Astetta räväkämpi lastenhuoneen seinä! :D

Heippa! Nyt on ristiäiset juhlittu ja selvisin kaikesta siivousurakasta & järjestelyistä hengissä. Univelkaa taitaa tosin olla jo monen viikon edestä. Olen Alessian syntymästä lähtien nukkunut 5-6 tunnin yöunia ja hyvänä yönä 7 tuntia on luxusta. Kaikkeen tottuu, kun ei ole paljon vaihtoehtoja 😉 Bloggaaminen jäänyt valitettavasti ajan puutteen takia taas vähemmälle, vaikkakin minulla olisi liuta postauksia mitä olen suunnitellut tekeväni.

* Alessian Fiji henkisistä ristiäisistä tulossa kuvamateriaalia pian, kunhan saan ne reilut 200 kuvaa käytyä ensin lävitse.

* Ennen ristiäisiä aika meni siivoillessa ja remppasin vielä edellisinä öinä mieheni kanssa erityisesti tuota Erinin huonetta. Myös minun vaarini, eli Erinin isovaari oli täällä yhtenä päivänä apuna mm. maalaus ja tapetointihommissa. Nyt mm. se ihana heräteostoksena hankittu tapetti on löytänyt paikkansa… sitä pian erillinen postaus.

* Sitten olen saanut olla mukavassa yhteistyössä Raamiin.fi verkkokaupan kanssa. Aika pitkälti heiltä saadut kivat jutut siivittivät Erinin huoneen muutosta. Tästä tulossa oma postauksensa pian myös.

* Hämeenlinnassa oleva merellinen hoitola&kampaamo muutoskohteeni alkaa olla loppusuoralla ja sieltä kuvamateriaali odottaa julkaisuvuoroaan.

* Alakerrassa tapahtunut paljon ja täältäkin useampia otoksia olisi tulossa.

Kukahan mulle voisi ajaksi muuttua? 😉 Katsoittekos eilen taas Putouksen? Meillä se kuuluu aina jokaiseen lauantai-iltaan, kun Erinin ja Alessian kanssa naureskellaan hahmoille. Eilen erityisen mahtava oli kyllä tämä Putoushahmojen parodia toinen toisistaan 🙂

 

Ja sitten asiaan. Kello oli taas yöllä jotain 02 kun minä aloitin maalaamaan Erinin huoneessa maalatun vaaleanpunaisen seinän päälle hopealasyyria. Hetken sudilla huiskiessani meni hermo, kun seinä näytti enemmän ja vähemmän likaiselta. Siinä sitten miehelleni kitisin, kuinka joudun huomenna maalaamaan kaiken uusiksi ja sen vaaleanpunaisen varmaan takaisin, kun ei tästä mitään tule. Koin tavallisen, yksivärisen vaaleanpunaisen todella tylsäksi, joten halusin seinään jotakin mitä taisin kutsua `sävähdyttäväksi`.

1454856_10152155790638187_1675462331_n.j

Mieheni katosi hetkeksi alkakertaan ja tuli sraypurkkien & maalipönttöjen kanssa takaisin. Siinä sitten katselin suu auki, kun musta spray valloitti lastenhuoneen seinää 🙂 Ei tuossa vaiheessa ollut väliä, että meneekö pilalle vai ei, kun seinä ei mielestäni ollut hyvä alunperinkään. Päätimmekin sitten kokeilla kaikkea hyvin erikoista… telasimme ja roiskimme erilaisia maaleja seinään. Tässä sitten lopputulos TADAA!

1234584_10152155790818187_806932284_n.jp1504147_10152155791613187_403992305_n.jp

Pitänee kuvata seinässä oleva kiilto vielä joskus ihan myös päivänvalossa 😉

sein%C3%A4.jpg1798749_10152155791743187_2081293375_n.j

En osaa sanoa, että onko seinä ruma vai kaunis, mutta mielenkiintoinen ainakin. Ja pääasia, että oli hauskaa. Nyt on rohkea lopputulos ja ainahan sitä voi maalata päälle, kun alkaa kyllästyttämään. Tiedän, että osa teistä ajattelee, kuinka vikaan nyt on menty, mutta ei haittaa. Tämä on meidän omin kätösin taiteiltu yöllinen seinätaideteos ja pääasia, että hauskaa oli! 🙂 Ei sisustus ole aina niin vakavaa ja pitää uskaltaa kokeilla, antaa mennä. Nyt katselemme tätä seinää ja joskus halutessani voisin viedä seinän epätasaista väritystä vieläkin pidemmälle. Eriniltä tuli onneksi kivoja kommentteja ja hän on usein käynyt seinää jostain syystä taputtelemassa.

Uskallanko kysyä, että mitäs olette mieltä? 🙂

 

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle! <3

Suvi

 

EDIT: Vielä yksi yöllinen lisäkuva koko seinästä 🙂

1801036_10152155794718187_1304689212_n.j

51 kommenttia “Astetta räväkämpi lastenhuoneen seinä! :D

 1. Uskallat kysyä! 🙂 Ensimmäinen reaktioni oli tuossa toisen kuvan kohdalla että o-ou! Jaiks 🙁 Mutta kun seinän eteen oli laitettu kaikki huonekalut ja Erin neidin tavarat oli seinä oikeasti aikas VAU! Eikä aina tarvitsekaan olla viimeisen päälle tasaista ja siloitettua ja kauniin hohtoista, tuo on räväkkä mutta omalla tavalla suloinen ja ennen kaikkea ITSE tehty! Niille jutuille nostan aina hattua! 🙂

 2. en yhtään ihmettele, että Erin pitää seinästä 🙂 lapset katsoo aisoita ihan erilailla kuin me aikuiset… &hearts;

 3. Mä tykkään. 🙂 varsinkin lähikuvassa seinä näyttää ihan maalaukselta ja minusta tuo on kalusteiden kanssa tosi hieno.. Erikoinen ja abstrakti, ei yhtään ruma tai huono. Mutta minun makuun ei aina kannata luottaa, joten… 😉 maalaatte sitte uusiksi jos tuntuu että alkaapi tympimään. 🙂

  1. Varmasti jakaa mielipiteitä tämä seinä 🙂 Suunnitelmissa sitten joskus taiteilla tuohon päälle jotakin, mutta kun kerran Erinkin tykkää, niin jonkin aikaa mennään ainaskin nyt sitten tällä 😉

 4. Voi anteeksi nyt tämä kommentti,mutta minusta tuo on ihan hirveän ruma!ihan kuin olisi ollut tulipalo ja nokea jäänyt seinään:(Tai muuten likainen…Mutta jos itse tykkäätte,niin mikäpä siinä.

  1. Ei mitään tarvitse pyydellä anteeksi 🙂 Minua hymyillyttää 😀 Tiesin, että tämä jakaa mielipiteet ja saa tottakai ollakin myös tätä mieltä. Laitan lisäkuvia vielä pian ja eri valoissa niin näette enemmän 😉

 5. Tulipalo minullakin tulee mieleen ja se tekee seinästä jotenkin… pelottavan näköisen. En lähtisi sanomaan, että ruma tai epäonnistunut, mutta tulipalo tulee mieleen ja sen myötä tietysti myös negatiivisia tuntemuksia. Jos ja kun tyttö tuntuu kuitenkin uudesta seinästään pitävän niin mikäs siinä sitten. 🙂

  1. Minäkin ensin ajattelin, että apuva, nyt on kyllä pelottava tuo musta väri… mutta sitten kun sitä lähdettiin peittelemään eri vaaleanpunaisilla, niin pelottava muuttui mielenkiintoiseksi, hauskaksi ja erilaiseksi. Kaikkea sitä voikin yön pikkutunneilla päähän juolahtaa 🙂 Mutta hauskaa oli ja kyllä minä jollain tavalla tästä seinästä tykkään 😀

 6. Ensin ajattelin mitä sä olet ajatellut, tuohan on ihan järkyttävä. Mutta noiden valkoisten huonekalujen kanssa erittäin siisti! Voin kuvitella kun teille tulee tuttavia käymään, voitte saada vaikka mitä reaktioita 😀 Mä tykkään kun uskalletaan kokeilla erilaista. Niitä tavallisia seiniä on nähty jo kyllätystymiseen saakka. Tuossa on asennetta.

  1. Hihiii!!! 😀 Kyllä aina huoneen ohi kävellessäni pysähtelen edelleenkin välillä vain katselemaan tuota seinää 🙂 Kyllä se jotakin tuntemuksia silloin herättää, laittaa ainakin mietityttämään, tosin en tiedä mitä… mutta pakko sitä on vain tuijotella 🙂 Asenne on hyvä sana, kiitos 😀 &hearts;

 7. Täytyy yhtyä nannan kommenttiin..on kieltämättä aikamoinen teos tuo seinä 😀 taitaa mennä yövalvomisten piikkiin, koska muutoin sinulla vaikuttaa olevan aina hyvä maku kaikessa 😀 ihan &quot; Rakkauvella&quot; olen eri mieltä. Pääasia kuitenkin että huoneen asukki pitää siitä…

  1. Todella meni yövalvomisen piikkiin tämä homma, mutta lopputulos ei silti kaduta, päinvastoin 🙂 Ja täytyy kyllä kiittää&amp;syyttää miestäni, sillä minä ja minun makuni ei olisi tällaista saanut yksin aikaan, mutta nyt meninkin pois, ns. ulos sieltä omimmasta tyylistäni ja ammensin ehkäpä jotakin uutta ja oppimisen arvoista 😉

 8. Sorry, mutta nauroin ääneen kun näin kuvan valmiista seinästä. Hirveä! Todellakin kuin tulipalon jäljiltä, nokinen ja likainen. Ei sinun tyyliäsi ollenkaan, joten myönnä moka ja maalaa päälle uudelleen, pystyt paljon parempaan lopputulokseen, se on nähty. Tekniikka sinänsä on mielenkiintoinen, mutta väri… <br />
  <br />
  Hyvää helmikuuta teille!

  1. Just kiva asia, että saan ilostuttaa myös teitä ja ääneen saa nauraa, ei haittaa, päinvastoin 🙂 Minä olen myös seinästä iloinen ja kuten sanoin jo postauksessani, että en ole varma onko se ruma vai kaunis, mutta ainakin mielenkiintoinen, joten saa jonkin aikaa pysyä 🙂 Eikä olekaan täysin tyyliäni, mutta ainakin yritän laajentaa näkemystäni 😉 Tuolla tekniikalla meinaan sitä jossain vaiheessa jatkaa, kunhan kerkiän.<br />
   <br />
   Kiitos, samoin Sinulle 🙂

 9. Tää seinähän on ihan huippu!! &hearts; Ihanan erilainen ja pirtsakka! Nimenomaan täytyy uskaltaa kokeilla uusia juttuja ja rikkoa joskus omiakin rajoja! Ja hei, usein väsyneimmillään ihminen on hyvin luovassa tilassa, nimimerkillä 'ne parjaimmat ideat saatu yösyöttöjen aikaan' :D<br />
  <br />
  Mahtavaa, et ootte miehenne kanssa yhdessä jalostaneet idean -sä pohjustit ja mies auttoi lopputoteutuksessa. Te ootte selvästi hyvä tiimi ;)<br />
  <br />
  Kivaa viikkoa sulle Suvi &hearts;

  1. Olis pitänyt laittaa vielä yksi kuva kauempaa. Muutamat ristiäisissä käyneet ovat nyt kommentoineet, kuinka erinäköinen, parempi tuo seinä on vielä livenä 🙂 Mutta kiva kun tykkäsit. Olen samaa mieltä tuon uskaltamisen kanssa. Seinän maalaus ei ole niin vakava asia, kun aina saa maalattua päälle ja kokeiltua kaikenlaista. Vaikka tämä seinä ei pitkäksi aikaa jäisikään, niin saimpahan ainakin opetuksen, että uskaltaa kannattaa 😀 Aion kokeilla tämäntyylistä toistekin 😉 Ja mitäpä muutakaan me kaksi &quot;hullua&quot; saataisiin aikaan kuin pähkähulluja kokeiluja 😀 Hyvä tiimi, kyllä &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos, samoin teille! &hearts;

 10. Ihan kun olis vetänyt seinä homeeseen, ei millään pahalla. No, eipä ainakaan mahdolliset kosteusvauriot erotu helposti. Ihailijaköörisi nyt ihailee kaikkea mitä teet, vierailijat lienemme vähän kriittisempiä, sorry.

  1. Tuskin lastenhuoneeseen kosteusvaurioita olisi tulossa, mutta ymmärrän pointin 🙂 En usko, että kukaan ihailee vain ihailun tarpeesta, sillä tämä seinä varmasti jakaa mielipiteet. On ihmisiä, ketkä oikeasti tykkää ja toiset vihaa. Ei kukaan minua mielistelläkseni kehu, eikä sellaiseen olekaan tarvetta. Minulla on tarpeeksi itseluottamusta siihen, että oma ajatus ja tunne riittää. Mielenkiinnosta on kuitenkin ollut todella hauska lukea kommentteja niin puolesta kuin vastaan 😉 Kriittinen saa olla, eikä päätä tarvitse samaan suuntaan nyökyttää, kuin mihin minä nyökytän. Kiitos kommentistasi ja siitä, että se oli kuitenkin asiallinen. Mukavaa viikkoa!

  1. Tykkään kyllä ottaa muutaman lasin skumppaa silloin tällöin, mutta tuolloin ei muistaakseni oltu mitään nautiskeltu 🙂

 11. Herrajumala,kun hirveä!!Luulin vitsiksi,et kai oikeesti meinaa jättää tuollaiseksi!?Teillä muuten niin huippukaunis koti.Tai ehkä tää kuitenkin on vitsi?kokeilet mitä lukijat tuumaa?

  1. 😀 Mulla on aidosti ollut niin hauskaa lukiessani vierailijoiden kommentteja. Kerrankin olen saanut liikkeelle myös ne lukijat, jotka eivät koskaan kommentoi. Ihan mahtavaa! Hymy huulilla mennään :P<br />
   <br />
   Niin ja erillinen kiitos, tuosta huippukaunis koti kommentista &hearts;

 12. Minäkin uskaltaudun kommentoimaan, kun niin ihailtavalla tavalla osaat ottaa vastaan kielteistäkin palautetta. Blogiasi on oikeasti kiva lukea, kun vaikuttaa, että ihan aidosti haluat vuoropuhelua lukijoitten kanssa. Et hyökkää erilaisia mielipiteitä vastaan niin kuin kovin monessa muussa blogissa tehdään. <br />
  Mutta sitten siihen seinään. Ei kai tätä kauniimmin voi sanoa: se on kamala. Mutta kotinnehan on muuten aivan ihana. <br />
  <br />
  Hyvää kevään odotusta teidän porukalle

  1. Voi kiitos, ihana lukea, että vastavuoroisuus välittyy. Harmikseni en aina ehdi/voi vastata kommenteihin aivan reaaliajassa, kun tässä perheessä on kyllä pyörittämistä tarpeeksi. Kommentit julkaisen aina puhelimellani, koska se on niin helppoa ja nopeaa. Puhelimella taas ei sitten kirjoiteta vastauskommentteja, sillä se on hankalaa ja hidasta. Vastauksia varten minun pitää istahtaa aina tähän koneelle, mihin usein en päivä aikaan meinaa edes ennättää 🙁 <br />
   <br />
   Ei ole mitään tarvetta hyökkäillä lukijoideni kimppuun, minähän arvostan Teitä ja sitä että kommentoitte! Ihanaa kun seuraatte mukanani 🙂 Seison omien sanojen ja mielipiteideni takana, joten yritän suodattaa negatiivisetkin kommentit. Meitä on moneen junaan ja se on aivan selvää, että kaikki ei tykkää kaikesta. Aivan kuten kuuluukin olla, että mielipide eroja löytyy. Eihän mistään mitään tulisi jos kaikki olisivat kaikesta samaa mieltä. Juju piilee aina vain nimenomaan siinä, että kuinka asiat esittää. Olen minäkin suorapuheinen ihminen ja minulla on aika voimakkaatkin mielipiteet, mutta parhaimpani mukaan pyrin antamaan palautteen aina rakentavasti ja positiivisessa, kannustavassa valossa. Ei ole tahallisesti tarkoitus olla ilkeä :)<br />
   <br />
   On ollut vain mielenkiintoista ja hyvällä tavalla huvittavaa lukea ihmisten kommentteja siitä kuinka seinä on ruma ja hirveä. Pääasia, että meitä huvitti myös sitä maalatessamme ;)<br />
   <br />
   Kiitos ihanasta, rakentavasta kommentistasi ja pirteää kevään odotusta myös Sinulle!

 13. Kotinne on muilta osin niin fiini ja harkittu kokonaisuus, niin ehkä siksikin tällainen boheemi repäisy pompsahtaa silmille. 🙂 Samaa mieltä minäkin, että aina ei saa olla niin vakavaa ja harvoin remonttihommissa kuitenkaan mitään totaalisen peruuttamatonta pystyy tekemään, kaikki on korjattavissa jos siltä tuntuu. Rohkea veto todellakin. 🙂

  1. Kiitos, tuo fiini sana tuntuu kivalle, sillä se on ollut jonkinlaisena sisustuksen lankana siinä, mitä olen kodistamme lähtenyt hakemaan &hearts;<br />
   <br />
   Aivan varmasti pompsahtaa silmille! Mahtavia reaktioita täällä 😀 Kiitos! 🙂

 14. Minullakin tuli mieleen ensimmäisenä tulipalo ja seinään jääneet nokijäljet. Itse en tykkää, mutta pääasia, että itse tykkäätte. Jokainen saa sisustaa miten haluaa. Halusin vain kertoa rehellisen mielikuvani enkä muuta. Teillä on muuten todella kaunis koti ja oman makuni mukainen. Jatkan edelleen blogisi lukemista. =)

  1. Itse en ollenkaan ole huomannut tai siis ei ole tullut mieleeni tuota tulipaloa, kunnes te siitä mainitsitte ja nyt huomaan mitä tarkoitatte. Todella, kyllä etenkin kuvan välityksellä se voisi muistuttaa tulipaloa. Jostain syystä kuitenkin se ei itselleni tule ensimmäisenä mieleen, mutta ehkäpä se johtuu siitä kun olemme sen itse maalanneet. Jos joku muu olisi meillä maalannut tuon seinän niin voisin ajatella, että minullakin tulisi mielikuva tulipalosta. Nyt koska se on itse omin kätösin humoristisella meiningillä maalattu, niin mieleeni tulee vain hauska ja ikimuistoinen hetki kun olin ensin työn tiimellyksessä epätoivoinen, sitten järkyttynyt ja lopuksi huvittunut :D<br />
   <br />
   Kiitos, olisi kamalaa jos yhden seinän takia jättäisit seuraamisen 😉 Lupaan, että paljon hienoja, kauniitakin asioita vielä luvassa. Niitä jotka eivät välttämättä ihan näin voimakkaasti mielipiteitä jaa 🙂

 15. Hienoa, että uskallat kokeilla uutta ja erilaista – muuten ei tapahdu mitään luovaa kehitystä, vaan jymähtää paikalleen! Olen niin samaa mieltä, että sisustamisen on oltava hauskaa! Mulle tuli fiilis, että tuota voisi kuitenkin kehitellä eteenpäin, joku upea pikkutyttömäinen tägi sopis tohon tyyliin, silloin seinä olisi taustana itse &quot;jutulle&quot;. Jos kaikki on liian steriiliä, siinä ei näy enää elämä! Hyvä Suvi!

  1. Oi, loistoidis!!! 😀 Kyllä me jotain keksitään, kun kyllästytään 😉 Kiitos kannustavasta palautteestasi &hearts;

 16. Ihan mahtavan upea! Hieno! Ja samaa mieltä siitä, kuinka positiivisesti aina vastailet, arvostettavaa!

 17. Kun laitoit mulle kuvia tästä en todella uskonut että seinä oli sun kodista – shock!! ;D Mutta kuvat eivät kyllä tee oikeutta, koska livenä seinä on hauska ja uppoo kokonaisuuteen paremmin. Ja mikä tärkeintä Erin neiti on siitä aivan innoissaan!!! ♥ Ja voin vaan kuvitella sitä fiilistelyä ja hauskaa mitä teillä on yhdessä ollut tuota seinää touhutessa. 😀 Ja seinä on aina seinä, sille saa uudet maalit vaikka joka päivä! 😉 Lisää rohkeita kokeiluja vaan kehiin!!! Jollei uskalla ei voi kehittyä! 🙂

  1. Meillä sisustaa myös mies ja pitäähän mun antaa sillekin mahdollisuus toteuttaa juttuja 😉 Kuten myös alakerrasta tulette vielä huomaamaan…<br />
   <br />
   Niin se meidän äippäkin mulle soitteli, että ei nämä blogin kuvat näytä ollenkaan samalta kuin seinä paikan päällä. Kuulemma kuvista saisi ihan väärän kuvan, sillä jopa hän piti seinästä 🙂 No oli miten oli, pitää joskus ottaa paremmat 😉 Itse nyt olen katsellut seinää jo melkein joka valossa, niin tiedä häntä.<br />
   <br />
   Ja hauskaa oli kyllä, ehkäpä jjuuri siksi seinäkin tuntuu hauskalta, kun maalaushetkestä jäi niin hauskat muistot ;)<br />
   <br />
   Tuossa rohkeudessa ja kehittymisessä olen kyllä samaa mieltä. Pitää välillä mennä laatikon ulkopuolelle, jotta voi ammentaa jotakin uutta. Ties vaikka kuinka hieno seinä olisi vielä tulossa, kun joskus lähden sitä muokkaamaan. Nyt ei paukut riitä kun on niin paljon tekemistä muualla ja onhan tuota seinää nyt mielenkiintoista ja huvittavaa tuijotella. En siispä halua maalata sitä vielä, mutta jossain vaiheessa kuitenkin 😉 Uskon, että tämä yöllinen taideteos on vielä loistojuttu sen tulevan (toivottavasti) wow seinän kannalta, koska ilman tätä en olisi lähtenyt testaamaan mitään uutta. Kiitos siis miehelleni, kun tuli &quot;sotkemaan&quot;.

 18. Hieno seinä ja rohkea veto. Miksi aina pitäisi olla niin tasasen kaunis ja fiini. Räväkkyyttä ja loistetta me suomalaiset tarvitaan. 🙂

 19. Mun mielestä toi seinä itsessään on ihan sairaan hieno! Mutta huone on kyllä aikas pinkki kokonaisuus…no ok, tietty pikkutytölle juuri sopivan vaaleanpunainen 😀

  1. Hih! Mahtavaa! Ja aina vaan se on mielenkiintoinen ,kun joka päivä sitä tuijottelen ja bongaan uusia kuvioita :)<br />
   <br />
   Vaaleanpunaisella jatketaan hyvin pitkälti. Ehkä joskus saattaa pääväri muuttua, mutta vielä tällä…

 20. Todella hieno! jos tulipalon jälki olisi niin kaunis, niin polttaisin meidän talon :D<br />
  On kyllä kateellista porukkaa huhuh 🙂

  1. Ei kukaan ole mistään kateellisuudesta kirjoittanutkaan? Ei missä'än nimessä tarvitse tykätä, jos ei tykkää:) En uskonutkaan, että tämä seinä olisi kaikken mieleen! 😉

 21. Tätä on pitänyt kommentoida jo aikoja sitten… Mun mielestä tuo seinä on hieno, itekkin olen joskus lasyyrien kanssa kikkaillut, ja tiedän että sitä on vaikea saada kuvassa näyttämään samalta kuin oikeasti 🙂 On se silti hieno, vaikkei kiilto näykään, ja tärkeintähän on, että Erin tykkää. Tämä on myös hyvä esimerkki siitä, kuinka huoneessa voi olla jotain räväkkää sen olematta kuitenkaan liian levoton ympärillä olevien esineiden ansiosta. Ja mä en tuosta sitä tulipaloa löytänyt, vaikka uudelleen katsoin 😀

  1. On kuulemma erinäköinen livenä ja kuvissa. Itse olen asialle jo sokea 😉 Erin on nimennyt seinän Boom Kah seinäkseen, eli tykkää kovasti. Kaikki mikä muistuttaa Robinista on tällä hetkellä ihq &hearts; 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *