. Oi, kateellisena katselen noita huimia korkoja! En voi tätä nykyä enää käyttää korkkareita juuri lainkaan:( Ihana rakennevamma, jota vaivasenluuksi myös kutsutaan, panee liian hanakasti vastaan. Viimeistään kintut meni pilalle vuosikausien tanssimisesta koroilla. Tänä päivänä joudun tyytymään tasapohjaisiin kutakuinkin. Onneksi varressa on vähän pituutta, niin ei jää koroista kiinni se puoli. Nurkkaus on kyllä kaunis! Kyllä naisella pitää jotain tuollaista olla! 🙂

  1. Pitkällä ihmisellä ballerinatkin näyttävät extrahyvältä, toisin kuin meillä lyhkäisemmillä, jotka niitä korkoja kaipaa. Harvoinpa enää tulee itsenikään käytettyä, kun työ ei sitä vaadi ja nuo edustustilaisuudet &amp; illanvietot jääneet vähän väliin lasten tulon jälkeen 😉

  1. Kiitos Heli. Minäkin olen tästä onnessani aina kun sinne suuntaan katson. Kyllä se vaan niin ihanaa glamouria tuo tähän arkeen Chic and girly &hearts;

 7. En tiedä että näkyykö tämä viestini sinulla mutta metsästän juuri tuota samanlaista jalallista peiliä. On ilmeisesti Kodin Ykkösen peili jota ei enää sieltä saa. Oletko nähnyt muualla vastaavia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *