Hemmottelua kotikylpylässä

14.jpg13.jpg11.jpg7.jpg4.jpg

15.jpg

10.jpg5.jpg6.jpg12.jpg9.jpg8.jpg1.jpg3.jpg

Ihana ystäväni tuli meille yökylään ja päätimme siinä sitten samalla juhlistaa ennenaikaista Ystävänpäivää. Minä tein kanasalaatin ja Jennitäti leipoi Erinin kanssa herkut suklaasta ja vaahtokarkkimassasta. Lisäksi hän halusi järjestää pienelle prinsessalleni yllätyksen ja teki hänelle tuollaisen ihanan majan osaksi kylpyhemmotteluhetkiämme. Erin oli aivan onnessaan, nuo piilopaikathan on ihan parhaita! Ihana idea ja kiva toteutus, materiaalit löytyi onneksi meiltä valmiina. Viihdyimme tuolla monta tuntia saunoen, kylpien ja herkutellen. Vihdoin kun saimme isomman neidin untenmaille, pääsimme kilistämään hieman kuohuvaa niin toistemme kuin Carrien seurassa. Tärkeä, monen vuoden takainen ystävyydenmatka jatkuu, kippis rakkaudelle! <3 Love U Jenni!

 

Suvi

14 kommenttia “Hemmottelua kotikylpylässä

  1. Näitä lisää 😉 Taidankin tehdä Erinille siihen huoneen tyhjään nurkkaan nyt jonkinlaisen majan, kun niin paljon tykkäsi tuostakin &hearts;

 1. Oi, miten ihana ilta teillä on ollut! Ihan parasta tuollainen laatuhetki hyvän ystävän kanssa.<br />
  Ihanaista ystävänpäivää sulle! &hearts;

  1. Niin oli, ei olisi millään maltettu mennä nukkumaan. Kellokin tais olla jotain 04 ennen kun päästiin höpöttelyiltämme sänkyyn. Nämä on niin harvinaista herkkua kun aikatulut mätsää yökyläilyyn, joten piti kerrankin ottaa yhteisestä ajasta kaikki &quot;hyöty&quot; irti &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos, samoin Sinulle ihana &hearts;

 2. Hei, muistaisin jossain vanhemmassa kuvassa nähneeni teillä sellaisen taite liukuoven tai miksi sitä nyt sanotaankaan haitariovi tms. Ostimme juuri talon jonka entiset omistajat rakastivat kirsikan väriä, nyt yritämme muuttaa kaiken vaaleiksi sävyiksi. Olemme miettineet liukuoven maalaamista, mutta mahtaako se onnistua, siksi kyselen jos te olette liukuoveanne jotenkin käsitelleet? Ps. Harvoin kommentoin, mutta pidän sisustustyylistäsi paljon ja kiitos vinkeistä 🙂

  1. Meille tuli juuri muutama haitariovi tänne alakertaan nyt kun alkaa olla valmista. Ihan Bauhaussista ostettiin, eikä teetetty mittatilaustyönä, kuten ensin ajateltiin. <br />
   Kirsikka ei kyllä nappaa itsellänikään ja ymmärrän hyvin, että haluatte siitä eroon. Me ostimme vaaleat liukuovet valmiina, joten olen hieman huono antamaan vinkkejä maalaamisen suhteen. Itse vedän kaiken valkoiseksi aina valkolakalla, jos tarvetta on. Tuntuu ottavan kiinni mihin vaan… Kokeile jos uskallat 😉 Olen kylläkin parempi tässä suunnittelupuolessa, niin en tiedä kannattaako mun remppavinkkeihin luottaa ;)<br />
   <br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentista, ihanaa kun tykkäät ja käyt seurailemassa. &hearts; Toivottavasti minusta oli edes jotakin apua. Mukavaa Ystävänpäivää! 🙂

 3. Kiitos rakas aivan mahtavasta päivästä, illasta ja nauruista!!! ♥ ♥ Oli ihana touhuta Erinin kanssa ja mahdottoman ihanaa oli saada laatuaikaa myös mamman kanssa ♥ Ja erityiskiitos sun miehelle, joka niin ihanasti oli laittanut meille kaiken valmiiksi ja mahdollisti yhteistä aikaa, niin ja ne drinksut! Very nice! 😉 Niin suuri kiitos ystävyydestäsi ja aivan ihanista hetkistä joita ollaan saatu kokea, ja sählätä! ;D Olet rakas ♥

  1. Kiitos itsellesi ja kiitos niin ihanasta majasta tuolle meidän neidille ♥ Otetaan pian uusiks ♥ Ja juu Peter oli kyllä ihana, kynttilät ja kaikki… tietää mistä tytöt tykkää 😉 hih!

 4. Tää kotikylpylä on aivan ihana! Sauna, on kyllä saanut ihan eri merkityksen siittä mitä se on joskus ollut! Todella upea ja tyylikäs! Love LOVE love!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *